Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (599)
Filtruj recenzje
601 wyniki
Oceny podróżnych
416
135
36
11
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
416
135
36
11
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 601 recenzji
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Piękny hotel , gdzie można się zrelaksować!
Obsługa i ludzie w okolicy są przesympatyczni.
Pomoc ze strony rezydentów na najlepszym poziomie :) !!
Organizacja wycieczek i imprez dla kazdego .
Kuchnia , która można skosztować w hotelu to niemonotonne menu. Codziennie czeka na Was coś innego z każdej kuchni świata .
Wakacje , które pokażą cząstkę życia w Afryce :) przepiękne krajobrazy !
Polecam !!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, magdalenaasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Kiwengwa Beach ResortOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Droga Magdaleno,
serdecznie dziękujemy za Twój wspanialy komentarz o naszym hotelu i naszych usługach.
Niezmiernie nas to cieszy, że razem ze swoją rodziną spędziłeś u nas udane wakacje i mamy nadzieję wkrótce was spotkać ponownie.
Pozdrowienia,
Kiwengwa Beach Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Z czystym sumieniem mogę polecić ten obiekt. Hotel otoczony jest zadbanym ogrodem. Pokoje są przestronne, czyste i codziennie sprzątane. Serwowane posiłki są smaczne i urozmaicone. Największym jednak atutem jest wspaniała plaża.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 388krystiand
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Kiwengwa Beach ResortOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019

Droga Krysti,
Serdecznie dziękujemy za Twój wspanialy komentarz o naszym hotelu i naszych usługach.
Niezmiernie nas to cieszy, że razem ze swoją rodziną spędziłeś u nas udane wakacje i mamy nadzieję wkrótce was spotkać ponownie.
Pozdrowienia,
Kiwengwa Beach Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Wspaniała plaża, cieplutki i czysty ocean.
Bardzo mili i pomocni ludzie w szczególności Malid z Egiptu organizuje wycieczki i mieszka na miejscu doskonale mówi po polsku więc we wszystkim wam pomoże.
my podróżowaliśmy z Jorio Amani(+255672561642 WhatsApp) przemiły i bardzo zabawny przewodnik mieszkający na miejscu szczerze polecam pokazuje wyspę trochę od innej strony niż typowe wycieczki organizowane przez biura podróży.
Podróżuje się wygodnym klimatyzowanym autem 6 osobowym. Bardzo dobrze mówi po angielsku i trochę po polsku.
Sam hotel super polecam, jedzenie bardzo dobre, każdy malkontent znajdzie coś dla siebie.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Jolanta S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Kiwengwa Beach ResortOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Droga Jolanta,
serdecznie dziękujemy za Twój wspanialy komentarz o naszym hotelu i naszych usługach.
Niezmiernie nas to cieszy, że razem ze swoją rodziną spędziłeś u nas udane wakacje i mamy nadzieję wkrótce was spotkać ponownie.
Pozdrowienia,
Kiwengwa Beach Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019

Hotel godny polecenia, cudowny jak i ludzie w nim pracujący. Plaża wraz z wodą wspaniała. Jedzenie bardzo dobre A szczególnie Egipski wieczór serwował znakomite jedzenie. Ogólnie hotel obsługa jak i atmosfera na 5.Również godny polecenia jest Milad wspaniały człowiek,przyjaciel ma wspaniałe wycieczki które kształcą i szokują...

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Łukasz J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Kiwengwa Beach ResortOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Drogi Lukasz,
Serdecznie dziękujemy za Twój wspanialy komentarz o naszym hotelu i naszych usługach.
Niezmiernie nas to cieszy, że razem ze swoją rodziną spędziłeś u nas udane wakacje i mamy nadzieję wkrótce was spotkać ponownie. Pozdrowienia,
Kiwengwa Beach Resort Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam gorąco ten hotel.Bardzo ładny obiekt położony przy pięknej plaży.Pokoje w stylu afrykańskim czyste codziennie sprzątane.Jedzenie smaczne każdy znajdzie coś dla siebie.Obsługa bardzo miła jednak najlepszy animator to Faustin oraz Milad który sprzedaje wycieczki w hotelu mówiący świetnie po polsku bardzo pomocny i życzliwy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Magdalena B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MichelleManagement, Manager, Kiwengwa Beach ResortOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Droga Magdalena,
dziękujemy za Twoją wspaniałą ocenę. Niesamowicie cieszy nas fakt, że Twoje wakacje z nami były udane i że doceniłaś usługi naszego zespołu hotelowego.
Serdecznie dziękujemy za polecenie nas oraz że mogliśmy Cię u nas gościć.
Z niecierpliwością czekamy, aby znowu Cię spotkać.
Pozdrowienia od całego zespołu Kiwengwa Beach Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji