Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 260)
Filtruj recenzje
2 260 wyniki
Oceny podróżnych
729
848
436
159
88
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
729
848
436
159
88
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 2 260 recenzji
Zrecenzowano: 7 stycznia 2019

Hotel położony w bardzo dobrym miejscu nad samym morzem i przy promenadzie. Blisko do przystanku autobusowego. Pokój duży i wygodny jest w nim lodówka, czajnik , sejf. Widok z balkonu na morze. Łóżka bardzo wygodne. Śniadania w hotelu takie typowe jak w każdym innym. Obsługa hotelowa bardzo pomocna i miła. Latem jest do dyspozycji bardzo duży basen zewnętrzny. My byliśmy na sylwestra więc nie korzystaliśmy, natomiast można było się opalać na łóżkach koło basenu. Hotel posiada basen wewnętrzny ale nie korzystaliśmy. W okresie sylwestrowym bardzo ładne świąteczne dekoracje. Polecam ten hotel

Wskazówka dotycząca pokoi: Lepsze są pokoje z widokiem na morze, my byliśmy w pokoju 454 i taki właśnie był.
Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Renata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ludgarda S, Director of Sales, AX Seashells Resort at SuncrestOdpowiedź udzielona 8 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

We thank you for the excellent rating and comments - yet another happy Festive Season guest. We are glad we could make a difference to your experience in Malta.

We send our best regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 grudnia 2018

Hotel zlokalizowany przy ulicy, w ciągu innych takich obiektów, nad brzegiem zatoki do brzegu której nie ma dostępu. Kąpiele w basenie ? O tej porze roku woda w tymże zimna jak diabli. (w morzu cieplejsza 18-19C) Pokój bez szału ale czysty i o czystość dbano. Podobnie łazienka choć tu mała niespodzianka: niefunkcjonalne oświetlenie utrudnia zrobienie makijażu (!).
Śniadania angielskie lub fit. Dwóch polaków pracujących w sali restauracyjnej gotowych przyjść z pomocą w razie "W". Hotelowy barek tańszy od knajpek w "centrum" Qawry podobnie jak sklepik z pamiątkami choć wybór przedmiotów ze szkła (znak rozpoznawczy Malty) śladowy.
Smrodek na korytarzu.
Hotel zbudowany w kształt litery W - w efekcie pokoje z bocznym widokiem na morze mogą mieć ów widok lepszy niż te z frontalnym. W ofercie z 25% upustem wart ceny.
Przystanek autobusowy naprzeciwko co kapitalnie ułatwia dotarcie do najbliższej plaży osobom niefunkcjonującym w ruchu lewostronnym.

Termin pobytu: grudzień 2018
Dziękujemy, Krzysztof Jakub B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ludgarda S, Director of Sales, AX Seashells Resort at SuncrestOdpowiedź udzielona 28 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

We thank you for reviewing our hotel and are glad that you found the price good.

Our pools have sea water - therefore the same temperature - we do not advertise that the outside pool is heated - it should be around 20degrees this time of the year.

There is no way that our Cheeky can be described as a run of mill pub - there are other reviews to prove this unanimously.

We send our regards for the new year.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 listopada 2018

Pokoje czyste ale male hotel wyglada nieco staro, na koryrtarzu nieprzyjemny zapach. Stolowka zawsze przeludniona a bylam po sezonie, daleko od plazy. Jedzenie dosyc smaczne, mila obsluga. Daleko do glownych atrakcji wyspy

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Barbara M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ludgarda S, Director of Sales, AX Seashells Resort at SuncrestOdpowiedź udzielona 20 listopada 2018
Tłumaczenie Google

We thank you for reviewing our hotel. Considering that there are absolutely no single rooms in the hotel, the smallest rooms are twins and are sold as economy rooms - these rooms also do not have a balcony but only a window, always looking to the outside.

The season in Malta runs well into November and starts as early as March.

We hope that the rest of your stay on Malta was nearer to your expectations.

Cheers.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 października 2018

Hotel podobno 4-gwiazdkowy, nie jestem pewna czy na to zasługuje. Po pierwsze brak basenu wewnętrznego, trzeba iść do innego hotelu. Basen zewnętrzny stary i przy ruchliwej ulicy. Wystrój recepcji i lobby z lat 80-tych. Konieczny remont. Nawet toalety przy recepcji (zawsze wizytówka wszystkich hoteli) były brudne, brak mydła, papier toaletowy walający się po podłodze. Restauracja ogromna, ale o czystości nie ma mowy. Stoły brudne, personel najwyżej je przetarł brudną szmatą. Jedzenie: śniadania dobre, duży wybór i smaczne. My mieliśmy opcję kolacji i tu żałuję, bo wokół hotelu mnóstwo restauracji z pysznym jedzeniem. A w hotelu, jedzenie w bemarach, może i dużo ale kompletnie bez smaku. Pokoje familiy room bardzo duże, widać że po remoncie i z pięknym widokiem na zatokę. Niestety okna kompletnie niedźwiękoszczelne, słychać każdy hałas z ruchliwej ulicy i muzykę z otaczających knajp. Personel hotelowy miły, ale nie pojechałabym ponownie do tego hotelu

Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Asiula10
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ludgarda S, Director of Sales, AX Seashells Resort at SuncrestOdpowiedź udzielona 30 października 2018
Tłumaczenie Google

We thank you for the feedback, which has been forwarded to the relevant departments for discussion. We hope that the rest of your experience in Malta was nearer to your expectations and send our regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

ogólnie polecam. dla rodzin z dziećmi. all kosztuje 37eur na os/doba. kuchnia: przedawniony maczek. dookoła hotelu od morza znajduje sie wiele knajp "brytyjskich" czyli tłuszcz i jemy na amen. jak w hotelu. oceniam hotel bardzo dobrze. jedzenie twarde 3-. śniadania only. ogólnie bardzo polecam dla niejadków.

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Sergiej W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ludgarda S, Director of Sales, AX Seashells Resort at SuncrestOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

We thank you for the encouraging comments and are glad that your experience at us was good.

We send our regards from Malta.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji