Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (5 889)
Filtruj recenzje
5 889 wyniki
Oceny podróżnych
4 963
739
132
37
18
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
4 963
739
132
37
18
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 5 889 recenzji
Zrecenzowano: 29 maja 2017

Pokoje jasne, nowoczesne. Super obsługa pokojowa. Ręczniki w pokoju wymieniane 2 razy w ciągu dnia ( rewelacja ). Przeważnie leżeliśmy przy plaży i tam obsługiwał nas kelner o imieniu Adish – przesympatyczny i miły ( szybki i pomocny, cały czas dbał aby nam nic nie brakowało ). Super – na zawsze zostanie z nami, gdy będziemy myślami powracali do wakacji na Mauritiusie. Następna rzecz dla której warto wybrać ten hotel to cała obsługa kelnerska oraz recepcja. Bardzo pomocni, interesowali się czy nam nic nie brakuje i czy coś pomóc – uśmiechnięci. Menager ds. żywieniowych w hotelu i jego dbanie o klienta indywidualnego – WOW. Super osobowość, kultura i elegancja. 100% zaangażowania w swoją pracę. Szczególne podziękowania za obsługę dla Anny, Jana i menagera. Super wakacje, super widoki i wypoczynek właśnie w tym hotelu … no i Adish  Pozdrawiamy i bardzo dziękujemy. Już dzisiaj wiemy, że powrócimy.

Lucyna i Krzysiek z Polski.

  • Data pobytu: maj 2017, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Marta R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nitesh P, General Manager, Tamassa ResortOdpowiedź udzielona 2 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Marta R,

Thank you for sharing the fantastic family holiday you spent with us.

I am glad to see that you thoroughly enjoyed each moment spent accompanied by the genuine friendliness of our team members who indeed work with an incredible passion to provide our guests the best holiday experience ever.

I can see that once again they truly honored our vision and purpose, which is to make each moment matter and to help our guests celebrate life.

Team Tamassa wish to have another opportunity to welcome you back in a very near future.

Sincerely yours’,

Nitesh Pandey
General Manager
Tamassa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 marca 2017

Vyborne sluzby a servis. Ani s drazsimi dovolenymi napriklad v Recku se to neda srovnavat. Uplne jiny pristup personalu od prvni do posledni minuty pobytu. Velky vyber z jidla i piti, kazdy den jina kuchyne. Proste super

  • Data pobytu: marzec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Michal A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nitesh P, General Manager, Tamassa ResortOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Michal A,

Thank you for sharing your holiday experience you had with us on TripAdvisor.

Team Tamassa along with my good self feel so proud and truly blessed to see that you thoroughly enjoyed every aspect of our resort and most of all the genuine friendliness of our team members who will never leave any stone unturned to make our guests happy.

Looking forward to welcome you back very soon!!

Sincerely yours’,

Nitesh Pandey
General Manager
Tamassa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Mauritius jest na pierwszym miejscu mojego top ten! Zarówno wyspa jak i hotel przepiękne. Ogromny pokój sprzątany dwa razy dziennie. Świetne restauracje jak i budka z hamburgerami, najlepsze jakie jadłam ever. Duży wybór owoców morza. Polecam wszystkim

Data pobytu: marzec 2016, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Cruiser649828
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nitesh P, General Manager, Tamassa ResortOdpowiedź udzielona 10 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

It is surely wonderful words like yours which motivates us to help our guests celebrate life even more and more.

Our 341 hearts send you huge thanks for making our day even better.

We are delighted to read that you thoroughly enjoyed every aspect of both our resort and our little paradise island and most of all the delicious cuisine of our chef and his team.

I hope that you took some recipes from him before leaving, specially for our famous burgers as I am sure that you will miss them once back home.

Team Tamassa sincerely hope to have another opportunity to be at your service.

Sincerely yours’,

Nitesh Pandey
General Manager
Tamassa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel. Miła, uczynna obsługa. Hotel dość spory, ale nie było tłumów. Leżaki przy plaży dostępne bez problemu. Aktywności wodne na plaży w cenie. Jedna restauracja a'la karta przy plaży wymagająca rezerwacji miejsca na kolację, ale jeśli odpowiednio wcześniej się rezerwuje, to nie ma problemu. Pyszne hamburgery z foodtracka w porze lunchu.

Data pobytu: styczeń 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Beata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nitesh P, General Manager, Tamassa ResortOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Beata K,

Thank you for sharing such a fantastic feedback on Tripadvisor.

We are so happy to read that you thoroughly enjoyed your holiday experience with us; it is in fact the reason for all of us to wake up every day, to ensure that we make each moment matter for our guests and help them celebrate life and delivering a Lux* shining service at all time.

Your beautiful words will definitely encourage us and we all wish to have another opportunity to welcome you back!!

Sincerely yours’,

Nitesh Pandey
General Manager
Tamassa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2017

Bardzo dobry hotel z fantastyczną obsługą. Mnóstwo dodatkowych możliwości spędzania wolnego czasu. Uczynny i miły personel. Niezła plaża i wspaniały ocean. Hotel kameralny bez tłumów. Możliwości poznania Mauritius.

  • Data pobytu: styczeń 2017, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Jakub K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nitesh P, General Manager, Tamassa ResortOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Jakub K,

Team Tamassa joins me in thanking you for this beautiful review.

It is amazing to see how in only few words you managed to show the whole world the perfect place to be for a prefect holiday experience.

At Tamassa, we are indeed set on a daily journey to make each moment matter always with passion and a genuine friendliness; I am so happy and proud to be leading such an amazing team.

We truly wish to welcome you back in not a distant future!!

Sincerely yours’,

Nitesh Pandey
General Manager
Tamassa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji