Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (382)
Filtruj recenzje
382 wyniki
Oceny podróżnych
18
54
88
61
161
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
18
54
88
61
161
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 382 recenzji
Zrecenzowano: 20 maja 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel ma same zalety :
Bardzo dobry stosunek ceny do jakości
Dobra lokalizacja
Bardzo dobre jedzenie
Czysto
Spokojna okolica i hotel
Bardzo miła obsługa

I tu wielkie podziękowania dla menadżera restauracji Damiena za zorganizowanie 30 urodzin mojego męża WIELKIE DZIĘKI

POLECAM !!!! i dziwie się tym wszystkimi negatywnym opiniom które są niedorzeczne

Termin pobytu: maj 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, Klaudia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AldoSchembri, Guest Relations Manager, The Santa Maria HotelOdpowiedź udzielona 24 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest

Thank you for your fair and balanced review, We aim to provide good value for money in the friendliest atmosphere.

We appreciate your appraisal of the staff all who look forward to seeing you again should you return to Malta. Management work hard to ensure all guests enjoy their stay.

We can assure you we will take your lovely thoughts and good comments with regards to the food and will also inform Mr Damian, " the restaurant manager" regarding your appraisal and prefect attitude that my colleague has honoured you during your stay.

All of us wish to welcome you again and do not hesitate to ask for me ( the under signed " Aldo") in order to help you and welcome you in future should you return back to us at The Santa Maria Hotel.

Best Regards

Guest Relation Manager

Aldo Schembri Adami

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 maja 2018

Byłem w tym hotelu w 9-16 maja tego roku . Jedzonko smaczne ,różnorodne, dużo :) Bardzo wygodne łózko, Wyspany ,zrelaksowany , Hotel fajny, obsługa miła . Dla mnie SUPER! :) Polecam dla niewymagających . Dużo Polaków :) fajna atmosfera :)
Pozdrawiam serdecznie :)

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Wiesiek W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AldoSchembri, Guest Relations Manager, The Santa Maria HotelOdpowiedź udzielona 18 maja 2018
Tłumaczenie Google

Dear Guest
Thank you for your lovely comment regarding your stay in our hotel.
We look forward to see you again in the coming future.
Please ask for me if you return back to us as I will be there to greet you in our friendly atmosphere.
Best Regards
Guest Relation Manager
Aldo Schembri Adami

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 października 2017

Czytaliśmy z żoną wcześniejszą opinie o barmanie i byliśmy dosć sceptycznie nastawieni do panów za barem w Santa Maria.Nie wiem o którego z nich chodziło ale mieliśmy przyjemność miec kontakt z dwoma.Pierwszym był przesympatyczny młody człowiek(ok.20lat) a drugim Serb(niestety nie znam jego imienia,fan Partizana Belgrad)który marnuje się na tym stanowisku gdyż był tak pomocny i zaangażowany w swoją prace że na miejscu jego szefostwa pomyślałbym o awansie.Dodam że nie jest to tylko moja opinia.Serdecznie pozdrawiam obu panów.

Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, pawelbez
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AldoSchembri, Guest Relations Manager, The Santa Maria HotelOdpowiedź udzielona 29 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest
I am glad that you enjoyed your stay with us and that the staff from the bar was help full with you.I will forward your appraisal towards the staff with his manager as surely this bartender would be very pleased with your comments.
I am sorry that the food was not satisfactory. Definitely i will inform our catering agents regarding your issue.I am sure you may understand that it is not always possible to adhere all individual tastes.
Lets hope that we will be having you on board with us in the coming future.
Best regards
Aldo Schembri Adami

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 października 2017

Zacznijmy od all inclusive oferty. Drinki słabe, malutkie wodka slaba ogolnie rzecz biorac by cokolwiek ,,zlapalo,, to nie da rady. Pozatym serwowane zamrozone piwa przeszly nasze jakiekolwiek wyobrazenia.
standard hotelu daje duzo do zyczenia. wiatrak nad lozkiem ledwo nie spadl, klimatyzator podlaczony rura do drzwi balkonu ktore jako jedyne sie otwieraja, materac jakby z lozkiem z ulicy wziety, brudny i nie za mile pachnacy. prysznic tryskajacy woda na wszytskie strony..
Teraz obsluga. Juz pierwszego dnia wynajmujac podwojny pokoj nastalismy zestaw recznikow dla jednej osoby, po uproszeniu obslugi hotelu dostalismy kolejne, radosc nie trwala dlugo, po kilku dniach znow zabrano nam kolejne reczniki podczas serwisu.
Sytuacja z ignoranckim i bezczelnym barmanem ktory nie chcial zaserwowac nam naszych all inclusive drink. Po zmianie baru (dostepne sa dwa bare all inclusive) ów barman przyszedl za mna i moja partnerka najpierw pytajac o numer pokoju a pozniej ze dla nas drinkow juz nie ma (poniewaz opuscilismy jego bar, mowiac ze zlozony zostanie complain). Po calej sytuacji udalismy sie do recepcji w celu wyjasnienia ca.ej sytuacji. Barman przyszedl za nami i po chwili zauwazylismy jak sama recepcjonistka ze strachu wyraza zgode na podanie naszych danych oraz numeru pokoju(wczesniej barman stanowczo powiedzial ze chce nasz numer pokoju). Sytuacja cala zakonczyla sie rozmowa z duty manager(asystowal w niej barman i manager pubu) ktory wesolym akcentem nas uspokajal i przepraszal ale z calej sytuacji nawet nie uslyszelismy przepraszam od barmana, ktory wywolal strach w Nas (obcy kraj, dziwna pewnosc siebie i wywolywanie strachu na pracownikach hotelu przez barmana) . Po całej sytuacji udalismy sie do recepcji w celu dostania odpowiedzi czy dany barman i dlaczego dostal nasze dane po czym recepcjonistka stanowczo odpowiedziala. ''jesli nie chcecie miec problemow to korzystajcie ze swojego urlopu i poprostu stad wyjdzcie.'' (co potwierdza strach danej recepcjonistki)

Ogolna moja opnia jest taka. Moj urlop bylby genialny i mega udany gdyby nie ten hotel. Zreszta opinia ludzi bedacych tam z nami jest praktycznie identyczna.

PS. jedzenie w restauracji bez smaku, dania ktore byly poprzedniego dnia sa mieszane i podawane nastenego i caly czas to samo.

Pozdrawiam Marcin

Wskazówka dotycząca pokoi: okna od strony basenu, cichsze ze wzgledu na ruchliwa ulice z barami od drugiej strony
Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Marcin L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AldoSchembri, Guest Relations Manager, The Santa Maria HotelOdpowiedź udzielona 19 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest
Thanks for your time,i have taken note of your comments and i would like to inform you that surely action will be taken.
You have booked a stay with all inclusive program for restaurant and drinks.
Our catering agent offer a daily and varied menu to satisfy multiple Nationalities.Where they strive to do so,I am sure you may understand that is not always possible to adhere to all individual tastes.I can assure you that the catering agents provide a varied and daily,fresh menu so kindly note that surely there was never dishes from the previous day,as you said.The agents,who service several hotels are governed and certainly adhere to all health and safety,plus food hygiene regulation for which compulsory monitoring and recording is undertaken.
Regarding drinks ,all local brands are included in the drinks menu free of charge.Premium brands,however,are not included but obtainable at fair prices.
While we are sorry to hear about your dissatisfaction regarding the restaurant and bar attendant i can assure you, that i will not tolerate any rude attitude from staff,in this case, employed in one of our bars of the hotel. I will definitely investigate this matter with the bar management and i honestly apologize on behalf. I can assure
you that i will not tolerate any rude attitude from staff from any department ,in this case the bar attendant.
I am sorry that you stay was not satisfactory and we will certainly take each matter in hand.
Best regards
Aldo Schembri Adami

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 października 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel nie był bardzo drogi, więc wiadomo nie ma co się spodziewać luksusów. Ale jakiś standard powinien być zachowany. Hotel stary, codziennie sprzątany,ale pomimo tego karaluchy w łazience. Ogólnie cały obiekt sprzątany, ręczniki wymieniane. Basen też czysty. Najbardziej nie polecam all inclusive,jedzenie niesmaczne, niedoprawione, niedogotowane. Ciągle to samo. Produkty bardzo niskiej jakości,kawa, herbata okropna. O alkoholu w barze nie wspomnę, słaby, rozcieńczany,a soki też rozwodnione i słodkie czysta chemia z dystrybutora, jedynie piwo w miarę normalnie! Wszystko bardzo okrojone,ale tam pewnie tak jest, że nie muszą się starać,bo i tak jest mnóstwo. Atrakcji w samym hotelu nie ma, wieczorem dyskoteka,za co duży plus. Miła obsługa.

Termin pobytu: wrzesień 2017
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, malwina m
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AldoSchembri, Guest Relations Manager, The Santa Maria HotelOdpowiedź udzielona 15 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Guest
Thank you for your fair and balanced review.
Kindly note that very shortly we are going to do a very good refurbishment such as furniture,doors etc.
We of course realize there is always improvements to be made and genuinely welcome all feed back.We surely do our best to provide good value for money in our 3 star hotel.
I am glad that you noticed how clean our housekeeping staff keep the property , as we believe that we must give our best service to our guest.
You mentioned that sometimes cockroaches come in the bathroom.Surely you appreciate that due to the hot and humid climate,Malta can be prone to insects.We abide by stringent and regulatory fumigation.I am sorry for you having to pass from this inconvenience.
As you know we have two bars in both hotels.These both have a small disco and music,entertainment daily.Of course the disco it is just a convenient ,small dance floor to accommodate our guests.
About the food i will mention you comment with our caterers.Kindly understand that it is hard to satisfy multiple nationalities and further more,it is not always possible to adhere to all individual tastes.
Hope that in future you might come again and stay with us and realize the improvements done in the hotel.
Best regards
Aldo Schembri Adami

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji