Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 929)
Filtruj recenzje
1 929 wyniki
Oceny podróżnych
1 594
228
82
14
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 594
228
82
14
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 1 929 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019

Bardzo dobry hotel, super lokalizacja i dużo atrakcji. Wszystko pod ręką. Jedzenie pyszne i przemiła obsługa a w szczególności kelner Mustafa Dilsiz - przemiły człowiek, jest najlepszy Na pewno tu wrócę

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Daniel L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTHT-Pegasos, Public Relations Manager, Pegasos Resort HotelOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Best Daniel L,
Thank you very much for the evaluation and compliments placed on Trip Advisor.
We are happy to find out about your satisfaction in regard of the visit at our hotel.
We will forward your compliments and kind words to Mustafa Dilsiz from F&B,
It would be our pleasure to welcome you again at any other occasion.
With kind regards
Pegasos Resort Hotel management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Siedziałam tydzień z rodzina na koniec sierpnia. Hotel godny polecenia. Czysto, bardzo miła obsługa, pomocna, nienarzucająca się. Pokoje nie za duże ale ładne, łazienki czyste. Ładna plaża, piasek w pięknym pomarańczowym kolorze jedzenie dobre, zawsze coś nowego, czego nie było. Jak macie jakieś życzenie podejdzie do managera restauracji Ismaila a spełni każde życzenie bardzo miły i pomocny. Polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, EwaK4368
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTHT-Pegasos, Public Relations Manager, Pegasos Resort HotelOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google


Best EwaK4368,
Thank you for your pleasing review we are really glad to hear that you enjoyed your stay.
We will forward your compliments and kind words to Ismail from F6B.
It was a pleasure to have you in our hotel.
We would like to see you again in the nearest Future.
With kind regards
Pegasos Resort Hotel management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Pobyt 14 dni w sierpniu 2019r. rodzina z 8 latkiem.
Zacznę od wad, bo jednak kilka jest:
-za sporo rzeczy hotel każe sobie dopłacać(świeże soki z pomarańczy na sniadaniach, lody, alkohole importowane, ekstra wina do kolacji, wifi, plac zabaw na morzy, późny check aut itp. - wszędzie obecne cenniki usług "ekstra", które w hotelu 5 gwiazdkowym w takiej cenie powinny byc darmowe
-łażienki wymagaja remontu (głównie kabiny prysznicowe, drzwi do łazienki i pokoju)
-alkohole w all inc beznadziejne (mały wybór i generalnie tylko niektórzy barmani potrafili zrobic cos dobrego)
To sa moje jedyne uwagi. A teraz plusy:
- piękna piaszczysta plaża
- ogólnie czysto na terenie hotelu, basenach i restauracji
- super zjeżdżalnie
- w zasadzie o każdej porze dnia można znaleść wolne leżaki przy basenie i na plaży
- ciekawe animacje wieczorne
- mini klubik dla dzieci w języku polskim
- bardzo duży wybór jedzenia, co prawda powtarzającego się, ale codziennie można zjeśc cos innego
- woda butelkowana dostepna bez ograniczeń - umieszczona w lodówkach w wielu miejscach
Genralnie pobyt udany. Hotel godny polecenia. Można odpocząć. Nikt nie miał problemów żołądkowych. Polecam pokój z widokiem na morze.

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Kasia38a
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTHT-Pegasos, Public Relations Manager, Pegasos Resort HotelOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Drodzy Kasia38a,
To bardzo duży komplement dla naszego hotelu, a przede wszystkim dla calego zespołu.
Jesteśmy szczęśliwi, że Wasze wakacje były udane.
Dziękujemy za tę wspaniałą opinię- mamy nadzieję zobaczyc Was u nas w przyszłości.
Z ciepłymi pozdrowieniami
Zespół Pegasos Resort Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Jeden z najlepszych hoteli, naprawdę polecam i jeszcze raz go pewnie odwiedzę. Jedzenie, atrakcje i hotel poprostu super. Obsługa hotelu sa naprawdę mili a kelnerzy hotelu na złoty medal. Polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Agusia163
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTHT-Pegasos, Public Relations Manager, Pegasos Resort HotelOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Best Agusia163,
Thank you for your review on Tripadvisor and that you spent the time for it.
We are very pleased to read that you felt well with us during your stay.
Thank you for your positive words about our hotel.
We also thank you for your great feedback.
Visit us again soon during a next trip. We are looking forward to it.
With kind regards
Pegasos Resort Hotel management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Spędziliśmy w hotelu Pegasos Resort cudowne 2 tygodnie. Hotel położony jest przy pięknej piaszczystej plaży z łagodnym wejściem do morza. Blisko basenu znajduje się bardzo fajny aqapark, gdzie mogą poszaleć zarówno dorośli, jak też dzieci. Przy aquaparku jest Mini Klub z polskimi animatorkami. Córka chodziła codziennie i była zachwycona. W tym miejscu szczególne podziękowanie i wyróżnienie dla cioci Klaudii i animatora Ahmeda :-) Sam hotel, jak też jego otoczenie oraz plaża bardzo czyste i zadbane. Obsługa sprawna, w odpowiedniej ilości. Pomimo tego, iż jeszcze nie zdarzyło nam się być dwa razy w tym samym hotelu i co roku wybieramy inną lokalizację do Pegasos Resort chętnie bym wróciła i będę wspominała pobyt w nim z dużym sentymentem :-)

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, Izabe2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TTHT-Pegasos, Public Relations Manager, Pegasos Resort HotelOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Best Izabe2019,
Thank you for your review on Tripadvisor and that you spent the time for it.
We are very pleased to read that you felt well with us during your stay.
Thank you for your positive words about our hotel.
We also thank you for your great feedback.
Visit us again soon during a next trip. We are looking forward to it.
With kind regards
Pegasos Resort Hotel management

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji