Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Rodos (miasto)
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 582)
Filtruj recenzje
1 582 wyniki
Oceny podróżnych
809
497
226
31
19
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
809
497
226
31
19
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
12 z 17 wśród 1 582 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel miła obsługa jedzenie świetne bardzo zróżnicowane każdy znajdzie cos Dla siebie . Piękne dwa baseny oraz zorganizowane ćwiczenia jak i zabawy Dla członków hotelu. Dodatkowo drinki w barze które serwuje Pan Mike naprawdę polecam !! Pychota

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Krystian B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Panagiotis S, General Manager, smartline Cosmopolitan HotelOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

It is a pleasure to read that you enjoyed your stay with us at smartline Cosmopolitan and we thank you for sharing this with the readers of the Trip Advisor website.
We look forward to having the opportunity to welcome you again for a future stay.

Kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel położony w bardzi dobrej okolicy do wakacyjnego odpoczynku. Jedzenie bardzo dobre, miła i pomocna obsługa. Pokoje bardzo czyste i sprzątanie z najwyższą dbałością. Animatorzy bardzo zaangażowani potrafiący w nienachalny sposób uatrakcyjnić pobyt. Polecam również szkołę windsurfingu serfline zaraz przy hotelu. Bardzo udane wakacje.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, RADOSŁAW H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Panagiotis S, General Manager, smartline Cosmopolitan HotelOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your great feedback regarding your recent stay at smartline Cosmopolitan.On behalf of the entire team here, thank you so much for selecting our hotel for your holidays.
We wish you all the best and a lot of happiness and we hope that we will soon have the pleasure of welcoming you back for another enjoyable visit.

Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Pobyt w hotelu oceniamy bardzo dobrze, jedzenie wyśmienite, przekąski w barze przy basenie na najwyższym poziomie, pizza robiona na żywo, kebab, surówki, pokoje przestronne, codziennie sprzątane, team animacyjny zabawia zarówno dzieci, jak i dorosłych, polecamy każdemu

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Izunia123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Panagiotis S, General Manager, smartline Cosmopolitan HotelOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

On behalf of all staff we would like to thank you for taking the time to write about your recent experience with our hotel.
We are happy to hear that you were pleased with our facilities .
We hope to see you again in the nearest future.

Kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Piekny pobyt, super animacje, wspanialechrome-native://newtab/ jedzenie, cudowna pogoda! Danny, Manuel, Stany, Megan. Leah, Zosia I Ola miniclub dziekujemy! Tylko polecic takie wakacje! Pobyt udany wakacje jak nalezy! Polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Krzysztof R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Panagiotis S, General Manager, smartline Cosmopolitan HotelOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your feedback regarding your recent stay at smartline Cosmopolitan.On behalf of the entire team here, thank you so much for selecting our hotel for your holidays.
We wish you all the best and a lot of happiness and we hope that we will soon have the pleasure of welcoming you back for another enjoyable visit.

Kind regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam hotel Cosmopolitan na Rodos,Ixia ok. 4 km od miasta Rodos, do miasta można dojść pieszo, wzdłuż morza. Położony blisko plaży. Wprawdzie oddzielony od morza drogą ale nie jest ona ruchliwa i jest też przejście podziemne. Pokoje czyste, dobrze wyposażone i sprzątane codziennie. Dobre i urozmaicone jedzenie. Bardzo miła i pomocna obsługa. Serdeczni ludzie na każdym stanowisku, w recepcji, restauracji, barze. Zawsze witają cię z uśmiechem i służą pomocą. Świetni Animatorzy, dzieciaki (8 i 10) chcą codziennie iść na animacje. Polskojęzyczne Animatorki.
Przyznaję, że początkowo obawiałem się czy ten hotel nie będzie "molochem" ale nie. Dzięki dość dużej powierzchni całego obiektu nie czuć tłoku. Oczywiście szczególnie polecam pokoje w niskiej zabudowie. Świetne wakacje w hotelu Cosmopolitan.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Arek J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Panagiotis S, General Manager, smartline Cosmopolitan HotelOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

We are delighted that you have enjoyed such a wonderful holiday here with us at smartline Cosmopolitan and for taking the time to write your review on Trip Advisor We are always very pleased to hear that our guests appreciate the hospitality of our hard working staff . On behalf of the entire team here , thank you so much for selecting our hotel for your holidays
We wish you all the best and a lot of happiness. Looking forward to welcome you again at smartline Cosmopolitan.

kind regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji