Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (5 459)
Filtruj recenzje
5 459 wyniki
Oceny podróżnych
2 954
1 687
536
160
122
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 954
1 687
536
160
122
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 5 459 recenzji
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Hotel taki sobie. Allinclusive słaby. Jedzenie dobre, ale ciągle takie same. Restauracje zaoferowane jako dodatek to pic na wodę - niemożliwe do zabookowania. Słabe piwo, drinki z tanich alkoholi po których boli głowa. Barman po 3 piwie mówi " see you tomorrow". Ogólnie słabe wrażenie.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, tomaszkardasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dbSanAntonioHot... M, Manager, db San Antonio Hotel + SpaOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear tomaszkardasz,

Many thanks for choosing the db San Antonio Hotel + Spa for your trip to Malta and for taking the time to give us feedback about your stay with us.

The Management are saddened to read that we did not exceed your expectations and in fact your review has been shared during the weekly head of department meeting so that corrective action is taken immediately.

We tend to disagree with your comment related to the food as we have a rotating menu of two weeks, besides the specialty restaurants.

Best Regards,



Jonathan Pisani
Assistant General Manager
E: jpisani@dbhotelsresorts.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Pokoje nieparzyste mają widok z okna na ulicę i parking.
Jedzenie zróżnicowane i dla każdego.
Przy basenach leżaków starczy dla wszystkich chętnych.
Pokoje oferują wszelkie udogodnienia: klimatyzację, lodówkę, sejf, tv, czajnik.
W łazience suszarka, ręczniki i podstawowe kosmetyki.
Hotel zapewnia animację dla dzieci i dorosłych.
Dobra lokalizacja w pobliżu komunikacji miejskiej.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, majador
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dbSanAntonioHot... M, Manager, db San Antonio Hotel + SpaOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear majador,

A big 'Thank you' from all the db San Antonio Hotel+ Spa team for sharing your wonderful experience with us on TripAdvisor.

We do are disappointed to read that the view was not to your satisfaction. We allocated as per booking ie room type and view booked.

We look forward to welcome you back at your earliest.

Please do not hesitate to contact me directly for future reservations.

Best Regards,



Jonathan Pisani
Assistant General Manager
E: jpisani@dbhotelsresorts.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019

Niestety hotel jak dla nas rozczarowanie. 4* owszem ale maltańskie. Plaży przy hotelu praktycznie nie ma. Na folderach chyba używają fotoschopa. Hotel od strony basenów nieco zaniedbany. Baseny jak na taki moloch trochę przymałe. Jedzenie mega monotonne. Tylko kolacje w miarę. Pokoje średnie dla nas max 3 *. Goście 90% z wysp brytyjskich i pod nich jest wszystko robione. Powiem tak hotel nie jest wart tej ceny.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Sławomir N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dbSanAntonioHot... M, Manager, db San Antonio Hotel + SpaOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Slawomir N,

Many thanks for choosing the db San Antonio Hotel + Spa for your trip to Malta and for taking the time to give us feedback about your stay with us.

We are saddened to hear that we did not meet your expectations and in fact your review has been within the respective departments.

The Management tends to disagree with your comment related to 4* star Maltese as the standards are set on European standards.

Once again we apologise if we did not meet your expectations and we look forward to welcome you back at the earliest.

Regards,



Jonathan Pisani
Assistant General Manager
E: jpisani@dbhotelsresorts.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 marca 2019

Spedzilismy w tym hotelu 9 nocy w formie all inclusive. Hotel położony nad morzem. Swietne jedzenie, może nie te w formie bufetu w głównej restauracji ale we wszystkich innych restauracjach, ktore znajduja sie na terenie hotelu. Cudowny bar na dachu z pieknymi widokami. Wieczorna rozrywka na bardzo wysokim poziomie. Niestety byly tez minusy. Bardzo brzydki zapach w lazience, co bylo zglaszane dwukrotnie do obslugi ale nikt z tym nic nie zrobil. Malo zorganizowanych rozrywek dla dzieci, ktore w kids club graly na play station a chyba nie o to chodzi na urlopie. Jest staff ktory moglby sie tym zajac, tylko brakuje pomyslu lub osoby decyzyjnej.

Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, kathryn_rakowsky
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dbSanAntonioHot... M, Manager, db San Antonio Hotel + SpaOdpowiedź udzielona 15 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear kathryn_rakowsky,

We thank you for placing such a positive review about your stay on TripAdvisor.

It is very pleasing to read such positive feedback and we strive harder to achieve even better as guests satisfaction is at the heart of all we do here at DB San Antonio Hotel + Spa.

We now look forward to welcome you back at the earliest.

Please do not hesitate to contact me for future reservations.



Best Regards,



Jonathan Pisani
Assistant General Manager
E: jpisani@dbhotelsresorts.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel przytulny,dobrze skomunikowany turystycznie ,bardzo czysty ,pyszne jedzenie -zawsze !nawet w przerwach pomiędzy głównymi posilkami są ciepłe ,świeże przekąski. Obsługa pomocna i przyjemna. Szkoda tylko ,że tak krótko czynne fitness( dopiero od 7 a nawet od 9 w sobotę i niedzielę )niemniej bardzo dobrze wyposażona siłownia. Bugibba to trochę moloch,ale do promenady blisko i spacer nad morze w zasięgu 100m. Polecam.

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, G9776ZFadrianb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: dbSanAntonioHot... M, Manager, db San Antonio Hotel + SpaOdpowiedź udzielona 3 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear G9776ZFFadrianb,

Many thanks for choosing the DB San Antonio Hotel + Spa for your recent trip to the Maltese Islands and most importantly for taking the time to share with us and other Trip Advisor users your experience at the property.

Such comments energise our team to continuously improve on our level of service. We are pleased to read that you enjoyed your stay.

We look forward to welcome you back on your next visit to Malta.

Regards,



Jonathan Pisani
Assistant General Manager
E: jpisani@dbhotelsresorts.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji