Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Faliraki
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 903)
Filtruj recenzje
1 903 wyniki
Oceny podróżnych
1 246
423
159
48
27
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 246
423
159
48
27
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
15 z 20 wśród 1 903 recenzji
Zrecenzowano: 13 września 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel przede wszystkim przyjazny dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa miła, pokój dziennie sprzątany, dziennie wymiana pościeli i ręczników. Plaża bezpośrednio przy hotelu żwirowa, ale bez butów do wody daje się radę.
Animatorzy bardzo dbają o komfort gości, tworzą zgrany zespół. Wieczorne show na wysokim poziomie.
Pozdrawiamy Ricardo z Włoch, który mówi po polsku i Olę z Katowic.
Bardzo udany pobyt, hotel zasługuje na swoje gwiazdki.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, kurczak76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Esperides Beach Family ResortOdpowiedź udzielona 17 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear kurczak76,
We would like to start by expressing our gratitude for having taken the time to share your incredible experience at the Esperides Beach Family Resort. It means so much to us that you enjoyed your holidays to our property and that we exceeded your expectations. We are delighted to read that you felt the facilities and comforts we offer are excellent and that you felt we supplied everything that is expected from a hotel of our class.
I will of course, pass on your greetings to our animation team, especially to Ricardo and to Ola. Furthermore, we would like to thank you for highlighting our awarded beach only two steps from your room, our services ,our facilities and the cleanliness in our hotel.
We would be very happy to welcome you once again in the near future to our hotel!
Until then, we wish you all the best!

Best regards,
Sevasti Kavada
Guest Services Officer
Esperides Beach Family Resort


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2019

Bardzo udane wakacje pokoj codziennie czysty jedzenie dobre bardzo duzy wybor kazdy cos znajdzie dla siebie. Animacje caly dzien bardzo fajne obsluga bardzo mila ogolnie wszystko na tak. Bardzo duzo atrakcji dla dzieci.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Lukaszsuper
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Esperides Beach Family ResortOdpowiedź udzielona 13 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Lukaszsuper,
Thank you so much for your wonderful review! We're absolutely thrilled that you enjoyed your stay with us and appreciate your compliments to our resort. We really hope that we managed to exceed your expectations. All of our staff is indeed customer-oriented, trying always our best for our valued guests, making their stay extraordinary, as it should be since holidays is some really precious time. We wish you a nice autumn and we hope to accommodate you again!
Yours sincerely,
Katerina Toulkeridi
Guest Services Officer
Esperides Beach Family Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2019 z urządzeń przenośnych

Świetny hotel. Bardzo dobre położenie. Czystość ok. Jedzenie smaczne, w ogromnej ilości. Duży wybór napoi, alkoholi i drinkow w wersji All Inclusive ( jakość jak to zazwyczaj w tej wersji). Obsługa bardzo miła, uśmiechnięta. Plus za możliwość zarezerwowania kolacji tematycznej raz pobyt.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Happiness732811
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Esperides Beach Family ResortOdpowiedź udzielona 12 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Happiness732811,
On behalf of Esperides Beach Family Resort we would like to thank you for choosing to spend your holiday with us and for taking the time to post your comments on Trip Advisor. We are glad to hear that you enjoyed our hotel’s location, the cleanliness, the food and beverage services as well as our kind staff. We are looking forward to your next visit!
With warmest regards,
Katerina Toulkeridi
Guest Services Officer
Esperides Beach Family Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 września 2019

Hotel świetny! Duży obszar, zarówno ogród przy basenach jak i plaża - każdy znajdzie miejsce dla siebie. Jedzenie różnorodne, bardzo smaczne. Animatorzy - przesympatyczni i zawsze uśmiechnięci. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu i możemy szczerze polecić ten hotel dla rodzin z dziećmi. Jeden z nielicznych minusów - mieliśmy pokój z "widokiem" na tyły hotelu - w nocy włączał się jakiś baaardzo głośny agregat, przy którym ciężko było ponownie zasnąć... Denerwował nas też w restauracji Mikos - bardzo upierdliwy typ "cwaniaka".

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Joja90
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Esperides Beach Family ResortOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Giulia91,
Thank you for your delightful and energizing review! We were so thrilled to read you had such an amazing time at our retreat. We are very pleased to know that you had a beautiful experience at Esperisdes Beach Family Resort and you enjoyed our animation team and our restaurants. Once again I would wish to thank you for being our guest and we would be very happy to welcome you once again in the near future. We wish you all the best.
Kind regards,
Katerina Toulkeridi
Guest Services Officer
Esperides Beach Family Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Razem z mężem spędziliśmy w tym hotelu piękny tydzień. Lokalizacja idealna, do morza bardzo blisko, jak i również do centrum miasta. Obszar hotelu duży, każdy znajdzie miejsce dla siebie na plaży, nad basenem lub w ogrodzie. Nigdy nie zabraknie leżaków, co jest bardzo istotne. Pokoje czyste z widokiem na morze. Jedzenie różnorodne, bardzo dobre. Animacje na najwyższym poziomie. W ciągu dnia mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Wieczorem niezapomniane show. Bardzo dobre dancing show, śmieszne comedy show. Cała grupa animatorów była super, najlepiej będę wspominać nieprzeciętnie przystojnego szefa animatora Stefano , którego pozdrawiam. Polecam wszystkim, mam nadzieję, że uda nam się wrócić za rok.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Zanetasuper
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Esperides Beach Family ResortOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Żanetta,
Kalimera from sunny Rhodes! What an amazing review! We work hard to go above and beyond for our guests, and it’s great to know your experience was a wonderful one! Team members like Stefano are a perfect example of the passionate and dedicated spirit of our service that we value, and we will surely enjoy sharing your compliments with him. It would be our pleasure to host you and your husband in the near future.
Yours faithfully,
Katerina Toulkeridi
Guest Services Officer
Esperides Beach Family Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji