Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 985)
Filtruj recenzje
1 986 wyniki
Oceny podróżnych
416
689
551
208
122
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
416
689
551
208
122
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 1 986 recenzji
Zrecenzowano: 22 lipca 2016

W porównaniu do innych hoteli 4*, ten jest skromny, ale niczego w nim nie brakuje. Obsługa fantastyczna. Problemy zamiast w deklarowanych 5 minutach załatwiają w 3. Wyżywienie; bez szaleństw z wystarczającym wyborem, smaczne. Pokoje po remoncie, schludne, codziennie sprzątane posiadające wszystko co turyście nastawionymi na zwiedzanie wyspy. Basen na dachu mały, lecz warto z niego korzystać ze względu na widoki zatok i lądu. Dla mnie ważna też była lokalizacja ze względu na bliskość zajezdni autobusowej z której perfekcyjnie działająca komunikacja zawiezie Cie w każdy zakątek wyspy.

Wskazówka dotycząca pokoi: Mieliśmy pokój na drugim piętrze, od wschodu widokiem na ulicę.
Termin pobytu: czerwiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, bilmar3
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2016 z urządzeń przenośnych

W dniu odlotu już myślałam o powrocie do tego małego raju. Ze szczytu murów obronnych w Vallettcie, jedzac obiad w restauravji , widać morze. A jest to šrodek wyspy. Wspaniały klimat, wszędzie sympatyczna ale nie nachalna pomoc i obsługa. I podobne ceny za wrapa, czy kanapkę : na promenadzie, plaży, na Blue Lagun, gdzie przypływasz statkiem. Jedzenie w restsuracjach tanie, nie warto brać kanapek. Polecam owoce morza i ryby. Przy hotelu maleńka pizzernia czynna do 2 w nocy, Tania i pyszna. Dla smakoszy - wspanisła restauracja chińska 2 minuty od hotelu. A hotel fobre 5 gwuazdki, baden na dachu z widokiem na morze, w podziemiach drugi , kryty. CZYSTO , łazienki wysxorowane, ręcznik białe, suszarki do włosów. Tylko 1 gniazdko na nasze wtyczki, drugie angielskie. Jedzenie dobre
..

Termin pobytu: lipiec 2016
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Joanna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2016

Plusy: Pokój dość sympatycznie urządzony, z balkonem, szafą, lodówką, w łazience prysznic, umywalka, szafeczka, toaleta... Codziennie sprzątane, czyste, obsługa nie robiła problemów z zalatwieniem/wytlumaczeniem czegokolwiek. Basen nieduzy, ale woda przyjemna, widok tez niczego sobie. Ogolnie jestesmy zadowoleni ze stosunku jakosci do ceny. Ah i oczywiscie blisko do petli autobusow, apteki, sklepow, marketu, lekarzy, budek z pamiatkami, barow, restauracji, plazy, dokow, generalnie WSZYSTKO na miejscu

Minusy: dzielnica hotelow i barow, wiec w nocy potwornie glosno, ciezko bylo spac. Śniadania takie sobie, ale jajecznica z jajek w proszku byla po prostu niejadalna....

Wskazówka dotycząca pokoi: Im wyzej, tym wiekszy spokoj, bo nie slychac ludzi z barow... no i lepszy widok, bo z gornych pieter widac morze
Termin pobytu: czerwiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dorota B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunroute Hotels M, Sales Team, Hotel SantanaOdpowiedź udzielona 8 lipca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest

We thank you for your comments on the hotel's facilities, services and location. Our hotel has just completed a refurbishment, which ensures the guest's stay will not only be a pleasant one, but great value for money.

We are very surprised to hear that you could not sleep due to the night life. The hotel is situated in an area of bars and restaurants, but we do not have any problems concerning loud noise from the bars outside from other guests. We would have preferred to hear from you while you were here at the hotel, in order to investigate and try to rectify any concerns you had.

We do thank you for your comments. All comments are taken very seriously and the Management of the hotel endeavor to act and improve on facilities, where possible.

Thank you.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 kwietnia 2016

pokoj duzy z kuchnia o ktorej nie wiedzilismy bo bysmy nie brali sniadan. male windy na ktore czeka sie dlugo. kanapa troche zarwana, smrod spod zlewu i sztywny prysznic bez weza. fajny basen wewnetrzny, na gorze nie korzystalismy. Hotel wybralem bo byly pozytywne opinie o jedzeniu niestety sniadania monotonne z najtanszym jedzeniem. nawet pyszne maltanskie pomidory byly jakies nijakie... bliskosc dworca to duzy plus bo dostac sie do autobusu na nastepnych przystankach w godzinach szczytu wyjazdowego jest dosc trudne. ogolnie nie bylo zle tylko zastanawia mnie jak podle jest jedzenie w tanszych hotelach gdzie wiekszosc pisze ze jest ochydne:)
free internet dziala tez w pokojach

Termin pobytu: kwiecień 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Marcin G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunroute Hotels M, Sales Team, Hotel SantanaOdpowiedź udzielona 6 maja 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest
We would like to sincerely thank you for taking the time to review our hotel, your feedback is very important to us. We are sorry to hear that you were disappointed with the food. The hotel has to cater for guests from all over the world which sometimes does not meet the needs of all tastes. We are happy to hear that you found the hotel's location ideal to get around the island. The hotel offers free wifi to all guests throughout the hotel, in all rooms. Thank you for your comments.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 kwietnia 2016 z urządzeń przenośnych

Dobre do spania w wygodnej lokalizacji z dwoma basenami.

Spędziliśmy z żoną 4 dni kwietnia w tym hotelu.

Pokoje są schludne, choć niewielkie. Noszą pewne ślady zużycia. Kotary w oknach skutecznie izolują od słońca - można się wyspać. Klimatyzacja działała, choć nie rozgryźliśmy do końca jej kaprysów. Balkon był przestronny, jedynie okno przesuwne było niewygodne w otwieraniu i zamykaniu.

Obsługa solidnie porządkowała pokój.

Na dachu jest sympatyczny basen z tarasem, a w przyziemiu drugi mało odwiedzany.

Posiłki to inna historia. Hotel ewidentnie nastawiony jest na turystów angielskich i takie oferuje śniadania w formie bufetu. Dopiero trzeciego dnia udało się nam skomponować taki zestaw, który byliśmy w stanie przełknąć z zadowoleniem. Jeśli ktoś lubi fasolę, jajka, kiełbaski ze znikomą ilością mięsa, słony bialy ser i najgorsze pomidory na Malcie to z pewnością się tam odnajdzie. Wszystko było mdłe i bez smaku, nawet kawa.

W trakcie pobytu przeszkadzał rankami trwający remont budynku. Mimo starań obsługi dziwnie wyglądały ślady cementu na wykładzinie korytarza naszego piętra.

Większość czasu podrożowalismy po wyspie. Wychodziliśmy z hotelu o 8.30, a wracaliśmy czasem po 23.00. Do takiego sposobu spędzania urlopu polecałbym ten hotel bez zastanowienia, choć z jednym zastrzeżeniem... Warto rozważyć śniadania w sąsiednich knajpach.

Termin pobytu: kwiecień 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Krzysztof N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sunroute Hotels M, Sales Team, Hotel SantanaOdpowiedź udzielona 22 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest
Thank you for taking the time to review the Santana Hotel. We sincerely regret any disturbance you encountered during your stay from the renovations currently being undertaken. We are currently undergoing a refurbishment to the hotel to improve our facilities, which includes additional rooms, new bathrooms/showers, a new air conditioning system, and proudly also to include a newly appointed landscaped garden, for all our guests to enjoy. We would welcome the opportunity to have you return to the hotel so we may showcase the enhanced facilities. On the matter of food, because we have so many nationalities staying in the hotel, we try to cater for all tastes, we are sorry that on this occasion, some items did not meet your culinary tastes. On the comments about the pools, we are delighted you enjoyed the rooftop facilities. The rooftop pool does offer fantastic views whilst taking in the sun. Thank you for your comments, which have been duly noted by the Management, this enable for continued ongoing improvements to the hotel.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji