Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Faliraki
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 368)
Filtruj recenzje
1 368 wyniki
Oceny podróżnych
785
284
149
72
78
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
785
284
149
72
78
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
89 z 94 wśród 1 368 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Czyste pokoje, miła obsługa, zabawni animatorzy, barmani i kelnerzy, dużo atrakcji, fajne baseny, hotel otoczony z każdej strony górami, ładne widoki
Jedyny minus to mało przekąsek pomiędzy posiłkami, jedynie ciastka w dzień, wieczorem jest pizza wiec już lepiej. Na obiady i kolacje duży wybór jedzenia.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Pvtrycjv B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Pvtrycjv B,
Thank you so much for your amazing review.

Our team will be so pleased to hear that their efforts are appreciated; they work very hard and really enjoy seeing guest satisfaction, but it is nice to hear this from the guests in reviews etc.

Looking forward to hearing more from you, and to always exceed your expectation.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Byliśmy w na pobycie wakacyjnym z rodziną tydzień. Obsługa hotelowa i sama atmosfera jaka panuje w hotelu pozwoliła zapomnieć mi o moich zmartwieniach które zostawiłem w kraju. Jedzenie było bardzo dobre i niemonotonne ,jedyne do czego można się przyczepić to dziwny smak napojów z automatów. Wieczory spędzaliśmy na zabawach organizowanych przez animatorów. Podsumowując każdy znajdzie tu cis dla ciała i dla ducha ,a co najważniejsze zapomni o zmartwieniach pozostawionych w ojczystym kraju .

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kuba W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kuba W,
Greetings from all of us and thank you for your review.

Glad to read that you liked your stay with us, thank you for your kind words about our resort.

We hope to see you back here soon

All the best from all the team
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Wspaniałe wakacje, obsługa bardzo miła, animatorzy rewelacyjnie zachęcają do zabaw, zwłaszcza Ola ;) jedzenie bardzo dobre, pokoje czyste, codziennie sprzątane, niedaleko do morza, świetna atmosfera. Polecam :)

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Idzix
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Idzix,

It is so beautiful to hear that you loved our hotel so much and you found it comfortable.


We will be pleased welcoming you back once again in our hotel.

Sunny regards,
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Cudowne wakacje, przepiekne miejsce. Animatorzy rewelacyjnie umilaja czas, zawsze uśmiechnieta Ola, Gosia i Nino zawsze rozweselaja i wprawiają w wyśmienity nastrój. Hotel godny polecenia, czyste pokoje, przepyszne jedzenie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, MateuszZel
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear MateuszZel,

Thank you for taking the time to write your review of our property, your comments are very much valued.

We surely hope to welcome you once more for another well deserved and unforgettable holiday!

Best regards from Rhodes
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Świetny hotel, dobre jedzenie, jak na faliraki to bardzo dobra lokalizacja, niedaleko dwie plaże żwirkowe i 15min do ścisłego centrum na piechotę, pokoje czyste i zadbane, obsługa bardzo uprzejma, hotel bardzo przyjazny dla rodzin z dziećmi. Animacje prowadzone od samego rana do około 23.00, przez świetnych animatorów Olę, Gosię, Patryka, Nino i Dido, jeżeli ktoś zamierza spędzić trochę czasu na basenie z pewnością nie będzie się nudzić. Polecam to jeden z najlepszych hoteli jakie widziałem :)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Sergiusz_Sz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: hotel_responsible, Manager, Evita ResortOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sergiusz_Sz,

On behalf of Evita Sun Resort we would like to thank you for choosing our hotel.

We want to offer our guests a safe, clean and fun environment. We are pleased we were able to able to exceed your expectations.

It will be a great honor to welcome you again in the near future to offer you another fantastic experience.

Kindest regards
Your Evita Sun Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji