Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 275)
Filtruj recenzje
2 275 wyniki
Oceny podróżnych
740
848
439
160
88
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
740
848
439
160
88
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 2 275 recenzji
Zrecenzowano: 6 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Super hotel ,dobra baza wypadowa ,przystanek tuż przy hotelu,jedzenie dobre,polecam opcje all,wieczorem przy muzyce na żywo mozna wypic pyszne drinki czego chcieć wiecej :)No i widok na morze niesamowity :)

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 21renataz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ludgarda S, Director of Sales, AX Seashells Resort at SuncrestOdpowiedź udzielona 18 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

We wish to express our thanks for the excellent rating and comments and send sunny regards from Malta.
Perhaps you will consider returning.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lutego 2019

W hotelu spędziliśmy 5 nocy w połowie lutego. Hotel nowy, czysty, pokoje bardzo ładne, my mieliśmy z bocznym widokiem na może. Nasze 4-letnie dziecko miało dostawione łóżko. W pokoju znajduje się darmowy sejf co w większości hotelach jest extra płatne. Był również czajnik z kawą i herbatą oraz lodówka, a w łazience duży wybór kosmetyków. Klimatyzacja chodziła bez zarzutów więc mimo zimnych nocy w pokoju było ciepło. W cenie mieliśmy tylko śniadania, którym nie można nic zarzucić, typowy bufet jak w większości hoteli, spory wybór pieczywa, bekon, kiełbaski, fasolka na ciepło, jajka, duży wybór płatków śniadaniowych itd. Dobra kawa z automatu i rogaliki na ciepło. Basen zewnętrzny był zamknięty co nie stanowiło dla nas problemu bo i tak było za zimno aby w nim pływać. Obsługa w recepcji bardzo miła i pomocna. Fajnie, że jest play area dla dzieci na poziomie -1, zwłaszcza w zimie, chociaż i w lecie powinno być ok bo była w nim klimatyzacja. Przystanek autobusowy naprzeciwko hotelu. Wypożyczyliśmy też auto na dwa dni z Josef car hire. Bardzo dobre ceny, zapłaciliśmy 50 EUR za dwa dni w tym fotelik dla dziecka. Żadnego problemu przy oddawaniu auta, miejsce godne polecenia. Hotel nie ma parkingu ale zawsze udawało się znalezć miejsce w bocznych uliczkach. Polecam ten hotel, świetna cena w stosunku do jakości, chętnie wrócę.

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, dzasta20
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ludgarda S, Director of Sales, AX Seashells Resort at SuncrestOdpowiedź udzielona 3 marca 2019
Tłumaczenie Google

We thank you for the positive review and are glad you appreciated having a safe free of charge - also glad to read that you always found parking spaces for your car.

We send our best regards from Malta.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 stycznia 2019

Hotel położony w bardzo dobrym miejscu nad samym morzem i przy promenadzie. Blisko do przystanku autobusowego. Pokój duży i wygodny jest w nim lodówka, czajnik , sejf. Widok z balkonu na morze. Łóżka bardzo wygodne. Śniadania w hotelu takie typowe jak w każdym innym. Obsługa hotelowa bardzo pomocna i miła. Latem jest do dyspozycji bardzo duży basen zewnętrzny. My byliśmy na sylwestra więc nie korzystaliśmy, natomiast można było się opalać na łóżkach koło basenu. Hotel posiada basen wewnętrzny ale nie korzystaliśmy. W okresie sylwestrowym bardzo ładne świąteczne dekoracje. Polecam ten hotel

Wskazówka dotycząca pokoi: Lepsze są pokoje z widokiem na morze, my byliśmy w pokoju 454 i taki właśnie był.
Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Renata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ludgarda S, Director of Sales, AX Seashells Resort at SuncrestOdpowiedź udzielona 8 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

We thank you for the excellent rating and comments - yet another happy Festive Season guest. We are glad we could make a difference to your experience in Malta.

We send our best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 grudnia 2018

Hotel zlokalizowany przy ulicy, w ciągu innych takich obiektów, nad brzegiem zatoki do brzegu której nie ma dostępu. Kąpiele w basenie ? O tej porze roku woda w tymże zimna jak diabli. (w morzu cieplejsza 18-19C) Pokój bez szału ale czysty i o czystość dbano. Podobnie łazienka choć tu mała niespodzianka: niefunkcjonalne oświetlenie utrudnia zrobienie makijażu (!).
Śniadania angielskie lub fit. Dwóch polaków pracujących w sali restauracyjnej gotowych przyjść z pomocą w razie "W". Hotelowy barek tańszy od knajpek w "centrum" Qawry podobnie jak sklepik z pamiątkami choć wybór przedmiotów ze szkła (znak rozpoznawczy Malty) śladowy.
Smrodek na korytarzu.
Hotel zbudowany w kształt litery W - w efekcie pokoje z bocznym widokiem na morze mogą mieć ów widok lepszy niż te z frontalnym. W ofercie z 25% upustem wart ceny.
Przystanek autobusowy naprzeciwko co kapitalnie ułatwia dotarcie do najbliższej plaży osobom niefunkcjonującym w ruchu lewostronnym.

Termin pobytu: grudzień 2018
Dziękujemy, Krzysztof Jakub B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ludgarda S, Director of Sales, AX Seashells Resort at SuncrestOdpowiedź udzielona 28 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

We thank you for reviewing our hotel and are glad that you found the price good.

Our pools have sea water - therefore the same temperature - we do not advertise that the outside pool is heated - it should be around 20degrees this time of the year.

There is no way that our Cheeky can be described as a run of mill pub - there are other reviews to prove this unanimously.

We send our regards for the new year.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 listopada 2018

Pokoje czyste ale male hotel wyglada nieco staro, na koryrtarzu nieprzyjemny zapach. Stolowka zawsze przeludniona a bylam po sezonie, daleko od plazy. Jedzenie dosyc smaczne, mila obsluga. Daleko do glownych atrakcji wyspy

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Barbara M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ludgarda S, Director of Sales, AX Seashells Resort at SuncrestOdpowiedź udzielona 20 listopada 2018
Tłumaczenie Google

We thank you for reviewing our hotel. Considering that there are absolutely no single rooms in the hotel, the smallest rooms are twins and are sold as economy rooms - these rooms also do not have a balcony but only a window, always looking to the outside.

The season in Malta runs well into November and starts as early as March.

We hope that the rest of your stay on Malta was nearer to your expectations.

Cheers.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji