Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam!”
Tamassa Resort — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
Tamassa Resort
Miejsce nr 3 wśród 6 hoteli w Bel Ombre
Zrecenzowano 8 sierpnia 2017

Przepiekne miejsce i przepiekni ludzie. Malo jest hoteli na swiecie w ktorych potraktuja cie z podobna szczera zyczliwoscia! Nic na pokaz, nic aby zdobyc napiwek, poprostu mili ludzie. Przepasc w porownaniu do calego obszaru karaibow i europy. Jedynie na Koh Samui czulismy sie podobnie ale tutaj mimo wszystko bylo najlepiej. Rewelacyjny Kids Club! Nasz 4 letni syn nie chcial wracac do domu:)

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, S6869YVadamb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nitesh P, General Manager, Tamassa ResortOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear S6869YVadamb,

Millions of thanks from team Tamassa for sharing such a lovely review.

We are thrilled to see that we met your expectations in all aspect and that you had an amazing experience with us whilst being pampered by our passionate team members who indeed work with so much passion to help our guests celebrate life even for the little ones.

Thank you once again for your sincere recommendation.

Be back soon!

Sincerely yours’,

Nitesh Pandey
General Manager
Tamassa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (5 358)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język
  • Więcej języków

3 z 7 wśród 5 358 recenzji

Zrecenzowano 29 maja 2017

Pokoje jasne, nowoczesne. Super obsługa pokojowa. Ręczniki w pokoju wymieniane 2 razy w ciągu dnia ( rewelacja ). Przeważnie leżeliśmy przy plaży i tam obsługiwał nas kelner o imieniu Adish – przesympatyczny i miły ( szybki i pomocny, cały czas dbał aby nam nic nie brakowało ). Super – na zawsze zostanie z nami, gdy będziemy myślami powracali do wakacji na Mauritiusie. Następna rzecz dla której warto wybrać ten hotel to cała obsługa kelnerska oraz recepcja. Bardzo pomocni, interesowali się czy nam nic nie brakuje i czy coś pomóc – uśmiechnięci. Menager ds. żywieniowych w hotelu i jego dbanie o klienta indywidualnego – WOW. Super osobowość, kultura i elegancja. 100% zaangażowania w swoją pracę. Szczególne podziękowania za obsługę dla Anny, Jana i menagera. Super wakacje, super widoki i wypoczynek właśnie w tym hotelu … no i Adish  Pozdrawiamy i bardzo dziękujemy. Już dzisiaj wiemy, że powrócimy.

Lucyna i Krzysiek z Polski.

  • Data pobytu: maju 2017, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Marta R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nitesh P, General Manager, Tamassa ResortOdpowiedź udzielona 2 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Marta R,

Thank you for sharing the fantastic family holiday you spent with us.

I am glad to see that you thoroughly enjoyed each moment spent accompanied by the genuine friendliness of our team members who indeed work with an incredible passion to provide our guests the best holiday experience ever.

I can see that once again they truly honored our vision and purpose, which is to make each moment matter and to help our guests celebrate life.

Team Tamassa wish to have another opportunity to welcome you back in a very near future.

Sincerely yours’,

Nitesh Pandey
General Manager
Tamassa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 marca 2017

Vyborne sluzby a servis. Ani s drazsimi dovolenymi napriklad v Recku se to neda srovnavat. Uplne jiny pristup personalu od prvni do posledni minuty pobytu. Velky vyber z jidla i piti, kazdy den jina kuchyne. Proste super

  • Data pobytu: marcu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Michal A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nitesh P, General Manager, Tamassa ResortOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Dear Michal A,

Thank you for sharing your holiday experience you had with us on TripAdvisor.

Team Tamassa along with my good self feel so proud and truly blessed to see that you thoroughly enjoyed every aspect of our resort and most of all the genuine friendliness of our team members who will never leave any stone unturned to make our guests happy.

Looking forward to welcome you back very soon!!

Sincerely yours’,

Nitesh Pandey
General Manager
Tamassa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Członek witryny TripAdvisor
54
Zrecenzowano 7 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Mauritius jest na pierwszym miejscu mojego top ten! Zarówno wyspa jak i hotel przepiękne. Ogromny pokój sprzątany dwa razy dziennie. Świetne restauracje jak i budka z hamburgerami, najlepsze jakie jadłam ever. Duży wybór owoców morza. Polecam wszystkim

Data pobytu: marcu 2016, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Członek witryny TripAdvisor
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nitesh P, General Manager, Tamassa ResortOdpowiedź udzielona 10 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

It is surely wonderful words like yours which motivates us to help our guests celebrate life even more and more.

Our 341 hearts send you huge thanks for making our day even better.

We are delighted to read that you thoroughly enjoyed every aspect of both our resort and our little paradise island and most of all the delicious cuisine of our chef and his team.

I hope that you took some recipes from him before leaving, specially for our famous burgers as I am sure that you will miss them once back home.

Team Tamassa sincerely hope to have another opportunity to be at your service.

Sincerely yours’,

Nitesh Pandey
General Manager
Tamassa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 stycznia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajny hotel. Miła, uczynna obsługa. Hotel dość spory, ale nie było tłumów. Leżaki przy plaży dostępne bez problemu. Aktywności wodne na plaży w cenie. Jedna restauracja a'la karta przy plaży wymagająca rezerwacji miejsca na kolację, ale jeśli odpowiednio wcześniej się rezerwuje, to nie ma problemu. Pyszne hamburgery z foodtracka w porze lunchu.

Data pobytu: styczniu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Beata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nitesh P, General Manager, Tamassa ResortOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Beata K,

Thank you for sharing such a fantastic feedback on Tripadvisor.

We are so happy to read that you thoroughly enjoyed your holiday experience with us; it is in fact the reason for all of us to wake up every day, to ensure that we make each moment matter for our guests and help them celebrate life and delivering a Lux* shining service at all time.

Your beautiful words will definitely encourage us and we all wish to have another opportunity to welcome you back!!

Sincerely yours’,

Nitesh Pandey
General Manager
Tamassa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Bel Ombre — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 12,3 km
LUX Le Morne
LUX Le Morne
Nr 1 z 11 w lokalizacji Le Morne
Liczba recenzji: 5 021
w odległości 0,7 km
Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort
w odległości 48,7 km
The Oberoi, Mauritius
The Oberoi, Mauritius
Nr 1 z 8 w lokalizacji Pointe Aux Piments
Liczba recenzji: 1 550
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 24 km
Hilton Mauritius Resort & Spa
Hilton Mauritius Resort & Spa
Nr 6 z 18 w lokalizacji Flic En Flac
Liczba recenzji: 2 584
w odległości 2,1 km
Sofitel So Mauritius
Sofitel So Mauritius
Nr 4 z 6 w lokalizacji Bel Ombre
Liczba recenzji: 1 239
w odległości 51,6 km
LUX* Belle Mare
LUX* Belle Mare
Nr 1 z 12 w lokalizacji Belle Mare
Liczba recenzji: 5 635
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Tamassa Resort? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Tamassa Resort — dodatkowe informacje

Adres: Coastal Road, Bel Ombre, Mauritius
Lokalizacja: Mauritius > Savanne District > Bel Ombre
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr1 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Bel Ombre
Nr1 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Bel Ombre
Nr3 wśród hoteli na plaży w miejscowości Bel Ombre
Nr3 wśród hoteli spa w miejscowości Bel Ombre
Nr3 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Bel Ombre
Zakres cen: 1 046 zł–2 870 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Tamassa Resort 4*
Liczba pokoi: 224
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Agoda, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Tamassa Resort. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Naiade Hotel Tamassa
Naiade Hotel Mauritius

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem