Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 245)
Filtruj recenzje
1 246 wyniki
Oceny podróżnych
517
433
167
75
54
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
517
433
167
75
54
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 246 recenzji
Zrecenzowano: 15 września 2015 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjna lokalizacja. Spacerkiem kilka minut do Starówki. Praktycznie nad samym morzem na samym cyklu wyspy i miasta. Obsługa bardzo pomocna i uprzejma. Hotel przyzwoity. 4* w Polsce są o niebo lepsze ale nie ms co narzekać bo w hotelu w Rodos się tylko je i śpi :-). Trochę monotonne śniadania tzn wciąż to samo i niezbyt bogaty wybór potraw. Ale smaczne. Brakuje trochę więcej greckich potraw. Wokół hotelu mnóstwo knajpek i dobrze zaopatrzonych sklepików. Polecam !!! I dziękuję obsłudze za miły pobyt !

Termin pobytu: sierpień 2015
Typ podróży: Podróż z rodziną
2  Dziękujemy, 627tomaszr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelMediterranean, Γενικός Διευθυντής, Hotel MediterraneanOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 kwietnia 2019

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelMediterranean, Γενικός Διευθυντής, Hotel MediterraneanOdpowiedź udzielona 2 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelMediterranean, Γενικός Διευθυντής, Hotel MediterraneanOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelMediterranean, Γενικός Διευθυντής, Hotel MediterraneanOdpowiedź udzielona 20 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji