Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (318)
Filtruj recenzje
318 wyniki
Oceny podróżnych
148
113
37
11
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
148
113
37
11
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 318 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 30 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SpringHillCincy, Front Office Manager, SpringHill Suites Cincinnati MidtownOdpowiedź udzielona 29 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SpringHillCincy, Director of Sales, SpringHill Suites Cincinnati MidtownOdpowiedź udzielona 20 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SpringHillCincy, Director of Sales, SpringHill Suites Cincinnati MidtownOdpowiedź udzielona 17 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SpringHillCincy, Director of Sales, SpringHill Suites Cincinnati MidtownOdpowiedź udzielona 5 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji