Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 903)
Filtruj recenzje
1 903 wyniki
Oceny podróżnych
1 246
423
159
48
27
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 246
423
159
48
27
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
29 z 34 wśród 1 903 recenzji
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

W hotelu Esperides spędziłam wakacje życia. To moja pierwsza wizyta w Grecji, ale na pewno nie ostatnie. Jedzenie przepyszne, obsługa przemiła i zawsze uśmiechnięta. Pokoje czyste i schludne. Animacje na wysokim poziomie. Dla dzieciaków i dorosłych mnóstwo frajdy i zabawy. Cały dzień nie ma czasu nudę. Polecam!! Pozdrawiam animatorów z Pink Wave

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Sightsee479612
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Esperides Beach Family ResortOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Sightsee479612,
We are truly delighted to learn that our accommodations, dining venues, services, animation team and friendly staff was in the highest level for you. I will definitely pass on your greetings to the Pink wave team! Your compliments on our hospitality are truly appreciated as it is indeed comments like yours that motivate the team to consistently strive for the best.
We are honored to know that your first time in Rhodes and in our hotel, was so memorable!
On behalf of the Esperides Beach Family professionals, we thank you for sharing your excellent comments and for your recommendation. We remain at your service.
Kindest Regards,
Sevasti Kavada
Guest Services Officer
Esperides Beach Family Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Hotel baaardzo ładnie położony, z dostępem bezpośrednio do morza śródziemnego z własna prywatną plażą. Jedzenie przepyszne, drinki znakomite. Na szczególną uwagę zwraca praca animatorów, zwłaszcza Riccardo. Bardzo pozytywna osoba. Mega polecam ekipę z Pink Wave. Polecam w 100&.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Kuba W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Esperides Beach Family ResortOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kuba W,
Thank you for choosing Esperides Beach Family Resort for your vacations! We are very pleased to know that you had such a great time in our hotel premises!
We are glad that our team managed to make such a positive impression to you. I will of course, pass on your lovely and great comments to our animation team , especially to Ricardo! Furthermore, we would like to thank you for highlighting our ideal location near to the beach and the variety of the delicious and great food and drinks!
The team of our hotel looks forward to welcoming you back in the near future! We always remain faithfully at your disposal!
Best regards,
Sevasti Kavada
Guest Services Officer
Esperides Beach Family Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

Super hotel, super jedzenie. Animacje na najwyższym poziomie. Riccardo super animator, zachęcił nas do gier i zabaw Świetne drinki, na pewno jeszcze niejednokrotnie tutaj wrócimy. Niesamowity widok z pokoju na morze

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Maciej A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Animacja Pink Wave, ricciardo framcesco sport , giorgia, głupia, viki, karolina fitness , Francisco dj, christian and Aleksandra junior club , stefano. jest super hoyel jest fajny tylko że nie jedzenie bo jest codziennie takie same

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Miroslaw J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Esperides Beach Family ResortOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Miroslaw J,

Thank you for choosing to stay with us for your summer holidays and for sharing your experience of Esperides Beach Family Resort with the TripAdvisor community. Needless to say, we were delighted to share your comments with our animation team , especially with Ricciardo, Framcesco , Giorgia, Głupia, Viki, Karolina, Francisco, Christian and Aleksandra.
On behalf of the entire team of our hotel I would like to thank you. We hope to have the opportunity to welcome you back again.
Best regards,
Sevasti Kavada
Guest Services Officer
Esperides Beach Family Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Polecam, najlepsze miejsce na wakacje z rodziną.super animacje- dzięki Riccardo, Filii i Stefano, dzieci zaopiekowane przez cały czas. Restauracja z superjedzeniem.wolne leżaki w szczycie sezonu Zdecydowanie polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, JoannaTOl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChrisoulaZ1, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, Esperides Beach Family ResortOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear JoannaTOI,
It was a pleasure for us to host you during your holidays and thank you for taking the time to write your TripAdvisor review in order to inform the fellow readers of what a wonderful time you had with us. Your positive comments for our amazing animation team are priceless.
We deeply appreciate your words and we thank you for the recommendation to the others travellers! We hope to have the opportunity to welcome you back at Esperides Beach Family Resort!
Best regards,
Sevasti Kavada
Guest Services Officer
Esperides Beach Family Resort


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji