Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 956)
Filtruj recenzje
1 956 wyniki
Oceny podróżnych
404
683
546
205
118
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
404
683
546
205
118
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 956 recenzji
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2017

Bardzo dobra lokalizacja (rzut beretem na dworzec autobusowy). Duża, świeżo wyremontowana łazienka. W pokoju TV, czajnik i lodówka. Minus za śniadania. Bardzo monotonne i bardzo brytyjskie. WiFi niestabilne, często zrywało połączenie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Hotel oferuje saunę (płatną), ale nie jest warta swojej ceny.
Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, allmoy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunroute Hotels M, Guest Relations Manager, Hotel SantanaOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Reviewer,

Thank you for taking time to review our hotel on TripAdvisor.

We are glad that you find your room to your satisfaction and that your stay was pleasant with us.

Your comments will be surely passed on to the rest of the team for further discussion as they help us to keep improving our services.

Whilst we thank you again, we also hope to welcome you again to Hotel Santana in the near future.

Kind regards,
Vera Zelles
Guest Relations Officer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 marca 2017 z urządzeń przenośnych

bylem bardzo zadawolony z czystosci hotelu i pokoji.obsluga pokoji bardzo profesjonalna i dyskretna.bylem tam tydzien. codziennie byly wymieniane reczniki .dokladane zele kapielowe mydelka a oni razu nie pukali do drzwi.natomiast po powrocie zawsze czysciutko.jesli wyjezdzacie przed sniadaniami jest mozliwosc zalatwienia w recepcji jakiegos ciastka kawy.

PRZY MELDUNKU TRZEBA ZAPLACIC PODATEK .OK 1 EURO ZA DZIEN OD OSOBY.

sniadanie british breakfast

obsuga kelnerska na sniadaniach super szybka pomocna .ladne kelnerki

goscmi hotelowymi sa w przewadze starsi ludzie

niedaleko super knajpy milk and coffee
i autobusow.
dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy

Termin pobytu: marzec 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, 91antonin
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunroute Hotels M, Guest Relations Manager, Hotel SantanaOdpowiedź udzielona 3 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear Reviewer,

We would like to thank you for leaving your review on TripAdvisor.

We are glad that your stay was a very comfortable one and you had words of praise for our product. Such reviews only serve to fill us with great satisfaction that our efforts have left a positive impression with you as our client and are very much appreciated.

We look forward to welcoming you again in Hotel Santana in the near future.

Kind Regards,
Vera Zelles

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 grudnia 2016 z urządzeń przenośnych

Dobra lokalizacja hotelu oraz niskie ceny wynagradzają w miarę słabe śniadania i niski standard. Hotel rzekomo 4 gwiazdkowy ale ja bym dała najwyżej dwie. Pokoje w porządku i przede wszystkim czysto chociaż sa dosc stare. Najgorsze sa śniadania codziennie bufet i codziennie to samo i w dodatku to jedzenie fatalne niestety. Ale ogóle nocleg i lokalizacja blisko morza wynagradza wszystko :)

Termin pobytu: listopad 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Madzia W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunroute Hotels M, Guest Relations Manager, Hotel SantanaOdpowiedź udzielona 12 grudnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Reviewer,

We would like to thank you for your review on TripAdvisor. We appreciate that you mentioned that we offer good value for money as it is one of our aims for our esteemed clients. We value all feedback as it helps us improve the product offered to our guests. Your suggestions and feedback will be reviewed further by the Management team.

In the meantime, we do hope to have the pleasure to accommodate you again to Hotel Santana in the near future.

Kind regards,

Melanie Sant
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 października 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel jest okupowany przez bardzo wiekowych emerytów z Anglii, którzy zachowują sie skandalicznie. Są głośni i robią wszędzie bałagan. Pokoje maja pościel z ochraniaczami bo pewnie sikają do łóżek. Hotel nie respektuje innych gości wiec uwaga ! Nic nie dają prośby czy skargi. Hotel to sanatorium. 4 gwiazdki to śmiech ! Dałabym max 2 ! Korytarze są brudne.

Termin pobytu: październik 2016
2  Dziękujemy, Graza5
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunroute Hotels M, Guest Relations Manager, Hotel SantanaOdpowiedź udzielona 13 października 2016
Tłumaczenie Google

Dear Reviewer,
We would like to thank you for submitting a review on Hotel Santana. We apologise if we did not manage to meet your expectations. Our aim is to give all our guests good value for money and a great holiday experience. We are saddened to note that we have not managed to do so in this case.

All comments receive by our guests are taken into consideration and are passed on to the management team.

Whilst we thank you for your feedback once again, we hope we will have the pleasure to welcome you again at Hotel Santana.

Regards,

Melanie Sant
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 września 2016 z urządzeń przenośnych


Muszę powiedzieć, że pierwsze wrażenie w hotelu nie było najlepsze i
początkowo trochę żałowaliśmy naszego wyboru. Bywałem już w różnych
hotelach 4*, dlatego mogę powiedzieć że ten hotel ma standard co najwyżej
3*. Zabrudzone i uszkodzone ściany oraz wykładziny na hotelowych
korytarzach, w pokojowej łazience zardzewiała bateria w umywalce,
pordzewiały wąż w baterii prysznicowej i "latająca" deska sedesowa nie
mieści się raczej w kanonie hoteli o standardzie 4*, a do tego klimatyzacja
włączana tylko w godzinach od 15:00 do 6:00 rano (a czasami tylko do 3:00),
o czym nie było ani słowa w ofercie. Jak stwierdził manager hotelu, to
ponoć standard we wszystkich hotelach 3 i 4 * na Malcie - jeżeli tak, to
chyba jednak należałoby wspomnieć o tym w ofercie, szczególnie jeżeli ma to wpływ na wybór hotelu. Poza tym pokoje w hotelu
są dość czyste - sprzątanie i wymiana ręczników odbywa się codziennie.
Dużym plusem jest mała lodówka w pokoju. Kolejnymi rzeczami, które bardzo
przypadły nam do gustu to basen na dachu hotelu, z którego roztacza się
przepiękny widok na całą Maltę oraz gustownie urządzony ogród Zazen, gdzie
można było relaksować się na wygodnych sofach bądź fotelach od rana do
wieczora. :) Oczywiście w określonych godzinach, zarówno na basenie, jak i
w ogrodzie do dyspozycji gości jest bar. Ponadto przez cały dzień dostępna
jest rownież kawiarenka hotelowa. Jako że przyjechaliśmy na 14 dni,
wybraliśmy opcję All Inclusive - jeżeli chodzi o wyżywienie, to śniadania
są raczej średnie (codziennie to samo), natomiast obiady i kolacje są już
bardziej urozmaicone i każdy może wybrać coś dla siebie, dodatkowo po
każdym obiedzie i kolacji dostępne są również desery - różnego rodzaju
ciasta, lody i owoce. Jeżeli chodzi o napoje, to mamy do dyspozycji lokalne
alkohole, wino i piwo, kilka coctaili, kawy, gorącą czekoladę, herbaty,
napoje chłodzące typu ice tea oraz soki i wody mineralne. Kolejnym dużym
plusem tego hotelu jest jego Personel, który poza naprawdę nielicznymi
przypadkami jest bardzo miły, zawsze uśmiechnięty, pomocny i przyjazny.

Reasumując, był to nasz drugi 14 dniowy pobyt na Malcie, poprzednim razem
byliśmy w hotelu 3*, dlatego po 4* spodziewałem się nieco wyższego
komfortu, jednakże w miarę upływu czasu zmieniliśmy zdanie i uważamy że
mimo początkowego niesmaku, wakacje zaliczamy do udanych. :)

Termin pobytu: wrzesień 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, adamg833
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunroute Hotels M, Guest Relations Manager, Hotel SantanaOdpowiedź udzielona 26 września 2016
Tłumaczenie Google

Dear Reviewer,

We would like to thank you for your review on Hotel Santana. We are glad that you had an overall pleasant stay. Your comments will be surely passed on to the rest of the team.

We do our best to offer good value for money when it comes to service and accommodation. Nonetheless, your comments will be passed on and taken into consideration by the management.

Kind regards,

Melanie Sant
Guest Relations Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji