Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 823)
Filtruj recenzje
1 823 wyniki
Oceny podróżnych
1 129
499
127
40
28
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 129
499
127
40
28
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 1 823 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019

Największe wrażenie zrobili na nas animatorzy! Rewelacyjny team międzynarodowy, Evelina, Alex, Spaghetti,Natalia i Karolina. Najlepsi animatorzy! Show super wieczorne, animacje za dnia, każdy coś sobie wybierze. Dużym plusem są czyste pokoje i plaża prywatna hotelu. Polecamy gorąco wszystkim!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Ewa1234567890
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KoliadisAntonios, Διευθυντής, Pegasos Deluxe Beach HotelOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you very much for your wonderful review describing your recent stay at Pegasos Deluxe Beach hotel. Many thanks for your kind words towards our property and our staff, which as you say (we truly agree) is our biggest asset!

We are happy that you enjoyed your time with us and that we contributed to make your trip to Rhodes more enjoyable!

Warm Regards,
Antonios Koliadis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Super spędzony czas!!! Duży wybór jedzenia, pokoje czyste codziennie sprzątane. Dobra lokalizacja przy plaży. Codziennie prowadzona zumba i aerobik w basenie. Wieczory umila zespół animatorów. Alex, Ewelina, Natalia, Spaghetti i Karolina są najlepsi!!!!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Jakub S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KoliadisAntonios, Διευθυντής, Pegasos Deluxe Beach HotelOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest
Thank you for taking the time to provide a review of your recent stay at Pegasos Deluxe Beach Hotel. On behalf of our entire team, thanks for the excellent rating! Every team member works hard to deliver a great experience, and we appreciate you noticing our efforts.

We enjoyed having you as our guest and hope to welcome you back on your next visit to Rhodes!

Warm Regards,
Antonios Koliadis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Bardzo miło spędziłem urlop w Pegasos Beach. Jedynym minusem jest kuchnia która jest monotonna. Animacje prowadzone przez team Alexa są świetne! Bez Eweliny, Spaghetti, Natalii i Karoliny nie było by tak wesoło, hotel czysty codziennie sprzątany pokój, obsługa miła, polecam.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Krzysztof S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KoliadisAntonios, Διευθυντής, Pegasos Deluxe Beach HotelOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thanks so much for sharing your thoughts about your stay with us. We are glad you had such a great time here at Pegasos Deluxe Beach Hotel and that our team took excellent care of you. They will enjoy hearing your compliments. Thanks for letting us know the things you would improve on; we are always striving to provide the best experience for our guests

We look forward to welcoming you again to our facilities!
Best Regards,
Antonios Koliadis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Wspaniały hotel, czyste pokoje sprzątane codziennie. Duży wybór jedzenia. Codzienne animacje dla dzieci i dorosłych. Ewelina, Alex Spaghetti i Natalia są najlepsi!!!!! Bez nich nie wyobrażam sobie kolejnego pobytu w Pegasos Beach!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Joanna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KoliadisAntonios, Διευθυντής, Pegasos Deluxe Beach HotelOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for sharing your generous feedback with the TripAdvisor community. We take great pride in delivering friendly, professional service to all our guests so we especially appreciate your complimentary remarks. Our goal is to provide an extraordinary guest experience in a contemporary, luxury setting, and your comments are confirmation that we are meeting our goal in service excellence.

It was a pleasure to have you as our guest and we hope that you will visit us again very soon.
Kind Regards,
Antonios Koliadis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Lokalizacja super,blisko plaży i niedaleko centrum miasta
Jedzenie powinno być bardziej urozmaicone, ale było smacznie
Różnorodne animacje w ciągu dnia, każdy znajdzie coś dla siebie.
Każdego dnia wieczorne show- rewelacja! Alex, Evelina, Spaghetti, Natalia i Karolina - najlepsi animatorzy, na pewno będziemy Was długo pamiętać !

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 12345justyna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KoliadisAntonios, Διευθυντής, Pegasos Deluxe Beach HotelOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for taking the time to share you lovely comments on TripAdvisor. We are thrilled to hear you enjoyed your stay and the show provide by our professional animation team. We are also wanted to thank you for highlighting our business partners, particularly Alex, Spaghetti, Natalia & Karolina.

Our best wishes for safe travels; looking forward to hosting you again when you return to Rhodes!

Kind Regards,
Antonios Koliadis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji