Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Faliraki
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 368)
Filtruj recenzje
1 368 wyniki
Oceny podróżnych
785
284
149
72
78
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
785
284
149
72
78
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
69 z 74 wśród 1 368 recenzji
Zrecenzowano: 8 września 2019

Świetny hotel, który zapewnia wiele atrakcji. Codziennie animacje dla dzieci i dorosłych. Obsługa bardzo miła i uprzejma. Animatorzy świetnie wypełniają czas wolny i zapewniają dużo rozrywki. Każdy z nich codziennie wita się z gośćmi w ich ojczystym języku co sprawia ze goście czuja się jak w domu”. Lokalizacja hotelu w spokojnej okolicy, niedaleko centrum. Wifi ogólnodostępne na całym terenie hotelu. Ogólne wrażenie bardzo dobre. Polecam serdecznie ten hotel!!!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Lysypablo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Lysypablo,
Let us express our sincere thanks and appreciation for your kind words about our hotel and animations.

We could not feel more rewarded than to read you would recommend our hotel to any other traveller.

It will be a great honour to welcome you soon again and offer you another great vacation.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

Po sezonie wraz z dziewczyną wybrałem się do faliraki do evita resort. Polecam hotel, jedzenie jest smaczne, pokoje są przestronne i czyste, hotel i do wypoczynku do szaleństw wraz z animatorami, kiedyś tu wrócimy.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, WojtekP856
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear WojtekP856,
Thank you for taking the time to share your feedback about your stay.

Your kind comments towards our hardworking team will be passed forward and we all look forward once again to welcoming you back.

Thank you very much for kind words and for taking the time to share it with TripAdvisor’s readers.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

Jedzenie pyszne i różnorodne, warto spróbować owoców morza oraz odwiedzić bar z przekąskami. Pokoje czyste i ładne. Animatorzy zapewniają różne atrakcje, każdy znajdzie coś dla siebie . Baseny bardzo fajne, nie ma problemu z lezakami przez caly dzien.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, ALEKSANDR_9000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear ALEKSANDR_9000,
Thank you for sharing your beautiful comments about your stay with us.

We are delighted that the hotel, as well as our team, made such a great impression on you and that you loved everything about the Evita Resort.

Our first goal is the guest’s happiness and we are happy to satisfy all your expectations.

It’s always a pleasure to welcome you and we wait to see you soon.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 września 2019

Wraz z przyjacielem wybralem sie po sezonie do faliraki i nie zawiedlismy sie. Pogoda przyjazna, a mniejsza ilosc osob na wyspie pozwolila nam wypoczac. Hotel serwuje dobre jedzenie i pelno animacji dzieki czemu nie mozna tu sie nudzic, polecam

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Łukasz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Łukasz K,
Thank you for writing a detailed review on TripAdvisor.

We all are delighted to hear that you have been very pleased with the services and our delicious culinary.

Looking forward to the day when we welcome you back to the hotel.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 września 2019

Hotel czysty i zadbany.Pokoje sprzatane codziennie.Obsługa bardzo miła i chętna do pomocy.Jedzenie bardzo dobre,każdy znajdzie coś dla siebie.Jeden basen że zjezdzalniami, drugi,w którym odbywają się animacje. Animatorzy cudowni i uśmiechnięci.!!!! Dbają o rozrywkę I dobrą muzykę.Wieczorami animacje dobrane pod kątem I dorosłych i dzieci.Można się tam poczuć jakby było się najważniejszym gościem. Także ogromny plus za rozrywkę!!! Nie można się nudzić. Jeśli ktoś chce "spokoju", niedaleko jest plaża dla nudystow. A kawałek spacerkiem zwykła plaża.Polecam z całego serca !!!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Anna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Anna B,

Thank you for honouring us with your recent stay at Evita Sun Resort and for sharing with other travellers a great review.

It is a joy to hear that we were able to offer you excellent holidays.

If you would like to come back with us, once again we will be delighted to go the extra mile for you and we will look forward to making it even a better stay.

Best regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji