Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 365)
Filtruj recenzje
1 365 wyniki
Oceny podróżnych
784
282
149
72
78
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
784
282
149
72
78
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
84 z 89 wśród 1 365 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019

Hotel bardzo duży. Świetnie zorganizowany. W 80% przeważają Polacy. Dzięki temu warunki pobytu, opisy dań w restauracji są w języku polskim.

Plusy:
- Bardzo uprzejma obsługa hotelu. W restauracji niezwykle cierpliwi i uczynni ludzie.
- Czyste, duże, nowe pokoje z klimatyzacją indywidualnie sterowaną oraz z balkonami, na których znajduje się stolik z krzesłami oraz bardzo przydatna suszarka na ubrania
- Wieczorne animacje dla dzieci, a następnie dla dorosłych - nie sposób się nudzić:)
- Polscy animatorzy - Gosia i Ola - super! Aerobik wodny prowadzony przez Nino - rewelacja!
- W ciągu dnia organizowane przez animatorów rzutki, aerobik wodny, joga, piłka nożna, bule czy waterpolo - każdy chętny ma szansę zintegrować się z innymi
- Jest także bilard i cymbergaj
- Lokalizacja: do ścisłego centrum Faliraki ok. 2 km na pieszo, blisko na piechotę do Zatoki Antoniego Queena, bardzo blisko przystanek, z którego można dotrzeć do Rodos, Plaży Tsambika oraz do Lindos. Za 4 os. rodzinę (2 dorosłych plus dzieci 5,10 lat) zapłaciliśmy 6 EUR w jedną stronę.
- Wypożyczalnia samochodów na terenie hotelu: 50 EUR za cały dzień - warto w celu odwiedzenia Płw. Prasonisi. polecam dla rodziny z dziećmi - zwiedza się w swoim tempie. Droga jest prosta - cały czas z pn na pd.
- Smaczne jedzenie choć trochę monotonne ale każdy znalazł coś dla siebie. Dzieci oczywiście szalały za lodami, naleśnikami i spaghetti.

Minus - tylko jeden:
- Dieta bezglutenowa. Hotel przedstawia w ofercie menu bezglutenowe. Ja choruję na celiakię - całkowitą nietolerancję glutenu i jest to dla mnie bardzo ważna informacja. Poza naturalnie bezglutenowymi produktami czyli: owoce, warzywa, mięso - menu było mocno ograniczone. Z zamienników był chleb bg oraz paczka ciastek. Dochodziło do paradoksu, że oznaczono sos boloński i neapolitański jako bg ale nie było makaronu bezglutenowego. Serwowano wspaniałe desery, a mnie w ramach bezglutenowej wersji zaproponowano jabłko pieczone i lokumi. Nie Spodziewałam się czegość więcej biorąc pod uwagę, standard hotelu oraz fakt, że menu bg jest wyeksponowane w ofercie hotelu.

Jeżeli nie macie Państwo takiego problemu - polecam Hotel Evita bardzo gorąco!


-

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepsze widoki były w budynkach w pobliżu basenu głównego
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Perseusz83
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Perseusz83,
Thank you for taking the time to review our hotel on TripAdvisor.

We would like to thank you for your compliments about our hotel cleanliness and facilities. We have passed on your nice comments to our animation team.

It will be a great honour to welcome you again in the near future to offer you another fantastic experience.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel SUPER! Najlepsza widoki w całych Falirakach, hotel czysty i zadbany, obsługa przemiła, jedynie co mi się nie spodobało to brak wody mineralnej w pokojach. Pozdrawiamy najlepszych animatorów Gosia, Ola, Patryk!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Justyna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Justyna P,
Thank you very much for your valuable comments.

We are very happy to hear your enthusiastic words regarding your experience with us and to know that you had a memorable stay at our resort.

The entire team looks forward to the opportunity of welcoming you back soon again.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Wszystko świetne, wspaniali animatorzy, nie ma czasu na nudę porządek, miła obsługa. Z ręką na sercu polecam jedzenie bardzo dobre, typowo greckie w większości, jedynie drinki mogłyby być mocniejsze

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, croogepl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear croogepl
Thank you for taking the time to share your feedback about your stay.

Your kind comments towards our hardworking team will be passed forward and we all look forward once again to welcoming you back.

Thank you very much for kind words and for taking the time to share it with TripAdvisor’s readers.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Piękne, czyste pokoje z klimatyzacją. Jedzenie w hotelu na duży plus. Hotel położony w pięknej okolicy, blisko zatoki Antoniego Queen'a. Mega pozytywni animatorzy zapewniają mnóstwo atrakcji. Pozdrowienia dla Oli, Nino, Dido, Gosi i Patryka❤️

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 788marikah
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 788marikah,
Thanks for sharing your comments about your stay and for your excellent rating.

We are glad you enjoyed the different services offered by our friendly team. Especially, the animation team will be honoured. We hope to see you soon for another dream stay.

Kind regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

W hotelu jest dobre jedzenie.
Animatorzy są bardzo otwarci i otwarci na pytania.
W pobliżu są sklepy, blisko do miasta i wybrzeża. Piękne widoki, spokojna okolica. Ciepła woda w basenach, dużo leżaków.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Asia J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Daniel Asia J,
Thank you so much for staying with us at Evita Resort.

We feel very proud to read that you have been impressed with our hospitality, culinary and services.

We cannot wait to welcome you back again.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji