Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Ialyssos
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 268)
Filtruj recenzje
1 268 wyniki
Oceny podróżnych
647
366
142
56
57
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
647
366
142
56
57
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 1 268 recenzji
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Urlop spędziliśmy od 2 do 12 sierpnia 2019r. Zaczęło się już od przyjazdu pokoje mieliśmy dostać pomiędzy 13-14 godziną niestety gotowe były już na 15:00. Wywiezieni zostaliśmy jak to po całym pobycie oceniliśmy do baraków "Labanda - Bruklin" pokoje tragedia u nas początki PRL-u. Pokój już na wstępie smród, smród i jeszcze raz smród!!! Jak weszliśmy do pokoju to już była wsadzona karta aby klimatyzacja chodziła po to aby zniwelować zapach niestety nie udało im się to !!! Kratka która znajdowała się w łazience potrafiła zasmrodzić cały pokój. Kran który znajdowała się w łazience cały zardzewiały a kolanko pod zlewem cały czas ciekło (oczywiście było zgłaszane rezydentowi, na recepcji oraz panią które ogarniały pokoje usłyszeliśmy " Madam its problem" odpowiedziałam tak bardzo wielki - bo gdy wszyscy umyliśmy się z rana to łazienka była cała zalana - do końca pobytu niestety nikt nic z tym nie zrobił !!!). Kontakt, który chyba chcieli zrobić w łazience nie mieli czasu skończyć więc go zaślepili nakładką które non stop spadała !!! więc dzieciaki uczuliliśmy aby tam nie podchodzili .
Czas na baseny, które znajdowały się w tej części - były dwa jeden wraz z brodzikiem dla maluszków - i tu przebywał ratownik a drugi z tyły "baraków" który był GŁĘBSZY - ten niestety bez jakiegokolwiek nadzoru !!! Oba nie posiadały kratek oczyszczających i syn który jest alergikiem dostał wysypki na ciele (alergia chciałam zaznaczyć jest u syna na pyłki), Pan który ogarniał baseny od godziny 18:00 to, to co widzieliśmy na własne oczy przeraziło nas i z tych basenów już nie korzystaliśmy!!! Pan rozciągnął szlauch spłukał cały brud z puzzli wymalowanych na biało prosto do basenu (dzieci rozlewały napoje - pepsi, lemoniady, czekolada na gorąco rozlała się chłopczykowi - przyszła pani do pomocy z mioła bo czekolada mocno zaschła wyczyścili i pan spłukał to wszystko do basenu!!!) Na koniec gdy było dużo liści z drzew w basenie powyciągał siatką i już czysto !!! Pani która mu pomagała potrzebowała wody, przyszła z wiaderkiem wsadziła do basenu nabrała wody i poszła myc schody - szok !!!
Żadnego nadzoru z tej strony nie było - tak jak było to widać w głównym hotelu.
No i uciążliwe samoloty, które nagraliśmy - co 8 - 12 min, nocne loty tez nagraliśmy i tu pojawia się pytanie 30 euro klimatycznego za co ?? za spaliny samolotowe fakt jest jeszcze taki że nie sprawdziliśmy i nie dopytaliśmy się jak daleko jest lotnisko - jeżeli chcecie odpocząć od zgiełki to W TYM HOTELU tego niestety nie znajdziecie.
Jedzenie bardzo dobre co do tego nie można się przyczepić, co do kolejek na posiłki no cóż kto późno przychodzi sam sobie szkodzi.
Ogólnie wyspą jestem zachwycona i polecam serdecznie pewnie wrócę na nią ale nigdy do LABRANDA BLUE BAY !!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Jeżeli chcecie dogodne warunki nie bierzcie "ANEXU"
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, BetuniaM
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: managementlabrandabb, Guest Relations Manager, LABRANDA Blue Bay ResortOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear BetuniaM,

thank you for your feedback regarding your stay at Labranda Blue Bay Resort. We regret that we could not meet your expectations. Our entire team struggles to exceed the expectations of our guests. Obviously, we did not succeed in your case. We are truly sorry that you had to make the described experiences. Please be assured that this does not conform to the standard of our house.

Kind Regards
Anastasia & Maria
Guest Relations Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Witam,

Właśnie wróciliśmy z pobytu ww. hotelu. Zostaliśmy ulokowani w części annex building, w ofercie mieliśmy napisane, że jest to najnowsza część hotelu odnowiona w 2017r.
W rzeczywistości okazało się, że jest to część hotelu znajdująca się około 500m za samym resortem.
Budynek stary i zaniedbany. Smród stęchlizny okropny! kilka razy zgłaszaliśmy to do rezydenta i obsługi hotelowej. Przyszli pomachali ramionami i tyle - tragedia!
Przy tym budynku również jest basen, ale nie taki jak przy głównym budynku tylko stare dziadostwo bez systemu filtracji. Po kilku godzinach woda już jest mętna, żółta i śmierdząca. Pracownik który przychodził czyścić basen wszystkie nieczystości ścierał do basenu!
Pokój miał być 3 osobowy,okazało się, że trzecia osoba (dziecko) nie miało łóżka tylko był materac położony na kawałku "murka" choćby większego parapetu.
Hotel mieści się 4 km od lotniska, loty co chwilę, hałas nie do zniesienia. Oczywiście o tym nie wspomniał nikt podczas rezerwowania pobytu!
Ogólnie nie polecam, jak macie możliwość to wybierzcie inny hotel, albo zadbajcie żebyście mieli zakwaterowanie w głównym budynku, bo tam jest zupełnie inny standard.

Wskazówka dotycząca pokoi: najlepsze pokoje w głównym budynku, pokoje w budynkui annex tragedia
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Edek F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: managementlabrandabb, Guest Relations Manager, LABRANDA Blue Bay ResortOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Edek F,

thank you very much for your comment on TripAdvisor. We appreciate your honest feedback and regret to read that your past stay at the Hotel LABRANDA Blue Bay Resort & Spa did not meet your expectations. Your feedback is very important to us because it gives us the chance to continuously improve our service as your host. Please be assured that we will discuss your comment with the responsible department heads to avoid the incidents described by you in the future.

Kind Regards
Anastasia & Maria
Guest Relations Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super wyjazd. Piękny rodzinny hotel, owszem można się przyczepić do kolejek na posiłki, ale poza tym nie mam uwag. Pokój fajny, aqua park super, baseny również, do morza blisko, Rodos również, atrakcja - droga dolotowa do lotniska - jak dla nas super. Generalnie bardzo fajny obiekt, dla rodziny z dziećmi, niczego nam nie brakowało. Polecam serdecznie

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 792magdad
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: managementlabrandabb, Guest Relations Manager, LABRANDA Blue Bay ResortOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear 792magdad,

we cannot thank you enough for your kind comments on Tripadvisor with regards to your recent stay. We at the LABRANDA Blue Bay Resort take pleasure in creating moments of magic for our guests. We are pleased that we were able to do so for you. Thank you very much for being our guest and we hope to have you with us soon again!

Kind Regards
Anastasia & Maria
Guest Relations Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

W hotelu Labranda Blue Bay Resort spędziłam tydzień wraz z rodziną (jeden mąż :) i dzieci 5 i 10 lat (15-22 lipiec 2019). Wszyscy bawiliśmy się świetnie. Z informacji uzyskanych z biura podróży mieliśmy być zakwaterowani w budynku Aneks Building, ale na miejscu okazało się,że dostaliśmy pokój w głównym budynku ( nie wiem od czego to zależy, może po prostu mieliśmy szczęście). Nie był to pokój z widokiem na morze,ale był przestronny,czysty, z balkonem, więc niczego do szczęścia nam nie brakowało. Cały kompleks naprawdę fajny, dużo basenów, zjeżdżalnie, brodzik dla maluchów. Jedzenie bardzo dobre, uważam,że każdy znajdzie coś dla siebie, czytałam wiele komentarzy,że bardzo tłuste wszystko, no nie wiem ,sałatek też było dużo... nikt nie każe codziennie frytek i spaghetti ładować na talerz...Może jeżeli chodzi o powtarzalność, to mogłabym się przyczepić,ale wszystko było smaczne i na prawdę różnorodne. Wszystkim którzy boją się zakwaterowania w budynku Anneks, to powiem tylko,że odległości dzielące Anneks i resztę kompleksu na prawdę nie są jakieś kosmiczne. Nie wypowiadam się na temat warunków w pokojach bo ich nie widziałam,ale ale przy samym budynku są 2 fajne baseny i bar zaraz przy nich. O samolotach nawet się nie wypowiadam, bo dla nas była to dodatkowa atrakcja i nikomu to nie przeszkadzało ( w nocy też). Nie wypowiem się na temat życia nocnego hotelu, gdyż każdy kto jedzie z dzieciakami to wie co się robi po 22 :) ( w najlepszym wypadku pije winko na balkonie :) ) Reasumując , dla rodzin z dziećmi szczerze polecam !!!

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Sikorska81
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: managementlabrandabb, Guest Relations Manager, LABRANDA Blue Bay ResortOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sikorska81,

thank you very much for your review and the recommendation of our hotel. We are pleased that you enjoyed your stay with us. We would be happy to welcome you again as our guest any time soon!!

Kind Regards
Anastasia & Maria
Guest Relations Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019

Urlop spędziłam wraz z rodziną w połowie lipca 2019. Główny budynek zadbany, czyste otoczenie wokół hotelu, codziennie sprzątane. Plaża przy hotelu czysta, zadbana, nie zauważyłam żadnych śmieci, czy pozostałości po jedzeniu. Zejście do morza kamieniste, warto zaopatrzyć się w buty do wody. Leżaków na plaży wystarczało dla wszystkich, bezpłatne.Co do jedzenia to na wszystkie posiłki serwowane ogromne ilości, bardzo smaczne. Posiłki w Snack bar mnie miło zaskoczyły, urozmaicone i pyszne. Przy basenie dodatkowo pizza i kebab bez ograniczeń. Podobnie drinki i napoje jakościowo dobre- bary niezwykle blisko plaży i basenów. Animacje różnorodne dla dzieci i dorosłych, wieczorki tematyczne, wiele miejsc do zajęć typu piłka, golf, tenis stołowy. W hotelu sklepik, w którym można zaopatrzyć się np. w olejki do opalania, koła do pływania czy pamiątki. Hotel przyjazny dzieciom. Pomimo,że byłam z dziećmi już dorosłymi w żaden sposób nie przeszkadzała mi obecność dzieci, których było naprawdę dużo. Hotel 10 min od lotniska. Nad głową przelatujące samoloty, jednak zamknięciu okien wcale nie było ich słychać w nocy, a w dzień w ogóle nie przeszkadzały. W cenie pakietu all inclusive osoba dorosła mogła skorzystać z 15 min masażu w SPA oraz z jednej kolacji (na rodzinę) w restauracji greckiej lub włoskiej.Co do pogody to ciepło, wietrznie, ale nie przeszkadza to w plażowaniu, wręcz pozwala dłużej przebywać na słońcu. Idealne miejsce dla amatorów windsurfingu (obok hotelu szkółka i wypożyczalnia sprzętu). Wycieczki tematyczne ok, mało atrakcyjna dolina motyli. Moim zdaniem za 5 euro na osobę oglądanie śpiącej na drzewie ćmy to słaba rozrywka. Warto pojechać do Rodos autobusem (12 km) za 2,40 Euro. Jedyny minus jaki dałabym hotelowi to sprzątanie pokoi. Panie sprzątające to typowe greczynki (siga siga) nie zawsze w ciągu dnia zdążą posprzątać. Pomimo,że większość gości hotelowych była z Polski to w naszym języku nie ma informacji pisemnych, jedynie są w języku angielskim, rosyjskim, francuskim, niemieckim.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje z widokiem na morze
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, polozna72
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: managementlabrandabb, Guest Relations Manager, LABRANDA Blue Bay ResortOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear polozna72,

Thank you so much for your lovely high star review! We are more than happy that you had a good stay at our hotel. Your feedback is for us our biggest award and we are continually working, in every department, in order to offer you the best stay as possible.Thank you again for publishing such a lovely feedback which will be shared with those you made your stay special and relaxing.

Kind Regards
Anastasia & Maria
Guest Relations Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji