Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 154)
Filtruj recenzje
2 154 wyniki
Oceny podróżnych
816
799
355
116
68
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
816
799
355
116
68
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 154 recenzji
Zrecenzowano: 20 czerwca 2019

Zdecydowanie polecam. Czysto, basen cudowny. Obsługa hotelu rewelacyjna. Okolica ciekawa. Jedzenie różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie.Jedynym minusem jest żwirowa plaża, do niczego więcej nie można się przyczepić. Szkoda że ten czas spędzony w tym miejscu minął tak szybko

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Agnieszka K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Oceanis HotelOdpowiedź udzielona 24 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka K,
Let us express our sincere thanks and appreciation for your kind words about our hotel.

We are happy to read you would recommend our hotel to any other traveller.

It will be a great honour to welcome you soon again and offer you another great vacation.

Best regards,
Your Oceanis Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2019

W hotelu przebywaliśmy (2+1) w połowie czerwca br. Widok z okna hotelowego pokoju jest wspaniały, posiłki były bardzo smaczne i urozmaicone. Obsługa hotelu bardzo uprzejma i miła, szczególnie obsługa w recepcji. Do Rodos jest bardzo blisko, do lotniska również. Najmilej wspominamy wieczór z muzyką grecką. Ogólnie hotel polecamy jak najbardziej. Pozdrowienia dla wszystkich z obsługi. Hubert

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, dobiegniew
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Oceanis HotelOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,
On behalf of Oceanis Hotel we would like to thank you for choosing our hotel.

Oceanis Hotel is an ideal choice for those who would like to combine the unrivalled views of the blue Aegean with the cooling breeze of the west coast.

Also, we want to make sure that everyone is provided with our best service at all times. Therefore we highly appreciate your evaluation.

Looking forward to hearing more from you, and to always exceed your expectation.

Best regards,
Your Oceanis Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo miły i dobrze zlokalizowany hotel. Widok z balkonów i tarasu restauracji zapiera dech. Bardzo dobre jedzenie a Supervisor Spyros is very nice and helpful.
Hotel mogę polecić na krótkie wakacje ze znajomymi .

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, maciejhoppe
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Oceanis HotelOdpowiedź udzielona 20 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear maciejhoppe,
Thank you for your feedback and that you have taken the time to describe your impressions.

We appreciate your comments very much and are glad you liked our hotel with all the facilities and our culinary offer.

All the pleasure was shared with the entire team and we hope to see you again in the future.

Warm regards,
Your Oceanis Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 grudnia 2018

Dobry hotel, bez rewelacji. Ladnie, czysto, czesciowo nowoczsesnie. Dobra lokalizacja, blisko do starego miasta, czy sklepow. Plaza hotelowa z hotelowymi lezakami. Szkoda ze bez baru. Na plaze dojscie przez ruchliwa ulice. Tu pierwsze zderzenie z "kultura" grecka. Nikt nie chce przepuscic pieszego, nawet na przejsciu dla pieszych. Malo tego kazde drobne "wymuszenie" wejscia na pasy skutkowalo uzyciem klaksonu!! Takie rzeczy tylko w Grecji :) Plaza kamienista, buty do plywania obowiazkowe. Jedzenie ok. Wybor maly, ale w miare smacznie. Bardzo malo owocow morza, nie przyjezdzam do Grecji, zeby jesc swinke, czy kurczaka. Dobra pizza i spora kolejka po nia. Napoje i alkohole bardzo rozwodnione. Zdazalo sie ze dziecko wylewalo napoj mowiac ze czuc prawie sama wode. Kawa tylko czarna+mleko. Chcesz sie napic np. cappuccino, zaplac. Sutuacja z baru: zamawiam likier kokosowy z mlekiem. Kelner nalewa likier i kaze isc do stolika z kawa i dolac sobie mleka... Bez komentarza. Hotel widac nastawiony na dodatkowy zarobek. Slaba oferta all-inclusive. Oczywiscie stoja cenniki dodatkowych napojow czy drinkow, a jakze. Animacje bardzo slabe. W zasadzie nie istnieja. Personel nieuprzejmy, opryskliwy i leniwy. Potrafia rozmawiac miedzy soba i ignorowac klienta/goscia. Podsumowujac: dobra lokalizacja, ladny i czysty hotel, tylko ta obsluga i szukanie oszczednosci na opcji all-inclusive. Hotel polecam ale tylko w dobrej, niskiej cenie.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
4  Dziękujemy, Adam_Bedla
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 września 2018

W hotelu Ocenis byłam dość dawno, ale z tego co wiem, niewiele się zmieniło. Jak dla mnie idealny pod każdym względem. Pokoje przestronne, czyste i wygodne z balkonami, jedne wychodziły na morze i basen a drugie w tym mój na drugą stronę i skały ale to było bez znaczenia. Bo w pokoju praktycznie nikt nie przebywał. Serwowane jedzenie było przepyszne a obsługa rewelacja, szczególnie Pan Janis w barze z tym jego cudownym uśmiechem i chęcią niesienia pomocy. Wszędzie blisko, szczególnie do Rodosu. Kilka razy były wypady na tzw. małe imprezki, które kończyły się nad ranem i było super. Jedynie plaża maleńka i kamienista więc trzeba było zakupić specjalne obuwie, ale to także nic wielkiego. Najlepsze było to, że wychodziło się z hotelu i wszędzie były tawerny, muzyka na żywo a życie wręcz tętniło. To był naprawdę cudowny urlop w świetnym miejscu.

Wskazówka dotycząca pokoi: wg mnie każdy jeden będzie dobry, w końcu nie przyjeżdżamy do hotelu tylko po to aby siedzieć w pokoju
Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, MaziaPoland_Gdynia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Oceanis HotelOdpowiedź udzielona 2 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear MaziaPoland_Gdynia,
Thank you for writing a detailed review on TripAdvisor.

We appreciate your kind words about our hotel, culinary and our great location.

It was a big pleasure for us to read your feedback and to see your good notes.

Looking forward to the day when we welcome you back to the hotel.

Best regards,
Your Oceanis Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji