Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jedzenie”
Something Different — recenzja

Something Different
Nr 5 wśród 133 Restauracje (Faliraki)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 0 USD - 13 USD
Kuchnie: Międzynarodowa
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Dostawa, Ogródek, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Dostawa, Ogródek, Rezerwacje
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu

Najlepsza restauracja w faliriaki.
Wszystko bardzo smaczne i przyrządzane przez właścicielkę lokalu.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Podroznim_marcin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 378)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 1 378 recenzji

Zrecenzowano 4 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo smaczne domowe jedzenie. Przemiła obsluga. Polecamy. Musicie tu wpaść jeśli będziecie w okolicy :)

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, 81grzegorzs
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Toula S, Ιδιοκτήτης, Something DifferentOdpowiedź udzielona 6 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

thank you so much for your kind review !!!see you soon!!!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 września 2018 z urządzeń przenośnych

Byłam w tej restauracji dwa razy. Jedzenie pyszne i domowe. Ceny w porównaniu do innych niskie. Restauracja jest prowadzona przez małżeństwo gdzie mąż obsługuje gości a żona gotuje. Polecam wszystkim. Po posiłku dostaje się darmowy deser.

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, junta86
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Toula S, Ιδιοκτήτης, Something DifferentOdpowiedź udzielona 1 października 2018
Tłumaczenie Google

thank you very much for your kind review! and we hope to see you next year!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 października 2017 z urządzeń przenośnych

Pierwsza odwiedzona restauracja na Faliraki. Właścicielka bardzo uprzejma i pomocna a jedzenie pyszne. Polecam

Termin wizyty: październik 2017
Dziękujemy, koziorowskia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Toula S, Ιδιοκτήτης, Something DifferentOdpowiedź udzielona 9 października 2017
Tłumaczenie Google

thank you very much for your kind review and we hope to see you soon!!!!!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 września 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie Polecam wszyatkim co chca smacznie zjesc na Rodos Faliraki ... Toula i jej syn Kostas bardzo mili fajne i pozytywne miejsce polecam

Termin wizyty: wrzesień 2017
Dziękujemy, Małgorzata S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Toula S, Ιδιοκτήτης, Something DifferentOdpowiedź udzielona 27 września 2017
Tłumaczenie Google

thank you very much!!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Something Different — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Something Different? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem