Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 262)
Filtruj recenzje
2 262 wyniki
Oceny podróżnych
230
545
546
421
520
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
230
545
546
421
520
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 262 recenzji
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Lokalizacja hotelu dobra, chociaż brak dobrych widoków za oknem. Pokoje bez nadmiernych luksusów. Na wyposażeniu był telewizor, klimatyzacja sejf(za doplata). Pokoje sprzątane codziennie, wymieniane ręczniki. Co do minusów to wg mnie są dwa. Pierwszy jedzenie - śniadania oferowane w formie szwedzkiego stołu w stylu angielskim o przeciętnym smaku i co najgorsze bez urozmaicenia (cały tydzień był serwowany ten sam zestaw produktów). Drugi minus - klimatyzacja, a raczej odgórne nią sterowanie. W godzinach nocnych (2-4) klimatyzacja nie chodziła , działał tylko nawiew. Konsekwencją tego w pokoju robiło sie duszno i łatwo można się przeziębić. Reszty oferowanych usług nie miałem okazji poznać, bo z hotelu korzystałem tylko jako miejsca do spania z opcja ze śniadaniami. Hotel oferuje allinclusive, chociaż wydaje mi się, że kuchnia hotelowa może mocno wpływać na ocenę takiej formy wypoczynku.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 465tomaszg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Canifor H, Front Office, Canifor HotelOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear 465tomaszg,

We would like to sincerely apologize for providing service which did not meet your expectations.

Will be sure that your feedback is shared with our Management to ensure improvements are made.

Regards,

Claudiana Amato

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Zdjęcia są piękne, cztery gwiazdki super myślisz, za tą cenę rezerwuje! Niestety, smród w całym hotelu od wejścia! Nasze wszystkie rzeczy śmierdzą, kumulacja jest w łazienkach, śmierdzi to z rur to normalnie moczem, szczochami i to mimo codziennych wizyt Pań od sprzątania. Zasłonka z prysznica jest żółta, zagrzybiona, śmierdzi szczochami. Wymiotować się chce! Na kasetonach na sufitach wilgoć i grzyby. Klimatyzacja w pokojach 30-letnia. Balkony z widokiem na mury i to takie obskurne, basen ma 2 metry na 2 metry do tego w środku słona, ciepła woda przy upale 35-45C !!!
Pobyt tutaj jest ciężki, ponieważ ciężko się zrelaksować, stopy Cię swędzą pewno od czystości tutaj .. wiercą, piłują obok, rano pokojówki wchodzą sobie same po 10 razy. Recepcja nie miła, ludzie ok 60+ dobrze nie mówiący po angielsku, pokój na bagaże jest otwarty, każdy ma dostęp. Pilot do telewizora odpłatnie. Zwykła woda 2,5€ Stanowczo nie, widzimy jak hotele obok wyglądają, zaledwie kilka metrów i mają tak samo 4 gwiazdki i tam tak zgadzam się zasługują ten hostel jednynie na 1 gwiazdkę !!!!! Uwaga ! Nie psujcie sobie wakacji, wybierzcie inny hotel. Smród, komuna i brud.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Podeoznik30
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Canifor H, Front Office, Canifor HotelOdpowiedź udzielona 8 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Podeoznik30,

We would like to sincerely apologize for providing service which did not meet your expectations.

Your feedback will be discussed with the management to ensure improvement are made.

Regards,

Claudiana Amato

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 czerwca 2019

Jeżeli czytasz to opinię, to pewnie zarezerwowałeś lub zamierzasz zarezerwować swój nocleg w Canifor Hotel, ze względu na przystępną cenę. Przedstawiam poniżej obiektywną opinię, która odzwierciedla mój pobyt. W hotelu spędziłem 7 nocy.

Pokój:
Wygląd hotelu jest ok, dokładnie taki jak na zdjęciach. Oczywiście nie są to perskie dywany i perłowe żyrandole, ale tak jak pisałem adekwatne do ceny. Niektóre ściany w małych miejscach są zwilgotniałe, ale jeżeli ktoś nie ma uczulenia na wilgoć nic mu się nie stanie. Klimatyzacja w pokoju działała, meble funkcjonalne, natomiast nie nowoczesne, takie sprzed 10-15 lat, ale w czym to komu przeszkadza, nie wiem. Łóżko posiada materace sprężynowe, moje było wygodne, ale każdy kto zna specyfikę takich materacy wie, że niektóre mogą być ugniecione. Łazienka taka sprzed 20 lat. Natomiast czysta (nie napiszę, że bardzo ponieważ na kafelkach były zacieki kamienia), ale kamieniem człowiek też się nie otruje, a z biegiem lat to naturalny proces, który powoduje woda. Telewizory bardzo małe. Przekątna ekranu wyglądała na około 15 cali, ale nie używałem w ogóle telewizora. Firanka była czysta, natomiast zasłonka od strony ulicy była brudna, ale kto przygląda się na brudną zasłonkę z drugiej strony? Mi to było obojętne. Jeśli chcesz mieć pilot to na recepcji 5 euro kaucji zwracanej przy zwracaniu pilota, proste. Pościel miałem czystą, dokładnie sprawdzałem. Oceniam 4/5, bo w hotelu to tylko spałem, a na wakacje nie jedzie się po to aby spać w hotelu. Karalucha nie widziałem żadnego w całym hotelu, jak i w swoim pokoju, natomiast jedna mała larwa była przy wannie, ale nie jest to dla mnie wyznacznik. Robaki zawsze mogą gdzieś wejść, więc nie uważam widoczność jednego robaka za jakiś wyznacznik. Ile razy jakiegoś robaka spotkaliśmy u siebie w domu? Ja w poprzednim roku u siebie miałem właśnie jednego, skądś sobie przyszedł i tyle.

Basen:
Nie korzystałem, ale podszedłem, woda była czysta inne osoby się kąpały. Basen jest mały, zarówno na wewnątrz jak i na zewnątrz, więc potwierdzam autentyczność zdjęć.

Śniadania:
Potwierdzam, że praktycznie jest to samo. Wymiennie jest jajecznica w proszku z krążkami jajowymi (krążki jajowe bardzo, bardzo smaczne serdecznie każdemu polecam). Do tego mamy do wyboru, groszek, kiełbaski maltańskie, jajka w kożuszku, bekon, tosty, dżemy (różne), płatki śniadaniowe, ser, szynka i z owoców są tylko pomarańcze, do picia kawa, herbata, sok pomarańczowy lub ananasowy oraz woda. Osobiście jadłem tylko tosty i krążki jajowe. Jajecznica mi osobiście nie smakowała, ponieważ była taka bez smaku. Niczym się nie zatrułem, a jadłem codziennie śniadania w hotelu.

Lokalizacja:
Po prostu napiszę, świetna. Blisko dworca autobusowego, więc ktoś kto chce zwiedzać Maltę komunikacją nie będzie narzekać, bo od hotelu do dworca jest 3 minuty, będzie mógł pojechać w każdym kierunku. Ja osobiście korzystałem z wypożyczonego auta i miałem zawsze gdzie zaparkować (Pierwszy tydzień Czerwca), nie wiem jak jest z miejscami w szczycie sezonu, ale jest jeden ogromny parking, na którym teraz była jeszcze połowa miejsc wolna.

Sprzątaczki:
W ciągu 7 dni specjalnie delikatnie rozsypałem piasek przy łóżku, od razu pierwszego dnia nie zostało to sprzątnięte, ale już drugiego piasku nie było. Czyli zwracają na to uwagę. Ręczniki wymieniane codziennie, łóżko również ścielone, a nawet piżamy były składane. Więc nie narzekam.

Podsumowując, jeżeli szukasz perskich dywanów, perłowych żyrandoli i luksusu ten hotel nie jest dla Ciebie, zapraszam do hoteli 5-gwiazdkowych gdzie za tego typu noc zapłacisz około 5-6 tysięcy złotych (jak nie oczywiście więcej), bo dokładnie tego nie wiem. Ja byłem zadowolony, bo cena była adekwatna do sytuacji.

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokoju na parterze, często rano słychać śmieciarki.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Mariusz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Canifor H, Front Office, Canifor HotelOdpowiedź udzielona 13 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mariusz K,

Thank you for taking the time to review you stay.

We look forward to welcoming you again in the future.

Regards,

Claudiana Amato

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel dla mnie na 5 gwiazdek niczego nie brakowało, pokój super duży czysty sprzątane codziennie. Miła obsługa. Osobiście jeżdżę po różnych hotelach nie sugerując się opiniami bo ludzie się przyczepa do byle czego. Ja nie mam do czego byłam z dzieckiem super hotel i napewno jeśli miałabym jeszcze raz pojechać wybrałbym ten sam. Blisko dworzec autobusowy sklepy markety. Dla mnie suuuuper

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marta J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Canifor H, Front Office, Canifor HotelOdpowiedź udzielona 20 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marta J,

We appreciate receiving your feedback,

We look forward to welcoming you again in the future.

Regards.

Claudiana Amato

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Stosunek ceny do jakości określę jako idealny. Na 4 noce dla 2 dorosłych z rocznym dzieckiem za cenę 604 PLN ze śniadaniem to naprawdę tanio. Ale gdy dotarliśmy na miejsce wiedzieliśmy dlaczego. Wszystko było po prostu stare, brakowało zapachu środka na mole a poczułabym się jak w domu babci. Pokój w miarę czysty ale nie sprzątany porządnie podczas całego pobytu. Pościel pochowana w szafach, tez nie pierwszej świeżości. Łazienka znośna, tylko woda była albo ciepła albo gorąca. Aby skorzystać z telewizora trzeba zapłacić 5 € kaucji za pilota (zwrotnej) ale wybór kanałów jak za komuny w PL. Basen kryty pozostawię bez komentarza, mój mąż próbując mi udowodnić, że nie jest tak źle chodził tam codziennie- mam nadzieję, że nie skończy się to grzybicą. Ale same wdychanie tego stęchłego grzyba z sufitu było niezdrowe. Na koniec śniadania, typowo brytyjskie z warzyw fasolka na ciepło w sosie pomidorowym. Plusem jest obsługa restauracji i baru bo to bardzo pracowici i pomoc i ludzie. I ceny w barze, to ogromna zaleta. Reasumując hotel jest idealnym miejscem na kilka dni jako noclegownia, bo Malta jest świetnie skomunikowana. Warto obejść okolice żeby zobaczyć gdzie można zjeść bo ceny i wybór ciekawszy niż w centrum!

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 989aniat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Canifor H, Front Office, Canifor HotelOdpowiedź udzielona 24 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Ania T,

We appreciate you taking the time to leave a review of your recent stay.

Your feedback will be discussed with the management to ensure improvements are made.

Regards,

Claudiana Amato

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji