Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (369)
Filtruj recenzje
369 wyniki
Oceny podróżnych
181
107
50
17
14
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
181
107
50
17
14
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
10 z 15 wśród 369 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Niezapomniane wakacje w przyjemnej scenerii. Jedyną "średniawką" jest pokój utrzymany w PRL-owskim klimacie, ale obszerny z działającą klimatyzacją, codziennym dokładnym sprzątaniem, wielkim łożem, balkonem od strony basenu gdzie nie było głośno. Korytarze w hotelu czyste, a w dodatku pachnące. Jedzenie pyszne, różnorodne w którym są potrawy powtarzające się, ale i pojawiające się nowości. Obsługa w większości miła i przyjazna z "wyróżniającym się" Dymitrem, bardzo ciepłym i przyjaznym chłopakiem mocno troszczącym się o wczasowiczów. Reszta obsługi pomimo przesadnej wylewności cieżko pracująca, zaangażowana w swoje obowiązki i generalnie cieżko pracująca abyśmy wszyscy mogli wypocząć w jak najlepszych warunkach. Barek przy basenie na tyle różnrodny, że można miło spędzić czas w każdych warunkach. Wspomnienia zostały. Gorąco polecamy!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, V3502DOrobertk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MgrRuby, Guest Relations Department, Solimar Ruby HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear V3502DOrobertk

Thank you very much for your excellent review regarding our hotel. We honestly appreciate the time spending for rating us and giving this positive feedback. This motivates us keep up the good work.
It is our highest mission to ensure guest satisfaction and memorable moments accompanied with the famous Cretan Hospitality and we are glad that our mission was achieved.
We would be more than happy to welcome you back again to our hotel for a possible future visit in Crete.

Warmest Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

W hotelu Solimar Ruby spędziliśmy z rodziną tydzień w czerwcu 2019. Ogólnie hotel bardzo czysty i przyjemny, pokoje sprzątane codziennie, personel miły oprócz barmana przy basenie ( ten starszy) który wybiera sobie gości których będzie lepiej a ktorych gorzej obsługiwał. Jedzenie dobre choć codziennie praktycznie to samo menu. Cztery noce mieliśmy prawie całkowicie nie przespane z powodu angielskich gości bardzo głośno się zachowujących (imprezy w pokojach itp), jedynie po interwencji rezydentki jedna noc była spokojniejsza ponieważ recepcjonista mający nocną zmianę nie reaguje do momentu zgłoszenia problemu przez gości, co i tak dawało mizerny i chwilowy skutek. Klima w pokojach jest lecz chłodzi marnie.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Małgorzata D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Standard typowy dla Grecji,ale czysto- codziennie sprzątane wymieniane pościel i ręczniki, jedzenie super, obsługa w restauracji również ( jest nawet polska kelnerka ), basen fajny, nigdy nie było problemu z wolnym leżakiem. Minusy- mało atrakcji- jeden wieczorek grecki podczas 7-dniowego pobytu. Generalnie polecam hotel

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Asia3012
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MgrRuby, Guest Relations Department, Solimar Ruby HotelOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Asia3012

Thank for your sharing your positive feedback for your recent stay at our Hotel.
We always try our best to provide for you relaxing holidays and memorable moments and we are glad that we have achieved our goal.
Thanks again for recommending our hotel to your friends and our future guests.
Don't hesitate to contact us for a possible future visit In Crete.

Warmest Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Opinia dotyczy pobytu w części Royal. Polecam w 100% hotel. Obsługa bardzo miła, pokoje czyściutkie i widać, że niedawno remontowane. Posiłki bardzo smaczne, zawsze można znaleźć coś dla siebie, ale osoby, które myślą, że będą mieć dzień w dzień na śniadanie coś innego, niech lepiej sobie odpuszczą.. Trzeba być trochę wyrozumiałym.. Moim zdaniem duży wybór drinków w All inclusive w porównaniu do innych wyjazdów, a nawet jeśli są niektóre płatne to 4 euro to raczej nie dużo. Najmniej atrakcyjna ze wszystkiego jest jedynie okolica, bo jednak te 10 min spacerem trzeba liczyć i na plażę i do miasta. Z wycieczek polecam Wyspę Spinalonga, którą my osobiście wykupiliśmy w biurze na miejscu - Pink Flamingo (przy kościele należy skręcić w prawo i po ok. 100m widać szyld). W cenie przejazd, polski przewodnik (przynajmniej w naszym przypadku), rejs statkiem, grill przy Zatoce i czas wolny mieście Agios Nkolaos. Jak dla pary, która chciała odpocząć, poleżeć przy basenie, ale też zobaczyć tę część Krety to wyjazd zaliczam do naprawdę udanych !!

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, koniczyniastaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MgrRuby, Guest Relations Department, Solimar Ruby HotelOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear koniczyniastaa

We would like to thank you for spending your valuable time sharing such a positive feedback of your recent stay in Solimar Ruby Royal hotel and for giving us the perfect rating.
We are very happy to hear that we have fulfilled your expectations with our All Inclusive menu quality and variety served at the restaurant and the cocktails catalogue at the pool bar.
Our main goal in Solimar Hotels is to provide to our guests memorable moments and relaxing holidays.
Thanks again for recommending us to your friends and to our future Tripadvisor Travelers.
Don't hesitate to contact us for a possible future visit in Crete

Warmest Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Nasz pobyt w hotelu trwał od 11.08 do 18.08. Na miejsce dotarliśmy około godziny 7 rano, na pokój czekaliśmy do 11, jednak aby nie tracić czasu postanowiliśmy przywitać się z morzem :). Mieszkaliśmy w części royal, która bardzo przypadła nam do gustu. Pokoje czyste, schludne, dobrze wyposażone. Codziennie sprzątane przez miłe panie, które zostawiają nowe ręczniki i butelkę wody. Klimatyzacja czasem bez powodu się wyłączała, ale jeśli otworzyło się i z powrotem zamknęło drzwi balkonowe, uruchamiała się ponownie :) Do dyzpozycji gości części royal dwa baseny i bary serwujące rozmaite i kolorowe drinki. Jedzenie było dużo i każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Są lokalne dania greckie - ryby, osmiornice, krewetki, ale są też frytki, pizza i kebab. Pyszne jedzenie uzupełniają jeszcze pyszniejsze słodkości i świeże owoce. Obsługa w całym hotelu bardzo miła. Czuliśmy się naprawdę wyjątkowo. Podczas posiłku kelnerzy non stop doglądali, czy wszystko jest w należytym porządku. Widać było dbałość o każdy szczegół. W piątek mieliśmy okazję posłuchać muzyki na żywo, można było również zatańczyć Zorbę :) Solimar umiejscowiony jakieś 750 metrów od plaży. Dojście nad morze zajmowało jakieś 10 minut. Jednak widząc i słysząc ciągłe imprezy w centrum Malii, lokalizacja hotelu wydawała się atrakcyjna. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w Solimar Ruby Royal. Źal było odjeżdżać i chciałoby się wracać co rok! :)

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, evilmosquito2
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MgrRuby, Guest Relations Department, Solimar Ruby HotelOdpowiedź udzielona 30 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear evilmosquito2

We would like to thank you for all your kind comments and for giving us the perfect rating.
We always made every effort to offer a warm holiday environment to all of our guests, full of comfort and Cretan hospitality!!! We as a team give of a great importance to the variety of good and quality food and drinks and the abundance of it. Moreover cleanliness of the rooms along with the fast and effective service for our guests is what we emphasize the most.
Looking forward to welcoming you back to Crete and to our hotel!

Warmest Regards

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji