Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 365)
Filtruj recenzje
1 365 wyniki
Oceny podróżnych
784
282
149
72
78
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
784
282
149
72
78
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
85 z 90 wśród 1 365 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel SUPER! Najlepsza widoki w całych Falirakach, hotel czysty i zadbany, obsługa przemiła, jedynie co mi się nie spodobało to brak wody mineralnej w pokojach. Pozdrawiamy najlepszych animatorów Gosia, Ola, Patryk!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Justyna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Justyna P,
Thank you very much for your valuable comments.

We are very happy to hear your enthusiastic words regarding your experience with us and to know that you had a memorable stay at our resort.

The entire team looks forward to the opportunity of welcoming you back soon again.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Wszystko świetne, wspaniali animatorzy, nie ma czasu na nudę porządek, miła obsługa. Z ręką na sercu polecam jedzenie bardzo dobre, typowo greckie w większości, jedynie drinki mogłyby być mocniejsze

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, croogepl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear croogepl
Thank you for taking the time to share your feedback about your stay.

Your kind comments towards our hardworking team will be passed forward and we all look forward once again to welcoming you back.

Thank you very much for kind words and for taking the time to share it with TripAdvisor’s readers.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Piękne, czyste pokoje z klimatyzacją. Jedzenie w hotelu na duży plus. Hotel położony w pięknej okolicy, blisko zatoki Antoniego Queen'a. Mega pozytywni animatorzy zapewniają mnóstwo atrakcji. Pozdrowienia dla Oli, Nino, Dido, Gosi i Patryka❤️

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 788marikah
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 788marikah,
Thanks for sharing your comments about your stay and for your excellent rating.

We are glad you enjoyed the different services offered by our friendly team. Especially, the animation team will be honoured. We hope to see you soon for another dream stay.

Kind regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

W hotelu jest dobre jedzenie.
Animatorzy są bardzo otwarci i otwarci na pytania.
W pobliżu są sklepy, blisko do miasta i wybrzeża. Piękne widoki, spokojna okolica. Ciepła woda w basenach, dużo leżaków.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Asia J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Daniel Asia J,
Thank you so much for staying with us at Evita Resort.

We feel very proud to read that you have been impressed with our hospitality, culinary and services.

We cannot wait to welcome you back again.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Czyste pokoje, miła obsługa, zabawni animatorzy, barmani i kelnerzy, dużo atrakcji, fajne baseny, hotel otoczony z każdej strony górami, ładne widoki
Jedyny minus to mało przekąsek pomiędzy posiłkami, jedynie ciastka w dzień, wieczorem jest pizza wiec już lepiej. Na obiady i kolacje duży wybór jedzenia.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Pvtrycjv B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Pvtrycjv B,
Thank you so much for your amazing review.

Our team will be so pleased to hear that their efforts are appreciated; they work very hard and really enjoy seeing guest satisfaction, but it is nice to hear this from the guests in reviews etc.

Looking forward to hearing more from you, and to always exceed your expectation.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji