Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Miło i smacznie. ”
La Fontana — recenzja

La Fontana
Nr 30 wśród 423 Restauracje (Javea)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 17 USD - 28 USD
Kuchnie: Międzynarodowa
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Rezerwacje
Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

To były czwarte wakacje w Jávea. W La Fontana zawsze można liczyć na miłą i pomocną obsługę oraz smaczne jedzenie. Idealne miejce na lekki obiad czy długą kolację. W sezonie waro zrobić rezerwację.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Krzysztof L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Javier V, Propietario, La FontanaOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Dziękuję bardzo! Do zobaczenia wkrótce

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 721)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 721 recenzji

Zrecenzowano 23 września 2015

Przy plaży Arenal jest szeroki wybór jedzenia. Ja polecam w La Fontana krewetki w czosnku z lampką wina. Przyjemna restauracja zarówno na lekki obiad jak i dłuższą kolację.

Termin wizyty: wrzesień 2015
Dziękujemy, Krzysztof L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 14 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Javier V, Propietario, La FontanaOdpowiedź udzielona 15 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 kwietnia 2019

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Javier V, Propietario, La FontanaOdpowiedź udzielona 15 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Javier V, Propietario, La FontanaOdpowiedź udzielona 12 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

La Fontana — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Javea, Costa Blanca
Javea, Costa Blanca
 

Byłeś(-aś) w La Fontana? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem