Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 365)
Filtruj recenzje
1 365 wyniki
Oceny podróżnych
784
282
149
72
78
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
784
282
149
72
78
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
77 z 82 wśród 1 365 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019

Lokalizacja dobra, do centrum 20 minut spacerkiem, do plaży 10 minut. Obsługa hotelowa oraz animacja - wspaniali ludzie. Jedzenie bardzo dobre, baseny z chłodną wodą i rury do zjeżdżania - urlop idealny!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, PZPAPAA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear PZPAPAAOla K,
Thank you for sharing your impressions with us on TripAdvisor.

We are very happy to read that you enjoyed your holiday and we met your expectations.

We thank you for staying with us and we look forward to welcoming you back.

Best regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Hotel bardzo czysty, przyjazny. Ludzie uprzejmi, animatorzy spisują się na 5+! Jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie od vegan po mięsożerców:) Pokoje klimatyzowane, z lodówka, telewizorem codziennie sprzątane. Hotel mieści się kawałek od centrum ale widoki są piękne! Jestem bardzo zadowolona i napewno tu wrócę!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, OlaK2544
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear OlaK2544,
Let us express our sincere thanks and appreciation for your kind words.

Please rest assured that your praises are passed on to all those who contributed to making your stay a more comfortable one.

It will be a pleasure welcoming you back again in the future.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019 z urządzeń przenośnych

Piękny hotel, blisko plaży i miasta :) Pokoje czyste, sprzątane codziennie, kilka basenów, zjeżdżalnie wodne, jedzenie dobre. Animatorzy super, zwłaszcza Nino - zawsze uśmiechnięty i pomocny :) Polecam gorąco :)

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 613magdalenaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 613magdalenaw,
Thank you for taking the time to share your feedback about your stay.

Your kind comments towards our hardworking team will be passed forward and we all look forward once again to welcoming you back.

Thank you very much for kind words and for taking the time to share it with TripAdvisor’s readers.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Osluga, czystość pokoi i animacje na wysokim poziomie co jest podstawą dobrego wypoczynku. Lokalizacja mega zarówno dla wypoczynku jak i zabawy.
Na pewno tu wrócimy
Polecamy w 100% od animatorów czuć dużo empatii

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Tomekatome
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Hotel bardzo przyjazny, jedzenie dobre i zróżnicowane, ciekawe animacje i zajęcia dla gości, pokoje czyste i zadbane, dużo basenów, miłe sprzątaczki i pomocna obsługa, lokalizacja hotelu bardzo dobra, niedaleko do płazy i do miasta, na pewno wrócimy :)

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Brajan W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Brajan W,

First of all, we would like to thank you for spending the time to write a review through TripAdvisor.

Guest satisfaction is so important to us and we're glad that we met most of your expectations. All these comments will help us to serve you better.

Furthermore, we are glad to read your positive words about our culinary offer and it would be an honour for us to welcome you again in the near future.

Best regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji