Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (865)
Filtruj recenzje
865 wyniki
Oceny podróżnych
476
279
78
21
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
476
279
78
21
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 865 recenzji
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Gościliśmy w hotelu czteroosobową rodziną przez tydzień. Dzieciaki zachwycone przedszkolem i animacjami, rodzice w siódmym niebie ze mieli czas tylko dla siebie. Bogata oferta animacyjna, przemili ludzie, jedzenie smaczne i różnorodne. Wspaniały czas, polecam!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Turysta_loveP
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MIKRIPOLI, Front Office Manager, Atlantica Mikri Poli RhodesOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Szanowny Panie,
dziekujemy za Pana opinie.Bardzo sie cieszymy ze pobyt w naszym hotelu podobal sie panstwu z wielka przyjemnoscia zapraszamy w nastepnym sezonie!

pozdrawiamy

Katerina Chatzidi
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Zgadzam się z kilkoma recenzjami, że za cenę All Inclusive którą zapłaciłem można znaleźć coś lepszego. Wszystkie uwagi dotyczą tego pakietu (generalnie podczas pobytu nie znalazłem osoby która by nie była "opaskowana"). Recenzja będzie trochę długa, zaznaczam , że nie jestem frustratem który chce się wyżyć tylko uważam, że skoro zamawiamy coś w wersji X i za to płacimy to przynajmniej możemy innych rzetelnie poinformować a tłumaczenia (np. znajomych) że All inclusive taki jest a foldery to trochę tak jak u nas kiedyś reklama piwa bezalkoholowego - ja tego zdania nie podzielam . Zacznijmy po kolei:
Plusy
+ recepcja hotelowa (mili i znają angielski dość dobrze)
+ aquapark + baseny - tutaj ciężko się nudzić i naprawdę trzeba malkontenta żeby powiedzieć że było kiepsko
+ jedzenie było dobre i dość różnorodne, były wieczory tematyczne (meksykański, azjatycki i grecki) - naśladowanie innych kuchni im nie wychodzi (nie umieją albo nie chcą innych naśladować trochę jak podróbka), swoją mają ok..
Ogólnie jedzenie dobre i różnorodne i każdy może znaleźć coś dla siebie
+ główna restauracja - ok, zmieniają obrusy po każdym gościu
+ alkohole w czystej postaci ok. wiadomo słabsze niż w Polsce ale skoro twierdzą że
UOZO bardzo popularna ichniejsza wódka anyżowa 38% jest "very strong" to 30%
wódki i 3% piwa nie powinno dziwić
+ napoje dla dzieci nie piłem ale nie narzekali
+ lody dzieciaki zadowolone
+ słodycze j.w.
Minusy
- główny minus to szukanie kasy na każdym kroku przez TUI i obsługę hotelu
dla mnie to taki marketing z przełomu lat 90 i 2000 ale po kolei
wycieczki, według mnie rezydent TUI to osoba której główną funkcją jest
nakłonienie do różnego rodzaju wycieczek. Różnego rodzaju usługi na które są
darmowe Vouchery (masaż, kolacja) lub inne np. panowie z Photopoint (sesja jest
za free), każdy jednak zdaje sobie sprawę że nie ma nic za dramo i płacimy za
wywołanie. Oczywiście panowie mili, ja rozumiem Grecja to nie Polska ale
ceny z kosmosu. Za sesję 30min lustrzanką za 2-3tys. PLN startują od 700 euro
(wywołanie ok.70 zdjęć) a kończą 100euro za 25 zdjęć na CD (ostatecznie nie
kupiłem), po prostu w sumie straciłem łącznie 1,5h
- gwiazdki hotelowe (4,5), na gwiazdki nie ma żadnych norm i przepisów ale jakieś
niepisane zasady istnieją ja bym ocenił na 3 poniżej dlaczego
- recepcja tutaj spokojnie 4 gwiazdki (wystrój, znajomość języka itp.)
- pokoje 3 gwiazdki: oprawy oświetleniowe zamontowane krzywo (5cm różnicy w
poziomie między jedną a drugą) , zamek w łazience zardzewiały, armatura
najtańsza (wyregulowanie strumienia wody o właściwej temperaturze i strumieniu
graniczy z cudem. Montaż wyposażenie łazienki to tragedia (deska opada,
szczotka zamontowana byle jak, okna uchylić nie można, więc cały czas wilgotno i
nieprzyjemnie.
- aquapark + baseny - generalnie ok. ale np. schody na zjeżdżalnie mogliby z raz w tygodniu z zielonych nalotów np. karcherem umyć
- drinki "alko" fatalne - ogólnie za słodkie (nie tylko moja opinia), ten sam barman tego samego drinka potrafi za każdym razem zrobić o innym smaku (nie używają żadnych miarek) ale już za opłatą to celebracja taka, że kolejka się do baru robi jak za PRL w mięsnym
Podsumowując obiekt jest ok. ale drugi raz bym tam nie pojechał głównie za zbyt nachalny marketing na usługi dodatkowe. Na koniec bardziej taka uwaga do właścicieli (pytanie czy czytają opinie klientów) hotelu Polacy byli drugą narodowościową pod względem wielkości po Niemcach - ale napisów żadnych nie uświadczysz głównie Grecki, Angielski, Niemiecki.

Wskazówka dotycząca pokoi: żeby mieć lepszy widok trzeba brać pokoje które są najwyżej
Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Majo1375
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MIKRIPOLI, Front Office Manager, Atlantica Mikri Poli RhodesOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019

Szanowny Panie,
dziekujemy za opinie.Tylko w oparciu o informacje zwrotne,takie jak Pana,jestesmy w stanie poprawic jakosc uslug swiadczonych naszym gosciom.Jednoczesnie jest nam przykro,ze nie spelnilismy Pana oczekiwan.
Sa jednak kwestie,do ktorych chcemy sie odniesc.Gwiazdki sa przyznawane hotelom na podstawie szczegolowych wytycznych i kontrolowane kazdego roku.zarowno hotel jak i rezydencji oferuja wiele dodatkowych uslug,z ktorych
korzystanie jest dobrowolne.Aquapark natomiast jest dokladnie sprzatany w kazdy poniedzialek.
Mamy nadzieje,ze mimo tych wszystkich niedogodnosci spedzil Pan dobrze czas u nas w hotelu.

z powazaniem

Katerina Chatzidi
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

To był nasz drugi,bardzo udany pobyt w Mikri Poli. Hotel jest czysty,obsługa zawsze uśmiechnięta i pomocna. W każdej chwili można liczyć na pomoc. Plaża,aquapark, baseny,animacje, jedzenie, a w szczególności kolacja w restauracji przy plaży - wszystko na plus. Szczególne podziękowania dla Zity z Restauracji BBQ i Pani Catariny z recepcji. Chętnie wrócimy po raz trzeci :)

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Anna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MIKRIPOLI, Front Office Manager, Atlantica Mikri Poli RhodesOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019

Szanowna Pani Anna,
dziekujemy za panstwo opinie.Bardzo Sie cieszymy,ze pobyt w naszym hotelu podobal sie panstwu.
Z wielka przyjemnoscia zapraszamy i po raz trzeci, w nastepnym sezonie!
Pozdrawiamy

Katerina Chatzidi
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

W hotelu spędziliśmy 2 tygodnie na początku lipca (2 dorosłych + dziecko). Na początku wspomnę, że jest to hotel rodzinny i zdecydowanie dla par z małymi dziećmi. Tak więc jak szukasz ciszy i spokoju to tu tego nie znajdziesz ... wszędzie trzeba uważać na biegające małe dzieci.

Hotel położony na obrzeżach miasteczka Kolimbia (typowo turystyczne - kilka tawern, barów sklepów pamiątkami i wypożyczalni wszelkiego rodzaju pojazdów). Teren hotelu czysty i zadbany. W pokoju rodzinnym sporo miejsca, nie ma ścisku. Pokoje sprzątane pobieżnie ale wystarczająco. Hotel nie zapewnia kosmetyków poza małym mydełkiem.
Na terenie hotelu jest kilka basenów + kilka zjeżdżalni, każdy znajdzie coś dla siebie. Co mi przeszkadzało to przytwierdzone na stałe parasole przy basenach.
Ręczniki basenowe są za kaucją plus opłata !!! (2,5EURO za sztukę).

Jeżeli chodzi o jedzenie to jest to chyba najsłabszy punkt tego hotelu. Jedzenie jest strasznie monotonne. Śniadania zawsze takie same, lunch też nie lepszy. Kolacje - niby codziennie jest jakiś wieczór tematyczny ale wybór potraw jest raczej skromny. Nikt głodny nie chodził ale lekki niedosyt pozostawał. Na pochwałę zasługuje duży wybór świeżych owoców.
Do tego dochodzą napoje z dystrybutorów - soki niepijalne (chemiczne), napoje gazowane trochę lepiej. Wino także jest z dystrybutora. Podczas posiłków jest całkowita samoobsługa (nawet podczas kolacji napoje nie są podawane do stolika).
W hotelu nie ma butelkowanej wody (tylko z dystrybutora). Sytuację ratuje trochę restauracja a'la carte do której można się zapisać z jednodniowym wyprzedzeniem.
Drinki w hotelu są na dobrym poziomie ale tylko w głównym barze i upper bar (bar przy głównym basenie odradzam).

Największym atutem hotelu jest jego obsługa - zawsze uśmiechnięta, chętna do pomocy.

Tak więc hotel będę wspominał dobrze ale cena jest zdecydowanie wygórowana.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Marek Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MIKRIPOLI, Front Office Manager, Atlantica Mikri Poli RhodesOdpowiedź udzielona 27 lipca 2019

Szanowny Panie,
Dziekujemy za Pana opinie.Bardzo nam przykro,ze nie moglismy waszych oczekiwan spelnic.Mamy
nadzieje ze scie dobrze wypoczeli.
Z wielka przyjemnoscia zapraszamy w nastepnym sezonie.


Pozdrawiamy

Katerina Chatzidi
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019

Cześć, byliśmy rodzinką 2 dorosłych+2 małych dzieci tydzień w czerwcu. Wycieczka kosztowała nas 7,5 koła przez tui.
PLUSY :
- Aquapark (zjeżdżalnie + rzeka) - dzieciom frajda, to główny aspekt jakim się kierowaliśmy, wybierając hotel.
- Czyste i w miarę nowe pokoje.
- Genialni animatorzy (zwłaszcza Luca - główny prowadzący).
- Rodos - jako wyspa - ciekawe miejsce - trzeba wypożyczyć auto i jeździć do takich pięknych miejsc jak Prasonisi, Lindos, miasto Rodos, plaża Tsambika i kilka innych.
- Czystość i kolor wody morskiej - lazur, coś pięknego,
- Przemili Grecy, uśmiechnięci, przyjaźni (ale to wszędzie, gdzie byłem w Grecji to spotykam się z samym życzliwym uosobieniem).
- Bardzo fajny masaż w cenie pobytu.

Minusy :
Oj będzie tego...
- Jeżeli wcześniej nie byliście w Grecji i nie macie porównania, to będziecie zachwyceni, ale ja w Grecji już byłem kilka razy i sorry, ale ten hotel nie powinien mieć czterech gwiazdek ze względu na gastronomię ... już piszę dlaczego :
Jedzenie nawet smaczne, ale tak strasznie monotonne, codziennie to samo. Raz w tygodniu w czwartek były owoce morza (przepyszne grilowane ośmiornice, duszone kalmary, krewetki, małże itp.). Ale przez resztę dni nic z tych rzeczy - bywały dni, co z mięsem był ciężki wybór. A totalną kpiną była już ta "dodatkowa kolacja" w BBQ restauracji. Było to samo, co w zwykłej restauracji, nawet nie można było dostać lepszych napoi do picia, niż to co w głównym zwykłym menu. No come on ! To, że mi burgera czy steka zrobią na moich oczach, to ta atrakcja ? A reszta to open bar, podchodzisz i wybierasz co chcesz do jedzenia, identycznie jak na zwykłej kolacji. Tragedia ! Byłem bardzo zniesmaczony. Polecam hotele Labranda, tam was ugoszczą po królewsku, a tu to niesmaczny żart.
- Godziny otwarcia aquparku - 10:30 - 17:30 - a w poniedziałki do 16:00. Widać albańscy ratownicy szybko się męczą. Dlaczego nie można być otwartym tak jak wszędzie od 10 do 18 ?
- Pływający chlor w wodzie z rana - to największy minus. Kompletna amatorka. Dramat. Pan chodził z szczotką i próbował to ukryć, ale kurde to nie było jednego dnia, tylko codziennie.
- W soboty animacji żadnych nie było. Kolejna głupota. Animatorów ponad 10 osób ! Mogłoby się szanowne towarzystwo tak podzielić zmianami, że animacje i zajęcia prowadzone przez animatorów byłyby każdego dnia. A tak, to jeden dzień w plecy. Głupie to było.
- Usytuowanie hotelu. I tu dochodzimy do meritum, dlaczego lepiej sobie odpuścić ten hotel. Kolimbia to totalne zadupie, nieciekawe miejsce. Hotel jest położony z dala od plaży z fatalnymi widokami. No nie i już ! Jak wybieracie Rodos, to jedźcie do Lindos lub Faliraki. Mikri Poli jest położone w tak złym miejscu, ma tak brzydką plażę, że jedyną opcją to jest wypożyczenie auta i jeżdżenie w inne ciekawsze i piękniejsze miejsca, jakie są na tej wyspie - jak Tsambika Beach (przepiękna plaża), czy zachwycający przesmyk Prasonisi (raj dla kite surferów), czy starożytne miasta Lindos (cudowna plaża św.Pawła) i Rodos, które trzeba zobaczyć.

Byłem już w Atenach, Salonikach, Kos i Rodos, ale hotel Mikri Poli był najsłabszy.
Jeżeli jedziecie z myślą o leżeniu plackiem na leżaku, pływaniu w basenie, drinkowaniu i aquparku dla dzieci, to ok. Wystarczy wam. Ale można wybrać lepiej, dużo lepiej, a na pewno za tak duże pieniądze.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, ostatniaostojamo2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji