Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (682)
Filtruj recenzje
682 wyniki
Oceny podróżnych
295
212
82
46
47
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
295
212
82
46
47
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 682 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019

Wyjazd udany. Hotel nieduży, ale spełniał nasze oczekiwania. Pokoje małe, ale dla pary wystarczające.Smaczne jedzenie szczególnie obiady i kolacje. Śniadania troszkę monotonne. Obsługa hotelowa bardzo sympatyczna, pomocna i uśmiechnięta. Szczególne podziękowania dla Markosa z recepcji i barmana o imieniu Kosma oraz animatorce Jaśmina :) to oni spowodowali, że miło wspominamy nasz wyjazd i urlop. Bardzo dziękujemy :)

Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, lukawmon
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Stelios P, Γενικός Διευθυντής, Delfinia Resort HotelOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Sir, hello from Rhodes and many greetings. All employees in Delfinia Resort want to say many thanks for your review and we hope to have the honor to welcome you again in the future. Our Best Regards the Delfinia Resort Team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Super miejsce, świetne jedzenie,i dwaj barmani Radi i Niko super ludzie. Blisko do morza,i pięknego wzgórza z niesamowitymi widokami Tsampika.Pokoje z klimatyzacją,oraz duzymi tarasami. Jedyny minus to łazienka, a konkretnie prysznic. Bardzo mało miejsca. Ogólnie super.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kryspin1981
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Stelios P, Γενικός Διευθυντής, Delfinia Resort HotelOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sir, hello from Rhodes and many greetings. All employees in Delfinia Resort want to say many thanks for your review and we hope to have the honor to welcome you again in the future. Our Best Regards the Delfinia Resort Team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniały hotel dużo jedzenia po śniadaniu są snack bar to samo obiad są 2 zjeżdżalnie bardzo fajnie , ale największą zabawe dają animatorzy jest to Jasmin Nicole i Cris i Ratownik Jasmin zagra w Darty, Uno, ping pong ,tańczy przy basenie. Nicole zajmuje się mini clubem dla dzieci. Cris pokazuje sztuczki
ze słomką . Ratownik bezpiecznie pilnuje zjeżdżalni Na Wieczór Cris zatańczy Michaela Jacksona Nicole zagra w bingo a Jasmin zatańczy bar tam też jest dobra obsługa Polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, konradwladziyt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Stelios P, Γενικός Διευθυντής, Delfinia Resort HotelOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sir , hello from Rhodes and many greetings. All employees in Delfinia Resort want to say many thanks for your review and we hope to have the honor to welcome you again in the future. Our Best Regards the Delfinia Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Hotel jest położony w miejscowości Kolymbia, małe miasteczko, ale w świetnym miejscu wyspy, po środku, blisko do Rodos, Lindos z akropolem i zatoką św. Pawła w kształcie serca, blisko zatoka Quinn Anthony, Epta Piges (siedem źródeł), Tsampika Beach. Do plaży od hotelu bliziutko, plaża cudowna! Woda niesamowita! Delfinia jest bardzo ładnym, zadbanym hotelem, ładne otoczenie, pokoje przyjemne, czyściutkie, codziennie sprzątane, codziennie zmieniana pościel i ręczniki, jedzenia bardzo dużo, zawsze można coś innego zjeść. A sama obsługa to rewelacja! Czy to recepcja, czy bar, czy restauracja czy basen! Zawsze uśmiechnięci, zawsze pomocni! Chętnie rozmawiają z turystami! Tak samo animatorzy! Wspaniali, sympatyczni, weseli i uśmiechnięci! Szczególnie pozdrawiamy Radi, Kosmas, Nico, Yasmina, Nicole!!! Tęsknimy za Wami!

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Adusia77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Stelios P, Γενικός Διευθυντής, Delfinia Resort HotelOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sir, hello from Rhodes and many greetings. All employees in Delfinia Resort want to say many thanks for your review and we hope to have the honor to welcome you again in the future. Our Best Regards the Delfinia Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Obsługa hotelowa sympatyczna, jedzenie bardzo dobre, alkohol w barze przy basenach "chrzczony", animacje dla dzieci takie same każdego dnia, lecz pracownicy niczego nowego nie "wyrzeźbią" z dostępnego sprzętu... blisko do plaży.
Polecam!

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, klejucha
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji