Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 729)
Filtruj recenzje
1 729 wyniki
Oceny podróżnych
1 125
393
146
47
18
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 125
393
146
47
18
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 1 729 recenzji
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Hotel bardzo dobrze personel ok, restauracja super jedzenie, generalnie polecamy . Jedliśmy przysmaki regionalne dużo ryb owoców morza.Plaza bardzo blisko ok.100m od hotelu.Dla dzieci basen i przekąski w ofercie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, niko2906strgmail
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Thomas K, Γενικός Διευθυντής, Mitsis Petit Palais Beach HotelOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest ,

thank you for your positive review. We are pleased to know that you enjoyed the rooms, the food and the surroundings in our hotel. Your recommendation to others is the best reward for us. Rest assured that your compliments will be forwarded to our personnel. Feedbacks from our guests are an excellent tool for our hotel team to learn more about our guests' experiences as we continuously strive to improve our quality and service.

We look forward to welcoming you again!

Kind Regards,
Thomas Katafiotis, General Manager
4* Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2019

Piękne zadbane pokoje czyściutko przemiła profesjonalna obsługa przepyszne różnorodne jedzenie blisko morza. Fajna plaża, drobny kamyczek, Co wieczór myzyka na żywo. Super basen. Hotel w cetrum miasta. Polecam wszystkim

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Agnieszka K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Thomas K, Γενικός Διευθυντής, Mitsis Petit Palais Beach HotelOdpowiedź udzielona 20 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Agnieszka,

thank you for choosing to stay at Mitsis Petit palais Beach Hotel and for your kind comments. Thank you for recommending out hotel to the other users of TripAdvisor and you can rest assured that all of your nice words will be forwarded to our personnel. We are truly happy that you had a great stay during your visit with us.

We will be more than happy to host you and to accommodate you again next year.

Kind regards,
Thomas Katafiotis , General Manager
4* Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel godny polecenia! Zlokalizowany w samym centrum, na plażę dosłownie 2 min spokojnym spacerkiem. Blisko do starego oraz nowego miasta,do portu, w zasadzie wszędzie jest blisko. Pokoje w pełni wyposażone, codziennie sprzątane, uzupełniane o nowe ręczniki czy żele pod prysznic, bardzo dużym atutem jest klimatyzacja w pokojach. Obsługa miła i pomocna, wszędzie czysto i pachąco. Jedzenie pyszne, zawsze świeże i praktycznie zawsze coś innego (poza kilkoma podstawowymi potrawami - wiadomo). Wieczorem tzw. wieczorki greckie, można posłuchać muzyki na żywo. W zasadzie my przez 7 dniowy pobyt nie zauważyliśmy żadnych minusów. Reasumując hotel jak najbardziej godny polecenia!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Mateusz D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Thomas K, Γενικός Διευθυντής, Mitsis Petit Palais Beach HotelOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mateusz,

thank you for your time to write such kind comment about your holidays in Mitsis Petit Palais Beach Hotel. ! It was a true pleasure and honor to have you as our guest. On behalf of the entire team I would like to thank you for making us your choice hotel, and also for all of your kind words! We hope to have the opportunity to welcome you again next summer!

We are looking forward to meet you soon in Mitsis Petit Palais Beach Hotel !


Kind regards,
Thomas Katafiotis, General Manager
4* Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lipca 2019

Wszystko jest perfect , polecam gorąco !!! Obsługa bardzo dobra , świetne jedzenie oraz idealna lokalizacja !!! Plaża jest blisko , starówka kilka minut oraz świetne położenie jeżeli mamy na myśli położenie i transfer z lotniska !

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Justyna1976
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Thomas K, Γενικός Διευθυντής, Mitsis Petit Palais Beach HotelOdpowiedź udzielona 17 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Justyna,

thank you very much for posting this fantastic five star review on Trip Advisor!
You were really wonderful and it was a true pleasure to have you as our guests!

Once again thank you for making us your choice hotel and for all your kind words!
Have a beautiful summer!


Kind regards,
Thomas Katafiotis , General Manager
4* Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2019

Byliśmy tydzień w bardzo dobrym hotelu. Bardzo miła obsługa, wielka troska o dziecko. Bardzo dobre wyżywienie, różnorodne, smaczne.Prośba o zamianę pokoju szybciutko spełniona.Polecam na wakacyjny wypoczynek i nie tylko.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Edyta68
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Thomas K, Γενικός Διευθυντής, Mitsis Petit Palais Beach HotelOdpowiedź udzielona 14 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Edyta,

thank you very much for your review!
We are glad to know that we managed to offer you an unforgettable stay! It was a true pleasure and honor to have you as our guests!
I send you our best regards and look forward to your next stay.

Kind regards,
Thomas Katafiotis , General Manager
4* Mitsis Petit Palais Beach Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji