Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 254)
Filtruj recenzje
1 254 wyniki
Oceny podróżnych
643
364
141
55
51
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
643
364
141
55
51
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 254 recenzji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Jesteśmy z przyjaciółmi bardzo zadowoleni z pobytu, hotel bardzo przyjazny rodzinom z dziećmi i nie tylko. Hotel komfortowy i bardzo przytulny obsługa przemiła, jedzonko smaczne i różnorodne. Polecamy

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Agnieszka B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: managementlabrandabb, Guest Relations Manager, LABRANDA Blue Bay ResortOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka B,

thank you very much for your review and the recommendation of our hotel. We are pleased that you enjoyed your stay with us. We would be happy to welcome you again as our guest any time soon.

Kind Regards
Anastasia & Maria
Guest Relations Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019

Plusy:
+Przemiła obsługa, zawsze uśmiechnieta, pomocna, nie majaca problemu z angielskim
+Bardzo smaczne jedzenie- jak juz sie udalo na nie wyczekać
Minusy:
*Losowo wybierany standard pokoju od 2* w starej czesci do 4/5* w nowej ( nie wiem czy dostępny dla Polaków)
*Nigdzie indziej nie spotkane przeze mnie kolejki do restauracji. Obowiązkowe 10-15 min czekania na wejscie do restauracji. Oczywiście z uśmiechem na buzi.
*O godzinie 8:30 brak miejsc na lezakach przy basenie i na plazy. I w tym przypadku nie jest to wina "rezerwujacych" lecz po prostu hotel jest tak wielki, że nie ma szans pomiescic wszytskich.
*Tłumy, wszedzie kolejki i ogromna ilosc dzieci dyskwalifikuje ten hotel jako propozycje do wakacji we dwoje lub z przyjaciolmi.
*Utrudnieniem dla osob mieszkajaych w budynku glownym sa TYLKO 2 windy 4 osobowe i ... kolejne kilka minut czekania w kolejce do windy

*Kamyk, głaz, do ogrodka biura biura podrozy...Rozumiem i dla mnie jest to oczywiste, że dobra hotelowa konczy sie w poludnie i za ewentulane przedluzenie trzeba doplacic ale... Rainbow nie robi nic by taka opcje zrealizowac. Na tablicy komunikat "rezydent nie ponosi odpowiedzialnosci za dostep pokoi". Rezultat jest taki, że dzien przed wylotem sklada sie rano WNIOSEK w recepcji o przyznanie pokoju... wieczorem jest odpowiedz i oplata... za wydluzenie do 2 w nocy (godzina transferu a lotnisko) 100EUR. Cena bandycka ale opcji innej nie ma... poza biwakowaniem na plazy. Oczywiscie opaski zostaja do 2 wiec chociaz z glodu sie nie umrze. Szanowne biuro , zadbajcie o WASZYCH obecnych i potencjalnych klientow a nie umywacie rece... bo juz przeciez odlatuja.

*Wiele osob pisze o latajacych nad glowami samolotach... to naprawde najmniejsza wada tego hotelu i mozna sie spokojnie przyzwyczaić

Wskazówka dotycząca pokoi: Wybor pokoju to ruletka. Na pewno w czesci glównej jest wyzszy standard.
Termin pobytu: wrzesień 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Cubart
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: managementlabrandabb, Guest Relations Manager, LABRANDA Blue Bay ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Cubart,

we would like to thank you for choosing our hotel for your holidays and for taking the time to share your experience.We can assure you that your feedback is valuable to us in order to improve and we will be following up with the involved departments. We really thank you for your comments in things we can improve, please rest assured that everything will be taken under serious consideration. Thank you once again for the time you took to share your experience and we hope to have the opportunity to welcome you again next time you will choose Rhodes for your holidays.

Kind Regards
Anastasia & Maria
Guest Relations Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

W hotelu Labranda Blue Bay Resort spędziłam tydzień wraz z mężem i córka- 10 lat (5.08-12.08 2019). Wszyscy bawiliśmy się świetnie. Z informacji uzyskanych z biura podróży mieliśmy być zakwaterowani w budynku Aneks Building,trochę się obawialismy odległości od budynku głównego ale niepotrzebnie. To naprawdę blisko i przejście na posiłki było przyjemnością Pokój w aneksie był przestronny,czysty, z balkonem, więc niczego do szczęścia nam nie brakowało.Łazienka przestronna, czysta dla mnie bez zastrzeżeń. Przed aneksem dwa baseny korzystaliśmy z niego codziennie i było naprawdę super. Cały kompleks fajny, dużo basenów, zjeżdżalnie, brodzik dla maluchów. Jedzenie bardzo dobre, uważam,że każdy znajdzie coś dla siebie, czytałam wiele komentarzy,że bardzo tłuste wszystko, no nie wiem ,sałatek też było dużo... nikt nie każe codziennie frytek i spaghetti ładować na talerz... Jedzenie było smaczne i różnorodne. Codziennie można zjeść smaczny posiłek i nawet jak zdarzały się kolejki to panie szybko organizował wolny stolik, że nie mam zastrzeżeń. O samolotach nawet się nie wypowiadam, bo dla nas była to dodatkowa atrakcja i nikomu to nie przeszkadzało. Obsługa miła, pomocna, aquapark super można było z jednego basenu przejść parę metrów i zjeżdżać na zjeżdżalniach naprawdę fajnie. Jedynie co mogę się doczepic to słabe Wi-Fi a w pokoju brak ale z drugiej strony można było się w końcu odłączyć od sieci i poczytać książkę. Reasumując nie mam zastrzeżeń hotel super jedzenie super atrakcje super i polecam rodzinom z dziećmi.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, ElwiraC31
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: managementlabrandabb, Guest Relations Manager, LABRANDA Blue Bay ResortOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear ElwiraC31

Thank you so much for your lovely high star review and recommendations! We are more than happy that you had a good stay at our hotel. Feedback is always important as it is a vital way of reviewing the level of service and facilities we provide our guests so as to make improvements. Once again thank you for your truly valuable comments. We hope that we will be able to look forward to welcoming you back to the LABRANDA Blue Bay Resort.

Kind Regards
Anastasia & Maria
Guest Relations Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel sieci Labranda. Znając sieć z innych miejsc to nas skusiło aby wybrać go na Rodos. To był błąd. Wielki hotel podzielony ulicą na dwie części, my dostaliśmy pokój w budynku głównym, na 4 ostatnim pietrze. Aby się tam dostać trzeba czekać na windę (są na cały budynek dwie). Pokój jak pokój ok. Basen i plaża przepełnione. Ciężko znaleść wolny leżak jak wstanie się zbyt późno wiec zostaje siedzenie na krzesłach lub spacer po plaży. Podobnie jest z wejściem na śniadanie. Kolejka wiec trzeba stać jak chce się zjeść, kolacja trzeba poczekać na wejście. Jedzenie dobre. Czystość w obiekcie jest ok, personel bardzo miły i pomocny. Atrakcja mogą tez być ładujące samoloty gdyż lotnisko znajduje się ok 5 km od hotelu. Podsumowując. Hotel znacznie różni się jakością od innych z sieci i jak dla mnie nie jest wart ceny którą zapłaciliśmy.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 164piotrs
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: managementlabrandabb, Guest Relations Manager, LABRANDA Blue Bay ResortOdpowiedź udzielona 1 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 164piotrs,

thank you for taking the time to post review on this website. We were sorry to learn that you were disappointed with your recent stay at the hotel. We always endeavor to offer the highest level of service and it would appear that on this occasion that we failed to meet your expectations. Your comments will of course be forwarded to the relevant management for their attention. We do hope that despite your disappointment on this occasion, we have the opportunity of welcoming you back to the hotel at some point in the future.

Kind Regards
Anastasia & Maria
Guest Relations Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Urlop spędziliśmy od 2 do 12 sierpnia 2019r. Zaczęło się już od przyjazdu pokoje mieliśmy dostać pomiędzy 13-14 godziną niestety gotowe były już na 15:00. Wywiezieni zostaliśmy jak to po całym pobycie oceniliśmy do baraków "Labanda - Bruklin" pokoje tragedia u nas początki PRL-u. Pokój już na wstępie smród, smród i jeszcze raz smród!!! Jak weszliśmy do pokoju to już była wsadzona karta aby klimatyzacja chodziła po to aby zniwelować zapach niestety nie udało im się to !!! Kratka która znajdowała się w łazience potrafiła zasmrodzić cały pokój. Kran który znajdowała się w łazience cały zardzewiały a kolanko pod zlewem cały czas ciekło (oczywiście było zgłaszane rezydentowi, na recepcji oraz panią które ogarniały pokoje usłyszeliśmy " Madam its problem" odpowiedziałam tak bardzo wielki - bo gdy wszyscy umyliśmy się z rana to łazienka była cała zalana - do końca pobytu niestety nikt nic z tym nie zrobił !!!). Kontakt, który chyba chcieli zrobić w łazience nie mieli czasu skończyć więc go zaślepili nakładką które non stop spadała !!! więc dzieciaki uczuliliśmy aby tam nie podchodzili .
Czas na baseny, które znajdowały się w tej części - były dwa jeden wraz z brodzikiem dla maluszków - i tu przebywał ratownik a drugi z tyły "baraków" który był GŁĘBSZY - ten niestety bez jakiegokolwiek nadzoru !!! Oba nie posiadały kratek oczyszczających i syn który jest alergikiem dostał wysypki na ciele (alergia chciałam zaznaczyć jest u syna na pyłki), Pan który ogarniał baseny od godziny 18:00 to, to co widzieliśmy na własne oczy przeraziło nas i z tych basenów już nie korzystaliśmy!!! Pan rozciągnął szlauch spłukał cały brud z puzzli wymalowanych na biało prosto do basenu (dzieci rozlewały napoje - pepsi, lemoniady, czekolada na gorąco rozlała się chłopczykowi - przyszła pani do pomocy z mioła bo czekolada mocno zaschła wyczyścili i pan spłukał to wszystko do basenu!!!) Na koniec gdy było dużo liści z drzew w basenie powyciągał siatką i już czysto !!! Pani która mu pomagała potrzebowała wody, przyszła z wiaderkiem wsadziła do basenu nabrała wody i poszła myc schody - szok !!!
Żadnego nadzoru z tej strony nie było - tak jak było to widać w głównym hotelu.
No i uciążliwe samoloty, które nagraliśmy - co 8 - 12 min, nocne loty tez nagraliśmy i tu pojawia się pytanie 30 euro klimatycznego za co ?? za spaliny samolotowe fakt jest jeszcze taki że nie sprawdziliśmy i nie dopytaliśmy się jak daleko jest lotnisko - jeżeli chcecie odpocząć od zgiełki to W TYM HOTELU tego niestety nie znajdziecie.
Jedzenie bardzo dobre co do tego nie można się przyczepić, co do kolejek na posiłki no cóż kto późno przychodzi sam sobie szkodzi.
Ogólnie wyspą jestem zachwycona i polecam serdecznie pewnie wrócę na nią ale nigdy do LABRANDA BLUE BAY !!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Jeżeli chcecie dogodne warunki nie bierzcie "ANEXU"
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, BetuniaM
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: managementlabrandabb, Guest Relations Manager, LABRANDA Blue Bay ResortOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear BetuniaM,

thank you for your feedback regarding your stay at Labranda Blue Bay Resort. We regret that we could not meet your expectations. Our entire team struggles to exceed the expectations of our guests. Obviously, we did not succeed in your case. We are truly sorry that you had to make the described experiences. Please be assured that this does not conform to the standard of our house.

Kind Regards
Anastasia & Maria
Guest Relations Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji