Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 900)
Filtruj recenzje
1 901 wyniki
Oceny podróżnych
1 244
423
159
48
27
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 244
423
159
48
27
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
17 z 22 wśród 1 901 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019

Hotel świetny! Duży obszar, zarówno ogród przy basenach jak i plaża - każdy znajdzie miejsce dla siebie. Jedzenie różnorodne, bardzo smaczne. Animatorzy - przesympatyczni i zawsze uśmiechnięci. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu i możemy szczerze polecić ten hotel dla rodzin z dziećmi. Jeden z nielicznych minusów - mieliśmy pokój z "widokiem" na tyły hotelu - w nocy włączał się jakiś baaardzo głośny agregat, przy którym ciężko było ponownie zasnąć... Denerwował nas też w restauracji Mikos - bardzo upierdliwy typ "cwaniaka".

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Joja90
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Esperides Beach Family ResortOdpowiedź udzielona 10 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Giulia91,
Thank you for your delightful and energizing review! We were so thrilled to read you had such an amazing time at our retreat. We are very pleased to know that you had a beautiful experience at Esperisdes Beach Family Resort and you enjoyed our animation team and our restaurants. Once again I would wish to thank you for being our guest and we would be very happy to welcome you once again in the near future. We wish you all the best.
Kind regards,
Katerina Toulkeridi
Guest Services Officer
Esperides Beach Family Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Razem z mężem spędziliśmy w tym hotelu piękny tydzień. Lokalizacja idealna, do morza bardzo blisko, jak i również do centrum miasta. Obszar hotelu duży, każdy znajdzie miejsce dla siebie na plaży, nad basenem lub w ogrodzie. Nigdy nie zabraknie leżaków, co jest bardzo istotne. Pokoje czyste z widokiem na morze. Jedzenie różnorodne, bardzo dobre. Animacje na najwyższym poziomie. W ciągu dnia mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Wieczorem niezapomniane show. Bardzo dobre dancing show, śmieszne comedy show. Cała grupa animatorów była super, najlepiej będę wspominać nieprzeciętnie przystojnego szefa animatora Stefano , którego pozdrawiam. Polecam wszystkim, mam nadzieję, że uda nam się wrócić za rok.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Zanetasuper
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Esperides Beach Family ResortOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Żanetta,
Kalimera from sunny Rhodes! What an amazing review! We work hard to go above and beyond for our guests, and it’s great to know your experience was a wonderful one! Team members like Stefano are a perfect example of the passionate and dedicated spirit of our service that we value, and we will surely enjoy sharing your compliments with him. It would be our pleasure to host you and your husband in the near future.
Yours faithfully,
Katerina Toulkeridi
Guest Services Officer
Esperides Beach Family Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Wakacje bardzo dobre jedzenie oceniam na dobre każdy znajdzie coś dla siebie. Animacje dla dzieci jak i dla dorosłych animacje wieczorne jak i w dzień na basenie a także na plaży więc każdy będzie się bawił tu dobrze.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Piotr Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Esperides Beach Family ResortOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Piotr Z,

Your explicit review is incredibly motivating for me and my team and we are happy that you took the time to write about us. We have put all our creativity, teamwork, ambiance-and-gastronomy wise and it is very rewarding to find that is has touched you. Thank you for staying with us. Furthermore, we appreciate your concise compliments to our animation team and it is greatly rewarding to know that you enjoyed its sport activities and the evening shows. As a 4 star hotel, we strive to offer to our guests exceptional services and experiences and we look forward to welcoming you back soon, for another ‘sunny’ holiday experience.
With warmest regards,

Katerina Toulkeridi
Guest Services Officer
Esperides Beach Family Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Super hotel, bardzo polecam dla rodzin z dziećmi. Jedzenie rewelacyjne i różnorodne. Rewelacyjni animatorzy. Hotel może duży, ale wogole nie widac ze jest tłok. Bliskosc morza Na pewno wrócę w to miejsce.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 617januszg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Esperides Beach Family ResortOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Janusz G,
Thank you very much for spending the time to post your beautiful review on TripAdvisor community! We are delighted that you were happy with the facilities and that you enjoyed the food. We are fortunate for our idyllic location which offers beautiful views, relaxing gardens, huge pool area with free umbrellas and sunbeds as well as a practical proximity to Rhodes center, Faliraki, Lindos, Seven Springs and the most valuable archaeological sites. We sincerely appreciate your 'five bubble’ rating and are already looking forward to welcoming you back to Esperides Beach Family Resort.
Yours sincerely,
Katerina Toulkeridi
Guest Services Officer
Esperides Beach Family Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Znakomite jedzenie. Czyste pokoje.świetny team animatorów, zwłaszcza joga, stretching, water gym i wieczorne animacje Pink Wave, fajne animacje w mini clubie Itaki dla dzieci.bardzo polecamy dla rodzin z dziećmi.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Paweł P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Esperides Beach Family ResortOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Pawel P,
We are overwhelmed that we managed to meet your expectations and maybe even exceed them!! Thank you very much for sharing your review with other visitors! All of our animation staff are passionately guest-oriented, trying to make every guest feel special and attend to his/her needs in a courteous manner. We really like to talk to our guests, learn a lot about their habits and their likes/dislikes. Your kind comments about our dining experience, our clean rooms and of course our courteous staff are highly appreciated.
We would like to kindly thank you for choosing our hotel for your vacations and we cannot wait to see you again! We wish you all the best!
With warmest regards,
Katerina Toulkeridi
Guest Services Officer
Esperides Beach Family Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji