Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 361)
Filtruj recenzje
1 364 wyniki
Oceny podróżnych
784
281
149
72
78
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
784
281
149
72
78
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
75 z 80 wśród 1 364 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Duży minus dla obsługi hotelu, która nie potrafi kontrolować tego co dzieje się w nocy na obiekcie. Kolejna nieprzespana noc przez gości z Polski, którzy nie potrafią się zachować. Monotonne jedzenie. Zdecydowanie fajne i do tego duże baseny. Czyste pokoje. Blisko plaża, animacje hotelowe na plus. I do tego wyśmienita pogoda.

Termin pobytu: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, 442_l-e
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 442_l-e,
Thank you very much for sharing your experiences with us.

We all try our best to provide a memorable holiday experience for our guests. Therefore, we welcome any kind of feedback as it is a chance for us to find out about our shortcomings and implement quality improvement measures.

We hope to get the chance of welcoming you back once again.

Warm regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Na plus czystość (pokoje sprzątane codziennie) i baseny. Mimo dużej liczby gości było miejsce dla każdego. Co do jedzenia to zdecydowanie nie rozumiem ludzi, którzy się nimi zachwycali. Śniadania niesmaczne, snak bar to żart (kilka ciastek, okropna pizza ze sklepu, bardzo słabe kanapki). Obiadów nie jedliśmy w hotelu, ale kolacje to były loterie. Nie podobało mi się, że zdarzały się dni, kiedy były tylko frytki, żadnej kaszy czy ryżu. Mogę za to pochwalić fakt, że było sporo owoców i smacznych deserów.
Co do animatorów to ciężko mi ocenić. Mieliśmy jeden dzień, który spędziliśmy na basenach hotelowych. W tym czasie trzy razy próbowano nam wcisnąć koszulkę z imieniem. Nie wydaje mi się, że tak to powinno wyglądać.
Najbliższa plaża była plażą dla nudystów, o czym wiedzieliśmy, natomiast warto o tym pamiętać wybierając hotel.
W hotelu byliśmy usytuowani w pokojach 300 lub 400, co jest dobrym wyborem, ALE pokoje zaczynające się od numeru 800 są strasznie daleko od recepcji, jadalni, basenów. Jeśli ktoś na nie trafi to może być naprawdę niezadowolony.

Termin pobytu: sierpień 2019
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Milena S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Milena S,

First of all, we would like to thank you for having chosen the Evita Sun Resort for your stay in Faliraki.

It is an absolute pleasure to know that your overall experience was enjoyable here at Evita Sun Resort.

At the Evita Sun Resort, we daily work to make our guest feel at home during the year, so we will keep working on and improve our service and facilities taking good note of your comments.

All the pleasure was shared with the entire team and we hope to see you again in the future.

Best personal regards
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Lokalizacja dobra, do centrum 20 minut spacerkiem, do plaży 10 minut. Obsługa hotelowa oraz animacja - wspaniali ludzie. Jedzenie bardzo dobre, baseny z chłodną wodą i rury do zjeżdżania - urlop idealny!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, PZPAPAA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear PZPAPAAOla K,
Thank you for sharing your impressions with us on TripAdvisor.

We are very happy to read that you enjoyed your holiday and we met your expectations.

We thank you for staying with us and we look forward to welcoming you back.

Best regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Hotel bardzo czysty, przyjazny. Ludzie uprzejmi, animatorzy spisują się na 5+! Jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie od vegan po mięsożerców:) Pokoje klimatyzowane, z lodówka, telewizorem codziennie sprzątane. Hotel mieści się kawałek od centrum ale widoki są piękne! Jestem bardzo zadowolona i napewno tu wrócę!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, OlaK2544
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear OlaK2544,
Let us express our sincere thanks and appreciation for your kind words.

Please rest assured that your praises are passed on to all those who contributed to making your stay a more comfortable one.

It will be a pleasure welcoming you back again in the future.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Piękny hotel, blisko plaży i miasta :) Pokoje czyste, sprzątane codziennie, kilka basenów, zjeżdżalnie wodne, jedzenie dobre. Animatorzy super, zwłaszcza Nino - zawsze uśmiechnięty i pomocny :) Polecam gorąco :)

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 613magdalenaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 613magdalenaw,
Thank you for taking the time to share your feedback about your stay.

Your kind comments towards our hardworking team will be passed forward and we all look forward once again to welcoming you back.

Thank you very much for kind words and for taking the time to share it with TripAdvisor’s readers.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji