Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (721)
Filtruj recenzje
721 wyniki
Oceny podróżnych
295
212
97
71
46
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
295
212
97
71
46
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 721 recenzji
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Standard pokoju znacznie odbiega od pokoju w hotelu 4 gwiazdkowym. Liczne uszkodzenia, wilgoć oraz robactwo. Dodatkowo na zewnątrz w pobliżu pokoju chwilami rozciągała się woń kanalizacji.
Piaszczysta plaża w zatoce okazała się żwirowo-piaszczystą a piękna zatoka świetnym siedliskiem dla meduz które przez pierwsze trzy dni z siedmiodniowego pobytu uniemożliwiały wejście do wody.
Bardzo długi czas oczekiwania na posiłek w przypadku nie opłaconego dodatkowo stolika z rezerwacją miejsca, pomimo wielu wolnych miejsc nie można było ich zajmować gdyż były one zarezerwowane za dodatkową opłatą. Monotonne i mało urozmaicone jedzenie z brakiem informacji o alergenach.Ponadto po godzinie 19 wydostanie/dostanie się na wyspę jest niemożliwe gdyż o tej godzinie lódź hotelowa kończy prace.

Wskazówka dotycząca pokoi: Unikajcie rezerwacji w tym hotelu.
Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Vade W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Uvet Hotel C, Responsabile relazioni pubbliche, Santo Stefano Resort & Spa, UHC ResortOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing us for your stay and for share a review with us.

We’re afraid that your stay didn’t met your expectations, especially for the presence of jellyfish that it has to be an exceptional event and something that unfortunately we cannot manage at all. Furthermore, we're deeply sorry that our restaurant didn't meet your expectations, since is very appreciated by the majority of our guests.

We remain at disposal in case you want to contact us directly,

Best Regards,
Santo Stefano Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Jeśli ktoś szuka lokalizacji na wypoczynek bez ulic i smrodu aut to jest właśnie to. Jedyny ośrodek na małej wyspie z piękną plażą i ciepłym, płytkim morzem ( początek lipca - temp. wody 24 st. C ). Niesamowite kolory. Warto zabrać ze sobą maskę do nurkowania a gdy nie ma fal to "gołym okiem" widać rybki pomiędzy nogami. Bardzo wygodne leżaki i duże parasole. Plaża raczej żwirkowa. Pokoje w domkach wśród pięknej roślinności śródziemnomorskiej, codzienne sprzątane i wymieniane ręczniki. Czyściutko, klimatyzacja sprawna, sejf. Personelu praktycznie nie widać a wszystko bardzo zadbane.Jedzenie - śniadania takie sobie ale jak na Włochy to i tak bardzo dobre. Bardzo duży wybór podczas obiadów i kolacji - są: pyszne pizze prosto z pieca a makarony świeżo gotowane, potrawy kuchni orientalnej, grillowane mięsa i ryby, różnego rodzaju sałatki, smaczne ciasta oraz wspaniałe melony, arbuzy i brzoskwinie. Z okien restauracji piękne widoki na morze a podczas kolacji na zachód słońca. Wieczorne animacje dla dorosłych w formie prawie godzinnych koncertów rewelacyjne, repertuar włosko-międzynarodowy, poziom zespołów oraz tancerzy wysoki. Po animacjach dyskoteka ale trzeba przejść ok. 1 km.
Uwaga dla rodziców z dziećmi - nie ma basenu ale płytkie morze i obecność ratowników na plaży z pewnością zapewnia bezpieczeństwo. Dla pociech są prowadzone animacje również w języku polskim.

Moim zdaniem do poprawienia:
- brak WC przy plaży
- we Włoszech jest tyle super marek kawy a wszędzie jest serwowana nie najlepsza kawa HAG
- w restauracji raczej powinny być stoliki 2-4 osobowe zamiast - głównie - 6-10 osobowych
- powinien być większy wybór lokalnych, rewelacyjnych wędlin i serów
- WiFi tylko przy recepcji a ośrodek bardzo rozległy. Dla korzystających z roamingu lepiej wybrać TIM, WIND praktycznie nie działa

Wskazówka dotycząca pokoi: Chyba lepiej bliżej praży. Mieszkaliśmy w 6-tym ostatnim rzędzie i było oki. 200 m od restauracji pozwoliło nam spalić trochę kalorii.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Boguś P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Uvet Hotel C, Responsabile relazioni pubbliche, Santo Stefano Resort & Spa, UHC ResortOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you very much for sharing your kind review on TripAdvisor. We are pleased to read that you enjoyed your stay with us as well as our service level.

Looking forward to welcome you in the future,

Best Regards,
Santo Stefano Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel 4 * z małym minusem. Jedzenie monotematyczne ale smaczne, bardzo miła obsługa, obsługiwała nas Tamara super dziewczyna. Podziękowania dla Domenico, jeden z nielicznych władający jez. angielskim. Ulokowano nas Polaków w dalszej części hotelu, pierwsze zarezerwowane dla Włochów. :( pokoje sprzątane w miarę. Plaża niezła, ciężko o leżaki po godz. 9. Warto zarezerwować sobie kwotę 175 euro na tzw pakiet VIP w skład którego wchodzi stały stół (śniadania, obiady, kolacje) oraz stała rezerwacja leżaków i parasola. Wątpliwe tzw. Wieczorne atrakcje. Włoski big band, gdzie panowie bardziej przywiązywali uwagę do rozmów między sobą i tak mi się wydaje „rzucaniem” żartów niż sama muzyka. Uwaga! Rozmowa w języku włoskim. Ogólnie fajnie, aczkolwiek nie dłużej niż na 7 dni. My byliśmy niestety 10 dni.. rekompensata ? Piękna wyspa, piękne widoki, piękne kolory morza. Co do biura Itaka która była organizatorem. Rezydentka-sprzedać wycieczki i rola zakończona, dziewczynka która była na miejscu z ramienia biura, bardziej interesowała się tańcem, swoim lansem niż turystami. Ogólnie .... wyjazd na 4 z plusem.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, andrzej32
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Uvet Hotel C, Responsabile relazioni pubbliche, Santo Stefano Resort & Spa, UHC ResortOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you very much for sharing your kind review on TripAdvisor. We are pleased to read that you enjoyed your stay with us as well as our service level.

Looking forward to welcome you in the future,

Best Regards,
Santo Stefano Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Choć hotel zdecydowanie nie ma 4 gwiazdek i przyda mu się odświeżenie (była baza NATO przerobiona na hotel), to ze względu na cudowną lokalizację, bardzo miłą obsługę i dobre jedzenie, jesteśmy w pełni zadowoleni z pobytu i polecamy hotel innym :) Jedyne co nam przeszkadzało to bardzo głośne występy muzyczne po obiedzie i kolacji - spokojnie mogłyby być ciszej ;)

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Katarzyna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Uvet Hotel C, Responsabile relazioni pubbliche, Santo Stefano Resort & Spa, UHC ResortOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you very much for sharing your kind review on TripAdvisor. We are pleased to read that you enjoyed your stay with us as well as our service level.

Looking forward to welcome you in the future,

Best Regards,
Santo Stefano Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 czerwca 2019

Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki, pokoje poniżej standardu: wyrwany panel sterowania klimatyzacji, potłuczone kafelki na podłodze, stelaż łóżka znacznie (około 20 cm) wystający poza obręb materaca co skończyło się licznymi siniakami.
Położenie bardzo ładne, woda w morzu krystalicznie czysta.
Jedzenie różnie - czasem wybór wielu smacznych dań, innym razem nie ma co wybrać.
Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie, pościel dwa razy na tydzień.
Plaża żwirkowa, serwis plażowy w cenie, funkcjonalne, nowe leżaki i parasole, trzeba uważać ponieważ w pierwszym rzędzie zarezerwowane dla specjalnych gości, co nie jest wyraźnie oznakowane.
Transport łodzią na Sardynię do Palau nieregularny i niepunktualny, codziennie inne godziny wypłynięcia i powrotu łodzi hotelowych, trudno coś zaplanować, dodatkowo opóźnienie ponad 40 minut względem ustalonego na dany dzień rozkładu.
W razie nagłej choroby brak lądowiska dla helikoptera.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje bliżej plaży wyremontowane, dostępne tylko dla gości z Włoch.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, 200patty
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Uvet Hotel C, Responsabile relazioni pubbliche, Santo Stefano Resort & Spa, UHC ResortOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for choosing us for your stay and for share a review with us.

We’re afraid that your stay didn’t met your expectations, however we would like to specify that the first and second row at the beach are reserved for every guests that have bought the VIP Package which is available for everyone.

Looking forward to welcome you again at our Resort,

Best Regards,
Santo Stefano Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji