Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 358)
Filtruj recenzje
1 360 wyniki
Oceny podróżnych
782
279
149
72
78
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
782
279
149
72
78
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
79 z 84 wśród 1 360 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019

Osluga, czystość pokoi i animacje na wysokim poziomie co jest podstawą dobrego wypoczynku. Lokalizacja mega zarówno dla wypoczynku jak i zabawy.
Na pewno tu wrócimy
Polecamy w 100% od animatorów czuć dużo empatii

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Tomekatome
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Hotel bardzo przyjazny, jedzenie dobre i zróżnicowane, ciekawe animacje i zajęcia dla gości, pokoje czyste i zadbane, dużo basenów, miłe sprzątaczki i pomocna obsługa, lokalizacja hotelu bardzo dobra, niedaleko do płazy i do miasta, na pewno wrócimy :)

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Brajan W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Brajan W,

First of all, we would like to thank you for spending the time to write a review through TripAdvisor.

Guest satisfaction is so important to us and we're glad that we met most of your expectations. All these comments will help us to serve you better.

Furthermore, we are glad to read your positive words about our culinary offer and it would be an honour for us to welcome you again in the near future.

Best regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

W sierpniu 2019 roku spędziliśmy rodzinnie ( mąż , dwójka dzieci 9 miesięcy i 7 lat, Mama, Teściowa, Szwagierka z dorosłą córką, kuzynka z dwójką dzieci 8 i 11 lat i dorosły kuzyn i ja ) urlop w Grecji na Rodos w hotelu Evita Resort. Lecieliśmy z Grecos. Hotel schludny, czysty, prosty w formie kameralny i bardzo przyjazny.
Jeśli chodzi o plusy to:
* uprzejmy personel
* kreatywny animator - nie Polak
* klub delfinka z Grecos, świetne animatorki z klubiku
* pyszne jedzenie
* animacje wieczorne
* czyste dość nowoczesne pokoje
* muzyka przy basenie

Minusy:
* krótki czas wydawania posiłków
* brak butelkowanej wody mineralnej

Ogólnie byliśmy wszyscy bardzo zadowoleni.
Polecam, szczególnie dla rodzin z dziećmi. Bardzo blisko w odległości Ok 15/20 min spaceru centrum imprezowe Faliraki. Osoby lubiące zabawę, na pewno będą zadowolone.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Justyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Justyna K,
Thank you very much for your valuable comments.

We are very happy reading your enthusiastic words regarding your experience with us and to know that you had an amazing holiday at our resort.

Thank you for mentioning the quality of food and the helpful staff that made your experience so great.

The entire team looks forward to the opportunity of welcoming you back soon again.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Mega fajna obsługa ludzi fajny hotel darmowe drinki mega fajne wycieczki i widoki ciepło fajne wieczorem animacje ciepło wieczory greckie fajne wycieczki polecam numero1 fajni ludzie i atmosfera ciepło Goronco fajny basen polecam Goronco nunero1

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Fonanonim
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Fonanonim,
Thank you so much for your amazing review.

Our team will be so pleased to hear that their efforts are appreciated; they work very hard and really enjoy seeing guest satisfaction, but it is nice to hear this from the guests in reviews etc.

Looking forward to hearing more from you, and to always exceed your expectation.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Hotel bardzo duży. Świetnie zorganizowany. W 80% przeważają Polacy. Dzięki temu warunki pobytu, opisy dań w restauracji są w języku polskim.

Plusy:
- Bardzo uprzejma obsługa hotelu. W restauracji niezwykle cierpliwi i uczynni ludzie.
- Czyste, duże, nowe pokoje z klimatyzacją indywidualnie sterowaną oraz z balkonami, na których znajduje się stolik z krzesłami oraz bardzo przydatna suszarka na ubrania
- Wieczorne animacje dla dzieci, a następnie dla dorosłych - nie sposób się nudzić:)
- Polscy animatorzy - Gosia i Ola - super! Aerobik wodny prowadzony przez Nino - rewelacja!
- W ciągu dnia organizowane przez animatorów rzutki, aerobik wodny, joga, piłka nożna, bule czy waterpolo - każdy chętny ma szansę zintegrować się z innymi
- Jest także bilard i cymbergaj
- Lokalizacja: do ścisłego centrum Faliraki ok. 2 km na pieszo, blisko na piechotę do Zatoki Antoniego Queena, bardzo blisko przystanek, z którego można dotrzeć do Rodos, Plaży Tsambika oraz do Lindos. Za 4 os. rodzinę (2 dorosłych plus dzieci 5,10 lat) zapłaciliśmy 6 EUR w jedną stronę.
- Wypożyczalnia samochodów na terenie hotelu: 50 EUR za cały dzień - warto w celu odwiedzenia Płw. Prasonisi. polecam dla rodziny z dziećmi - zwiedza się w swoim tempie. Droga jest prosta - cały czas z pn na pd.
- Smaczne jedzenie choć trochę monotonne ale każdy znalazł coś dla siebie. Dzieci oczywiście szalały za lodami, naleśnikami i spaghetti.

Minus - tylko jeden:
- Dieta bezglutenowa. Hotel przedstawia w ofercie menu bezglutenowe. Ja choruję na celiakię - całkowitą nietolerancję glutenu i jest to dla mnie bardzo ważna informacja. Poza naturalnie bezglutenowymi produktami czyli: owoce, warzywa, mięso - menu było mocno ograniczone. Z zamienników był chleb bg oraz paczka ciastek. Dochodziło do paradoksu, że oznaczono sos boloński i neapolitański jako bg ale nie było makaronu bezglutenowego. Serwowano wspaniałe desery, a mnie w ramach bezglutenowej wersji zaproponowano jabłko pieczone i lokumi. Nie Spodziewałam się czegość więcej biorąc pod uwagę, standard hotelu oraz fakt, że menu bg jest wyeksponowane w ofercie hotelu.

Jeżeli nie macie Państwo takiego problemu - polecam Hotel Evita bardzo gorąco!


-

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepsze widoki były w budynkach w pobliżu basenu głównego
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Perseusz83
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Perseusz83,
Thank you for taking the time to review our hotel on TripAdvisor.

We would like to thank you for your compliments about our hotel cleanliness and facilities. We have passed on your nice comments to our animation team.

It will be a great honour to welcome you again in the near future to offer you another fantastic experience.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji