Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (599)
Filtruj recenzje
599 wyniki
Oceny podróżnych
415
134
36
11
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
415
134
36
11
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 599 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Obiecałam pewnemu sympatycznemu Panu dać ocenę 5, choć gdybym mogła chętnie bym dała nawet 10! :) Hotel położony jest zaraz przy pięknej plaży, gdzie woda ma niesamowity kolor. Jeżeli chodzi o pokoje, są generalnie w porządku, codziennie sprzątane oraz wymieniane ręczniki. Wszyscy pracownicy są bardzo mili oraz przesympatyczni. Jedzenie bardzo smaczne, codziennie można było spróbować czegoś innego. Mega plus za jacuzzi przy barze z widokiem na ocean! Jeszcze nigdy tak fajnie się nie zrelaksowałam :) Polecam z całego serca i chętnie tam wrócę!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Karolina P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Kiwengwa Beach ResortOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Droga Karolino,
dziękujemy za podzielenie się z nami twoją pozytywną opinią na temat wakacji w naszym hotelu. Cieszymy się, że spędziłeś u nas wspaniały czas i polecasz nasz hotel innym turystom. Mamy nadzieję, że wkròtce odwiedzisz nas ponownie.
Pozdrawiamy,
Kiwengwa Beach Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Piękny hotel , gdzie można się zrelaksować!
Obsługa i ludzie w okolicy są przesympatyczni.
Pomoc ze strony rezydentów na najlepszym poziomie :) !!
Organizacja wycieczek i imprez dla kazdego .
Kuchnia , która można skosztować w hotelu to niemonotonne menu. Codziennie czeka na Was coś innego z każdej kuchni świata .
Wakacje , które pokażą cząstkę życia w Afryce :) przepiękne krajobrazy !
Polecam !!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, magdalenaasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Kiwengwa Beach ResortOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Droga Magdaleno,
serdecznie dziękujemy za Twój wspanialy komentarz o naszym hotelu i naszych usługach.
Niezmiernie nas to cieszy, że razem ze swoją rodziną spędziłeś u nas udane wakacje i mamy nadzieję wkrótce was spotkać ponownie.
Pozdrowienia,
Kiwengwa Beach Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Z czystym sumieniem mogę polecić ten obiekt. Hotel otoczony jest zadbanym ogrodem. Pokoje są przestronne, czyste i codziennie sprzątane. Serwowane posiłki są smaczne i urozmaicone. Największym jednak atutem jest wspaniała plaża.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 388krystiand
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Kiwengwa Beach ResortOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Droga Krysti,
Serdecznie dziękujemy za Twój wspanialy komentarz o naszym hotelu i naszych usługach.
Niezmiernie nas to cieszy, że razem ze swoją rodziną spędziłeś u nas udane wakacje i mamy nadzieję wkrótce was spotkać ponownie.
Pozdrowienia,
Kiwengwa Beach Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Wspaniała plaża, cieplutki i czysty ocean.
Bardzo mili i pomocni ludzie w szczególności Malid z Egiptu organizuje wycieczki i mieszka na miejscu doskonale mówi po polsku więc we wszystkim wam pomoże.
my podróżowaliśmy z Jorio Amani(+255672561642 WhatsApp) przemiły i bardzo zabawny przewodnik mieszkający na miejscu szczerze polecam pokazuje wyspę trochę od innej strony niż typowe wycieczki organizowane przez biura podróży.
Podróżuje się wygodnym klimatyzowanym autem 6 osobowym. Bardzo dobrze mówi po angielsku i trochę po polsku.
Sam hotel super polecam, jedzenie bardzo dobre, każdy malkontent znajdzie coś dla siebie.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jolanta S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Kiwengwa Beach ResortOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Droga Jolanta,
serdecznie dziękujemy za Twój wspanialy komentarz o naszym hotelu i naszych usługach.
Niezmiernie nas to cieszy, że razem ze swoją rodziną spędziłeś u nas udane wakacje i mamy nadzieję wkrótce was spotkać ponownie.
Pozdrowienia,
Kiwengwa Beach Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Hotel godny polecenia, cudowny jak i ludzie w nim pracujący. Plaża wraz z wodą wspaniała. Jedzenie bardzo dobre A szczególnie Egipski wieczór serwował znakomite jedzenie. Ogólnie hotel obsługa jak i atmosfera na 5.Również godny polecenia jest Milad wspaniały człowiek,przyjaciel ma wspaniałe wycieczki które kształcą i szokują...

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Łukasz J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Kiwengwa Beach ResortOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Drogi Lukasz,
Serdecznie dziękujemy za Twój wspanialy komentarz o naszym hotelu i naszych usługach.
Niezmiernie nas to cieszy, że razem ze swoją rodziną spędziłeś u nas udane wakacje i mamy nadzieję wkrótce was spotkać ponownie. Pozdrowienia,
Kiwengwa Beach Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji