Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 823)
Filtruj recenzje
1 823 wyniki
Oceny podróżnych
1 129
499
127
40
28
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 129
499
127
40
28
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 1 823 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019

Wspaniały hotel, czyste pokoje sprzątane codziennie. Duży wybór jedzenia. Codzienne animacje dla dzieci i dorosłych. Ewelina, Alex Spaghetti i Natalia są najlepsi!!!!! Bez nich nie wyobrażam sobie kolejnego pobytu w Pegasos Beach!

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Joanna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KoliadisAntonios, Διευθυντής, Pegasos Deluxe Beach HotelOdpowiedź udzielona 6 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for sharing your generous feedback with the TripAdvisor community. We take great pride in delivering friendly, professional service to all our guests so we especially appreciate your complimentary remarks. Our goal is to provide an extraordinary guest experience in a contemporary, luxury setting, and your comments are confirmation that we are meeting our goal in service excellence.

It was a pleasure to have you as our guest and we hope that you will visit us again very soon.
Kind Regards,
Antonios Koliadis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Lokalizacja super,blisko plaży i niedaleko centrum miasta
Jedzenie powinno być bardziej urozmaicone, ale było smacznie
Różnorodne animacje w ciągu dnia, każdy znajdzie coś dla siebie.
Każdego dnia wieczorne show- rewelacja! Alex, Evelina, Spaghetti, Natalia i Karolina - najlepsi animatorzy, na pewno będziemy Was długo pamiętać !

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 12345justyna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KoliadisAntonios, Διευθυντής, Pegasos Deluxe Beach HotelOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for taking the time to share you lovely comments on TripAdvisor. We are thrilled to hear you enjoyed your stay and the show provide by our professional animation team. We are also wanted to thank you for highlighting our business partners, particularly Alex, Spaghetti, Natalia & Karolina.

Our best wishes for safe travels; looking forward to hosting you again when you return to Rhodes!

Kind Regards,
Antonios Koliadis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Hotel czysty i zadbany. Codziennie zmieniana pościel i ręczniki. Obsługa zawsze pomocna i uśmiechnięta. Czas umila zespół animatorów. Wieczorne występy w ich wykonaniu to pełen profesjonalizm. W ciągu dnia różnorodność aktywnosci zadowoli zarówno dorosłych jak i dzieci. Szczególne podziękowania dla polskiej ekipy: Eweliny, Natalii, Karoliny Alex, Spaghetti i pozostali animatorzy super ekipa. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś Was spotkamy BARDZO DZIĘKUJEMY (Michał, Monika i Czarek).

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Monika_MMC
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KoliadisAntonios, Διευθυντής, Pegasos Deluxe Beach HotelOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for your comments and your fabulous review on TripAdvisor. We are happy that our service performance pleased you and thank you for highlighting some individual performance by our staff. We are fortunate to be working with such a fine group of professionals animators.

Our goal is to deliver the best service of any hotel in the area, and we hope you will make plans to stay with us again!

Kind Regards,
Antonios Koliadis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

SUPER animacje jesteśmy bardzo zadowoleni ,mega aktywności bardzo fajne szow dla dzieci i dla doroslych najlepsza jest Evelina, Natalia, Spaghetti,Karolina,I szef animacji Alex.Napewno wrócimy za rok:)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, JustynaZ595
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KoliadisAntonios, Διευθυντής, Pegasos Deluxe Beach HotelOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you for your comments and for the fantastic review. We are thrilled to hear you enjoyed your stay and the service provided by our team during your stay at Pegasos Deluxe Beach Hotel.

We look forward to having you again when you return to our sunny island!

Warm Regards,
Antonios Koliadis
Pegasos Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Bardzo udany urlop. Pokój otrzymaliśmy na parterze. Wyjście bezpośrednio na baseny - świetna lokalizacja. Pokój codziennie sprzątany, codzienna wymiana ręczników. Darmowe wi-fi w całym hotelu i na plaży.
Bardzo dobre jedzenie. Każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Dostępne trzy posiłki główne w restauracji Ambrozja. Pomiędzy głównymi posiłkami dostępne są gofry, naleśniki, kebab, pizza (pyszna). Każde z nas przyjechało z dodatkowymi kilogramami do Polski ;) Bardzo miła i pomocna obsługa. Wszyscy uśmiechnięci i profesjonalni (pani robiąca naleśniki, pan od pizzy i kebabu). Doskonali barmani, robiący drinki zgodnie z życzeniem klienta.
Na terenie mnóstwo leżaków. Baseny czyste z odpowiednią głębokością i temperaturą wody. Darmowe leżaki na plaży. Plaża piaszczysto-żwirkowa. Wejście do morza kamieniste.
Super animacje (cały dzień coś się dzieje - water polo, rzutki, boule, siatkówka plażowa, gimnastyka wodna, joga). Animatorzy świetni (Alex, Ewelina, Spaghetti, Jho). Bawią wszystkich gości od świtu do nocy. Możliwość wspólnego pojechania do dyskoteki z Eweliną (darmowy dojazd). Raz na dwa tygodnie (w piątek) show z ogniami - nie można przegapić!

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój na parterze przy samym basenie -świetna lokalizacja
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Przemysław B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KoliadisAntonios, Διευθυντής, Pegasos Deluxe Beach HotelOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,
Thank you very much for your rocking five star review. We are delighted to read all your positive comments regarding your experience with us. It is our priority to make sure that every guest who stays here feel at ease and have the best experience possible.

Finally, thank you very much on behalf of the whole team for your compliments and kind words.

We hope we will have the opportunity to welcome you back very soon for many more unforgettable stays to come.

Kind Regards,
Antonios Koliadis
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji