Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 215)
Filtruj recenzje
2 216 wyniki
Oceny podróżnych
899
892
285
86
54
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
899
892
285
86
54
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 2 216 recenzji
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Świetne miejsce na wakacje z dziecmi, basen infiniti, posiłki smaczne i różnorodne, oryginalne alkohole, wieczorne animacje, aqua gym i aqua bike, miła i pogodna obsługa, ładny wygląd hotelu, dużo leżaków, blisko przystanek do miasta.
Z czystym sumieniem polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, rusofilinteria
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Senator-Hotels, Gerente, Playacalida Spa HotelOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

Thank you so much for sharing your experience with us. Please Know that it is our aim that you spend the best days of your holidays with us and this is what we are working for and trying to improve every day.

Kind regards,
M. Dolores Cifuentes
PlayaCálida Spa Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 czerwca 2019

Witam.Byliśmy w tym hotelu na przełomie maja i czerwca.Do plusów hotelu zaliczyć trzeba:
-czystość całego obiektu
-wygodne łóżka
-duże łazienki(prysznic wanna bidet)
-super główny basen(widok na morze)
-wystarczająca ilość leżaków(nie rezerwują o 6 rano)
-drinki w barach (nie zdarza się często aby lali z oryginalnych trunków a tam na full wszystko oryginał)
Ale żeby nie było tak kolorowo to minusów też jest sporo:
-bardzo słabe jedzenie monotonne zimne i nie doprawione (jedynie w weekend gdy dojechali miejscowi jedzenie stało się o wiele lepsze i pomidory czerwone się odnalazły)
-najgorzej było z warzywami przecież to południe Europy a wybór warzyw był jak w Polsce w grudniu trociniaste ogórki, zielone pomidory i zielona papryka a i cebula wszystko nie smaczne z najniższej półki tragedia!!!!
-wszędzie trzeba zabierać te cholerne karty bo inaczej nic nie dostaniesz
-w jednym jaccuzi w którym mogły się kąpać dzieci wystawały rurki z podłogi i ściany co najmnie kilka osób poraniło sobie nogi z tego co widziałem
-pierwszy raz spotkałem się że po wymeldowaniu z pokoju nie masz all (rezydent twierdził że działa do 18 a w rzeczywistości przestaje działać po 12)
-mieliśmy przeniesioną kolację i obiad ale nikt łącznie z rezydentem nie wiedział czy mamy napoje czy nie dobrze że
znamy cokolwiek język bo pomocy ze strony RAINBOW żadnej
-rezydent Mateusz to wogóle jakaś porażka zero kompetencji i wiedzy najlepiej jak już po wycieczkach to nie odbieram telefonu
Podsumowywując to hotel nie jest najgorszy jak poprawią wybór dań zwiększą ilość i jakość warzyw i zmienią zasady funkcjonowania all to może go nawet będę polecał ale nie z tym biurem RAINBOW byłem z nimi pierwszy i ostatni raz.To nie prawda że Polaków kwaterują w najgorszych pokojach.a Andaluzja cudowna.

Wskazówka dotycząca pokoi: wyżej i bliżej morza znaczy lepiej
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, krzysztofadamczyk7
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Senator-Hotels, Gerente, Playacalida Spa HotelOdpowiedź udzielona 12 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

I would like to thank you for your comments, as it is through them the best way we can improve the quality of our service, understanding the perception of our product and most important the quality and friendly service we provide.

We will have very much in mind your impressions and we will work to improve these points marked so that in the next visit your perception of the product received is entirely satisfactory.

We are your disposal at anytime and we are looking forward to welcoming you. Kind regards,
Mª Dolores Cifuentes
PlayaCalida Spa Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 kwietnia 2019

Hotel położony na wzniesieniu, widoki zapierające dech w piersiach. Fajne baseny, w tym infinity, przy którym odbywają się animacje. Pokoje ładne, czyste - my dostalismy z widokiem na zatokę i naprawdę trudno czasem było nas wyciągnąć z balkonu, bo widok był cudowny - ale wiem, że nie każdy z gości miał takie szczęście. Zjeżdżalnie - dużo poniżej oczekiwań. Do miasta kilka km, do morza trzeba się przespacerować, plaża z ciemnym pisakiem - ale ok. Do najbliższych sklepów także trzeba sie przejść. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone. Bardzo przyjemny pobyt i zdecydowanie do powtóki.

Wskazówka dotycząca pokoi: Warto poprosić o pokój z wdokiem na morze.
Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, blazejkolumb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Senator-Hotels, Gerente, Playacalida Spa HotelOdpowiedź udzielona 6 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

It is a pleasure for us to know that your stay in our hotel was as pleasant as you indicated. Your comment makes us feel proud of the work done on a daily basis, with the only aim of satisfying the needs of our guests.

We stay in your entire disposal and hope that you return to visit us in other occasions, meanwhile we will continue working in achieving our goal that is that our guests enjoy their stay along their holiday in our establishment.

Kind regards,
Mª Dolores Cifuentes
Playacalida Hotel Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniałe miejsce, nieziemski widok z basenu. Obsługa bardzo miła, nie było żadnych problemów. Do większego miasteczka około 4 km ale można się przejść w przyjemnej atmosferze deptakiem przy wodzie. Polecam serdecznie

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Ewa N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Senator-Hotels, CM, Playacalida Spa HotelOdpowiedź udzielona 26 lutego 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

Thank you so much for sharing your experience with us. Please Know that it is our aim that you spend the best days of your holidays with us and this is what we are working for and trying to improve every day. Kind regards,

PlayaCalida Spa Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 listopada 2018

Hotel ma już swoje lata, co widać po wyposażeniu. Jednaka czystość na najwyższym poziomie. Pokoje bardzo duże. My mieliśmy złączone 2 podwójne łóżka. Ogromna łazienka z osobna toaletą, wanną i prysznicem. Niestety w barku zabrakło butelki z wodą... Pokoje bardzo ciche. Śniadania urozmaicone o standardzie 3*+. Obsługa miła i pomocna. Hotel jest blisko wody, ale samo dojście jest dość długie i strome. Na dole przy plaży polecam świetną knajpę z owocami morza w bardzo przystępnych cenach.

Wskazówka dotycząca pokoi: z wyższych pięter jest lepszy widok
Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, nawrot1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Senator-Hotels, CM, Playacalida Spa HotelOdpowiedź udzielona 15 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guests,

Thank you so much for sharing your experience with us. Please Know that it is our aim that you spend the best days of your holidays with us and this is what we are working for and trying to improve every day. Kind regards,

PlayaCalida Spa Hotel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji