Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (347)
Filtruj recenzje
347 wyniki
Oceny podróżnych
113
137
64
17
16
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
113
137
64
17
16
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 347 recenzji
Zrecenzowano: 14 września 2019

Z początku nie byłam przekonana co do wyjazdu do właśnie tego hotelu. Jednak pojechałam i zdecydowanie nie żałuję.

Pokoje były sprzątane na błysk. Codziennie czekała na nas świeża pościel, ułożona w kokardy oraz czyste ręczniki. Na korytarzu Panie sprzątające każdego witały uśmiechem i miłym słowem.

Jedzenia nigdy nie brakowało. Każdy mógł znaleźć dla siebie coś dobrego.
Każdego wieczoru były organizowane kolacje tematyczne, podczas których można było spróbować dań z wielu krajów świata, nie tylko Grecji. Szef restauracji dbał o każdy szczegół.

Hotel znajduje się teoretycznie na plaży. Dojście na nią zajmuje maksymalnie dwie minuty. Dzięki tak wspaniałej lokalizacji, codziennie można oglądać piękne wschody słońca. Wystarczy jedynie otworzyć drzwi na balkon.

Serwis plażowy jest darmowy, zarówno przy basenie, jak i na samej plaży. Dla osób nie lubiących piasku ani kamieni, są przygotowane leżaki na trawie, pod palmami.

Obsługa w recepcji oraz w barze wykazuje się ogromną cierpliwością, wyrozumiałością i profesjonalizmem. Zawsze chętnie służyli pomocą i można porozumieć się z nimi w językach angielskim oraz niemieckim. Jedynie wieczorami bar przy basenie, obsługuje pewien specyficzny, starszy Grek, po którego drinkach zdecydowanie nie szumi w głowie.

Atrakcje w czasie wolnym zapewniają najlepsi animatorzy, z jakimi miałam kiedykolwiek do czynienia. Otwarci, uśmiechnięci, zawsze chętni do pomocy czy do pogaduszek. W czasie dnia dzięki nim można było poćwiczyć jogę, pograć w wodne polo, czy spróbować zumby. Wieczorami dla najmłodszych czekały zabawy przy muzyce, w których zawsze uczestniczyła masa dzieci. Ci trochę starsi pękali ze śmiechu patrząc na talent aktorski animatorów, który ci pokazywali podczas dopiętych na ostatni guzik skeczy. Matteo, Chiara, Vincenzo, Marica, Mario, Anna, thank you for all.

Wakacje w tym hotelu były najlepszymi jakie spędziłam i z czystym sumieniem mogę polecić go każdemu.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Teresa12345678901
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NikosD778, General Manager, Dessole Olympos Beach ResortOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Top comments from satisfied customers,that's the good thing. Thank you for visiting us. Everybody has to work hard for a good result. Your opinion is valuable to us.
We hope to see you once again here in Rhodes.
with much appreciation
The Hotel management!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wszystko było naprawdę super. Nie można się do niczego przyczepić nawet na siłę. Bardzo blisko morza, pokoje sprzątane codziennie, bardzo dobre jedzenie. Rewelacyjni animatorzy Chiara, Anna, Marika, Vincenzo, Mario, Matteo thank you guys

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, marcinos_33
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NikosD778, General Manager, Dessole Olympos Beach ResortOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear SirMadam. We thank you for choosing our Hotel for your Holidays. Your review regarding our Hotel Facilities and services is great .
yours sincerely
The Dessole Olympso Beach Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2018

Spędziliśmy w hotelu fantastyczne 11 dni. I grzechem byłoby mówić o nim coś złego.
Pokoje bardzo czyste, sprzątane codziennie , dla klientów Itaki z widokiem na morze, mebelki podniszczone lecz nie rozpadające się, ale nie o pokój w dobrych wakacjach chodzi. Dodatkowo sejf i dobrze działająca klimatyzacja. Łazienka czysta , ręczniki wymieniane codziennie... zniszczenia są ale na moje oko zrobione przez "super wymagających turystów" nie wpływające na jakość sanitarną. Kuchnia ach ta kuchnia ... w ostatnie dni nie wiedzieliśmy co jeść bo byliśmy już tak objedzeni. Kawa do bólu od rana do wieczora , all do 1 w nocy. Basen czysty i wcale nie taki mały, leżaki dostępne czy to przy basenie czy plaży. Ręczniki plażowe darmowe z wymianą co 2 dni. No i wreszcie animatorzy i ich programy. Dziękujemy : Tommaso, Dominika, Artur, Karla, Kristina, Enrico,Emma.( Informacja do ich szefów: należy im się po 500 euro premii !!!) Dzięki nim spędziliśmy wakacje z uśmiechem na twarzy. Warto wspomnieć o Nataliach i Kasi z restauracji które były bardzo pomocne dla polskich gości. Reszta załogi hotelu na wielki plus zawsze uśmiechnięta i przyjazna. Muzyka nie tak głośna i częsta jak w niektórych komentarzach, nam jej nawet brakowało. A jeden mankament to windy które działają mało sprawnie według własnych niezrozumiałych zasad co może być uciążliwe dla osób starszych i mieszkających na wyższych piętrach.
Polecamy wakacje w Olympos Dessole !!!!!! Kasia Karol i Lena.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, 79karolp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NikosD778, General Manager, Dessole Olympos Beach ResortOdpowiedź udzielona 10 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Customer,we thank you heratly for taking the chance to review our Hotel and correctly pointed our advantages. The staff is honestly trying hard in order to offer the best possible services. The Animation is also there amusing all kind of people coming from differen.t European countries.
Looking forward to welcoming you again in Dessole Olympos Beach and in beautiful island of Rhodes.
with much appreciation and respect
sincerely
the Hotel Manager
Nikos P.Dimitroulis

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2018

Hotel- bardzo czysty, pokoje może niesą najnowocześniejsze, ale codziennie sprzątane, wszystko działało jak należy.Ręczniki w łazience wymieniane codziennie.Wszystkie pokoje oferowane w ofercie biura podróży itaka z balkonem i widokiem na morze.Hotel znajduje się w bardzo spokojnej okolicy około 15 minut spacerkiem od centrum miasta Faliraki.
Restauracja, jak na tak duży hotel działa bardzo sprawnie, jedzenie bardzo smaczne i dosyć duży wybór.Nigdy niezdażyło nam się, że zabrakło wolnego stolika.Jedzenie na bieżąco uzupełniane, także nawet parę minut do zamknięcia restauracji niebyło mowy, żeby czegoś zabrakło.
Plaża bezpośrednio przy hotelu, z dużą ilością darmowych leżaków dla gości hotelowych- bardzo czysta.Możliwość korzystania z darmowych ręczników hotelowych.Bar przy plaży oferuje smaczne przekąski-spory wybór ( frytki, dania mięsne, warzywa, owoce, ciastka, ciasta, lody-jednym słowem dla każdego coś).Jednak największym atutem tego hotelu jest personel.Wszyscy bardzo sympatyczni, uśmiechnięci.Każdy dokładał starań, aby goście w hotelu czuli się naprawdę jak we własnym domu. ( i to naprawdę nie jest przesada).Specjalne pozdrowienia dla Pana pracującego na wieczorne zmiany w barku przy basenie-potrafił poprawić humor nawet największym smutasom :-)
W hotelu dostępne są zajęcia prowadzone przez wspaniałą i energiczną grupę animatorów.Codziennie mini klub dla dzieci z kreatywnymi zajęciami, dla n ieco starszych aerobik i rożnego rodzaju gry.Wieczorami minidisco dla dzieci i Night Show.Jak narazie najlepsza grupa animatorów z jaką mieliśmy przyjemność się spotkać.Serdecznie wszystkich pozdrawiamy.
Jeżeli będzie taka możliwość to bardzo chętnie spędzimy swoje kolejne wakacje w tym hotelu.
Krzysiek i Sonia z córką Zosią.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, KrzysztofN516
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nikos D, Manager, Dessole Olympos Beach ResortOdpowiedź udzielona 31 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Customer.Thank you for choosing our Hotel for your vacations in Rhodes and reviewing our Hotel.All services provided by a well educated and trained staff. Hotel is offering on daily basis different kind of kitchen-arts and thematic nights. Certified since 2017 with
ISO 22000 regardin Food & Beverage processing and serrving! The young Animation team is trying to amuse a public consisting of many nationalities! Hotel is really good for an enjoyable and relaxing Holiday! And the most important, somebody is always standing behind to hear your request or suggestion!
Looking forawrd to seeing you very soon.
with respect
sincerely!
Nikos P.Dimitroulis
Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Mieliśmy przyjemność być w tym hotelu 11 dni. Polecam każdemu. Posiłki super, drinki pyszne, prywatna plaża, obsługa świetna! Najlepsi animatorzy ze wszystkich moich wyjazdów. Codziennie masa atrakcji, wieczory niezapomniane dzięki Dominice, Arthurowi, Tommaso, Karli i Kristinie!!! Konkursy, disco, commedy show, siatkówka, Boccia, super zabawa!!!
Pozdrawiam Animatorów!!!

Termin pobytu: lipiec 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Tomasz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nikos D, General Manager, Dessole Olympos Beach ResortOdpowiedź udzielona 24 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Dear customer.Thank you for your time to review our Hotel.Your comments are extremely valuable to us. It;s our pleasure to welcome such clients ,who respect and recognise our efforts It gives us much strength to go more powerful in the future.
Everybody is working on that -Staff,Animation team,Reps in order to rovide the best possible services.
thanks a lot for your comments
sincerely
the Hotel Manager .

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji