Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (369)
Filtruj recenzje
369 wyniki
Oceny podróżnych
181
107
50
17
14
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
181
107
50
17
14
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 369 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019

Recenzja dotyczy części Royal. W hotelu przebywamy w terminie 01.09-08.09.2019r. Jesteśmy bardzo zadowoleni, basen w części Royal z bardzo wygodnymi leżakami, zawsze znalazły się wolne. Duży wybór drinków w opcji all inclusive. Obsługa bardzo uprzejma i zawsze pomocna. Jedzenie przepyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. W tygodniu kilka wieczorów tematycznych z równie pysznym jedzeniem opisanym po polsku. Pokoje codziennie sprzątane i codziennie nowa woda w pokoju do picia. Do plaży 10 minut spacerkiem do centrum jakieś 5 minut. Hotel świetnie położony w cichym miejscu ale wszędzie blisko. Zdecydowanie polecam wycieczkę na Santorini- coś pięknego. My korzystaliśmy z biura z centrum miasta pink flamingo ponieważ miał o połowę niższą cenę jeżeli tui. Organizacja wycieczki super z Polską Panią przewodnik. Wrażenia niezapomniane. Hotel na naszą prośbę Darłowo przygotował mam lunch boxy. Hotel jest kameralny przez co nie ma masówki i jest bardzo przyjemny. Zdecydowanie polecam hotel w części Royal.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Patrycja123456789
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MgrRuby, Guest Relations Department, Solimar Ruby HotelOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu
Tłumaczenie Google

Dear Patrycja123456789

On behalf of the manager and the hotel's staff, we would like to thank for your kind and detailed review of our hotel.
It is our sole purpose to provide to our guests the best accommodation possible and offer them relaxing holidays and memorable moments.
All your comments regarding the food quality and variety, the sanitation of the rooms and of course the staff are forwarded and welcomed from all the Solimar Ruby and Royal team. Don't hesitate to contact us for a possible future visit.
Warmest Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Polecam ten hotel wszystkim! Zdecydowanie spełnił nasze oczekiwania. Moja recenzja będzie dotyczyć wypoczynku w części Royal. Największy plus za adekwatną ilość leżaków w stosunku do gości hotelu, podczas całego pobytu nie było najmniejszego problemu ze znalezieniem miejsca do odpoczynku przy basenie. Kolejny plus to właśnie basen, czysty zadbany, piękny krajobraz dookoła. Następną bardzo mocną stroną hotelu to przyjazna obsługa, zorientowana na gości i ch potrzeby. Panowała tam naprawdę ciepła atmosfera. Szczególne podziękowania dla barmanów za ich pozytywną energię, pogawędki i ciągły uśmiech mimo pracy w tak wysokich temperaturach. Duży wybór drinków (około 10), dodatkowo piwo i winko, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie doskonałe, a przede wszystkim urozmaicone, od spaghetti, przez ryby oraz wszelkie greckie smakołyki. Smakowało nam do tego stopnia, że nigdy nie zjedliśmy w knajpkach na mieście. Świetny pomysł z grillem na zewnątrz przy basenie, który oferował kebaba, kurczaki, frytki, różne sałatki, naprawdę polecam spróbować. Hotel położony kilka kroków od centrum rozrywkowej części Malii, 10 minut spacerem do plaży. Hotel przeznaczony dla osób dorosłych, mało dzieci, co akurat dla nas było dużym plusem, można spokojnie wypocząć. Standard pokoi oceniam bardzo dobrze. Gdyby nie to, że na świecie jeszcze wiele pięknych miejsc do zobaczenia, to na pewno bym tam wróciła, wypoczynek tam będę wspominać wyjątkowo dobrze i mam nadzieje, że moja recenzja pomoże innym w wyborze. Naprawdę warto!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MgrRuby, Guest Relations Department, Solimar Ruby HotelOdpowiedź udzielona 1 tydzień temu
Tłumaczenie Google

Dear Anna R
First of all we would like to thank for sharing with us and the Trip Advisor travelers with such an enthusiastic and detailed review of your recent stay at our hotel and we feel more than happy that we met your expectation.

It is true that we have a customer centric approach towards our guests and we try our best to make them feel comfortable during their stay and offer them the famous Cretan hospitality.

Thank you for nice comments regarding our all inclusive program that we offer to our guests and for your positive and rewarding comments about the hotel staff.

Looking forward to welcome you again at our hotel so don't hesitate to contact us for a possible future visit in Crete.

Warmest Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Czytając opinie Januszy, którzy piszą, że w hotelu nie ma do obiadu czy kolacji piwa bądź wina jest dla mnie istną głupotą. Byliśmy z dziewczyną w wersji droższej (Royal). Różniła się ona tym, iż pokoje były nowsze i mieliśmy internet w pokoju w cenie, dodatkowo nowy basen dla naszej dyspozycji. Pytałem-osoby które, są w tańszej wersji (Ruby) też mogą z niego korzystać, ale muszą ustąpić miejsca w przypadku, gdy nie ma wolnych leżaków, a chcą wypoczywać goście z droższej wersji. Byliśmy na wakacjach w ostatnim tygodniu sierpnia 2019r, ponad 50% leżaków zawsze była wolnych. Do plaży zaledwie 10 min spacerkiem. Pokoje mega czyste, klimatyzacja działa, sprzątane codziennie. Obsługa hotelu jest na mistrzowskim poziomie. Jedzenie było bardzo dobre, wiadomo, nie każdy musi lubić wszystko, ale wybór taki, że nikt głodny chodzić nie będzie. Najlepszy był barman, który za każdym razem pyta „all okey?” bardzo pozytywna osoba, którą serdecznie pozdrawiam. Wieczorny wypoczynek obok podświetlanego basenu, pijać drinka czy piwko-coś pięknego. Podsumowując, nie rozumiem złych opinii o hotelu, piszą je chyba jakieś Janusze, którzy myślą, że są Panami w tym hotelu. Polecam hotel.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Albert10001
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MgrRuby, Guest Relations Department, Solimar Ruby HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Albert10001

Thank you for spending your valuable time sharing with us and the Trip Advisor travellers with your recent experience of your stay at our hotel and for giving us the perfect rating.
We always encourage all of our guests to write reviews of their holidays. Reviews show the areas that need to improved and help us provide to our guests even better services accompanied with memorable moments.
We are very glad to hear that we met your expectation with our All Inclusive program and we are happy that our staff made your stay a very pleasant one.
Thanks again for your nice comments about the hotel room's cleanliness and we are more than proud that you recommend us to our future guests and your friends

Looking forward to welcome you someday in the near future so don't hesitate to contact us for a possible future visit.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Niezapomniane wakacje w przyjemnej scenerii. Jedyną "średniawką" jest pokój utrzymany w PRL-owskim klimacie, ale obszerny z działającą klimatyzacją, codziennym dokładnym sprzątaniem, wielkim łożem, balkonem od strony basenu gdzie nie było głośno. Korytarze w hotelu czyste, a w dodatku pachnące. Jedzenie pyszne, różnorodne w którym są potrawy powtarzające się, ale i pojawiające się nowości. Obsługa w większości miła i przyjazna z "wyróżniającym się" Dymitrem, bardzo ciepłym i przyjaznym chłopakiem mocno troszczącym się o wczasowiczów. Reszta obsługi pomimo przesadnej wylewności cieżko pracująca, zaangażowana w swoje obowiązki i generalnie cieżko pracująca abyśmy wszyscy mogli wypocząć w jak najlepszych warunkach. Barek przy basenie na tyle różnrodny, że można miło spędzić czas w każdych warunkach. Wspomnienia zostały. Gorąco polecamy!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, V3502DOrobertk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MgrRuby, Guest Relations Department, Solimar Ruby HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear V3502DOrobertk

Thank you very much for your excellent review regarding our hotel. We honestly appreciate the time spending for rating us and giving this positive feedback. This motivates us keep up the good work.
It is our highest mission to ensure guest satisfaction and memorable moments accompanied with the famous Cretan Hospitality and we are glad that our mission was achieved.
We would be more than happy to welcome you back again to our hotel for a possible future visit in Crete.

Warmest Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

W hotelu Solimar Ruby spędziliśmy z rodziną tydzień w czerwcu 2019. Ogólnie hotel bardzo czysty i przyjemny, pokoje sprzątane codziennie, personel miły oprócz barmana przy basenie ( ten starszy) który wybiera sobie gości których będzie lepiej a ktorych gorzej obsługiwał. Jedzenie dobre choć codziennie praktycznie to samo menu. Cztery noce mieliśmy prawie całkowicie nie przespane z powodu angielskich gości bardzo głośno się zachowujących (imprezy w pokojach itp), jedynie po interwencji rezydentki jedna noc była spokojniejsza ponieważ recepcjonista mający nocną zmianę nie reaguje do momentu zgłoszenia problemu przez gości, co i tak dawało mizerny i chwilowy skutek. Klima w pokojach jest lecz chłodzi marnie.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Małgorzata D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji