Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 181)
Filtruj recenzje
2 181 wyniki
Oceny podróżnych
972
761
300
99
49
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
972
761
300
99
49
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 2 181 recenzji
Zrecenzowano: 5 marca 2017

Generalnie nie pisałem nigdy recenzji, jednak po tegorocznych wakacjach, które były tragiczne (Hotel Alexander w Laganas), wiem, że należy doceniać to co dobre.
Hotel był rewelacyjny mieliśmy ze znajomymi apartament dwupoziomowy, na powitanie otrzymaliśmy wino, owoce, kolację. Mimo, że było bardzo późno. Obsługa w Hotelu przemiła i bardzo pomocna. Cały wyjazd od rana do wieczora można było korzystać z animacji, również polskich animatorów.
Jeśli chodzi o wyżywienie to było rewelacyjne. Urozmaicone i na bardzo wysokim poziomie, do tego świeżo wyciskane soki, pyszna kawa, duży wybór wszystkiego od dodatków, po główne dania kończąc na oliwie, Dużo greckiej pysznej kuchni.
Choć byliśmy tam we wrześniu 2015 r. do dziś z rozrzewnieniem wspominam pobyt w Sissi. To jest pierwszy Hotel do którego chciałbym wrócić.

  • Data pobytu: wrzesień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, artbobrowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 listopada 2015

Fajny, czysty hotel, bardzo miła i pomocna obsługa (nawet wystarczyło im cierpliwości na moje kombinacje z pokojem , spasował mi trzeci ;)). Jedzenie dość dobre. Ciekawe animacje dla dzieci.Minus - brak plazy. ale za to deptak wzdłuż morza.

  • Data pobytu: kwiecień 2015, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Ewa S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vasia306, Guest Relations Manager, SENTIDO Vasia Resort & SpaOdpowiedź udzielona 26 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Dear guests,

Thank you for your review! Your kind comments are much appreciated!
Regarding your comment about the beach, Boufos beach is very nice & worth the visit, but I would also suggest the cosy sandy (organized) beach, which is located 200m. from the reception!
Once again thank you for your review!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 września 2015

Bardzo ładny zadbany hotel. Pokoje codziennie sprzatane, wymieniane ręczniki. Nasz pokój składał sie z sypialni i salonu w każdym pomieszczeniu była osobna klimatyzacja.
Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Obsługa bardzo miła sympatyczna wręcz rodzinna. Wspaniali kelnerzy i kelnerki ( Iwona zawsze służyła informacją oraz pomocą nawet w wyborze pamiątek ;) i barmani z klubu Cotton którzy mają świetny kontakt z gośćmi. Bardzo fajne przedstawienia oraz animacje: Aqua aerobik, siatkówka wodna... Świetni animatorzy Kate i Kacper którzy wprowadzali wakacyjna atmosferę na zajeciach.
Polecam wszystkim ten hotel

  • Data pobytu: wrzesień 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Lila B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vasia306, Guest Relations Manager, SENTIDO Vasia Resort & SpaOdpowiedź udzielona 17 września 2015
Tłumaczenie Google

Dear sir/madam,

I would like to thank you for all your kind comments! It’s gratifying for all of us at Vasia Hotels to receive such reviews.

We have made every effort to offer a warm holiday environment to all of our guests!

Thank you once again for your review! Looking forward to welcoming you back to Crete and to our hotel!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 maja 2015

Hotel o wysokim standardzie - jednak to standard grecki i lata świetności ma za sobą.

Mieliśmy dostać duży apartament z prywatnym basenem jednak pierwszą noc mieliśmy spędzić w małym pokoju (było to z góry wiadome - więc zgodnie z planem).
Niestety trafiliśmy do tych mniej przyjemnych pokoi na parterze kompleksu domków. Gdybym miał być tam cały pobyt to niefajnie. Więc też zależy na jaki pokój się trafi.

Apartament, 2 pokoje, 2 łazienki, 2 piętra i prywatny basen. Bardzo ciekawa opcja - najwięcej korzystało się z basenu, na którym się leży i drinki pije.

Atrakcje w hotelu są świetnie zorganizowane. Bardzo dobra ekipa animatorów (pzdr dla Rafała :) i świetny program. Nie ma się kiedy nudzić.
Kilka basenów w hotelu też pozwala znaleźć miejsce dla siebie (w zależności czy chcesz ciszy czy rozrywki).
Opcja all inclusive w porządku, wybór napoi i przekąsek między posiłkami OK.
Jednak jedzenie na stołówce po 3 dniach było monotonne (ale to problemy wielu hoteli).

Niestety pomimo 4-5 gwiazdek, wyposażenie pokoi, jest już przestarzałe albo bardzo słabej jakości.

Okolica spokojna, dostęp do plaży.

Ogólnie polecam, z chęcią wrócił bym drugi raz do hotelu (głównie chyba ze względu na ekipę animatorów od Rafała).

Wskazówka dotycząca pokojów: nie polecam pokoi, mieszczących się na parterze kompleksu szeregowego. Apartamenty z prywatnym basenem warte uwagi.
  • Data pobytu: wrzesień 2014, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Grzesiek X
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vasia306, Holiday Concierge, SENTIDO Vasia Resort & SpaOdpowiedź udzielona 22 maja 2015

Bardzo dziękujemy za Państwa miły komentarz!
Jesteśmy wdzięczni za poświęcony czas i rekomendacje naszego hotelu.
Mamy nadzieję gościć Państwa ponownie!
Wszystkiego dobrego!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 października 2014

Hotel położony jest nad brzegiem morza. Mimo iż nie ma plaży, skalisty brzeg ma swoje uroki (na zdjęciu). Piękne fale rozbijające się o skały tworzą wspaniały klimat.
Hotel nie jest duży, choć ciekawie rozlokowane budynki umieszczono pomiędzy zielenią. Pokoje są czyste i dobrze sprzątane. Na pochwałę zasługuje obsługa. W zasadzie nie rzuca się w oczy, choć każde zgłoszenie jest realizowane natychmiast i z wielką kulturą.
Dla Polaków ciekawą informacją może być to, że w hotelu pracuje kilka Polek. Pracują w restauracji i są niezwykle pomocne. Służą radami co do zwiedzania okolicy a także poruszania się po hotelu.
Jedzenie jest dobre. Duży wybór choć oczywiście po tygodniu może stać się nudne. Kuchnia dba o to aby było dużo owoców, różnorodnego mięsa i warzyw. Nie jest to wystawne ekskluzywne jedzenie, ale jest czysto i smacznie.
Warto zwiedzać okolice wypożyczając samochód w przyległych do hotelu wypożyczalniach. Można się tam targować :-)
W samym hotelu panuje spokój, cisza i czystość. Obsługa nie narzuca się z animacjami choć takie są dostępne. Z pewnością nie jest to hotel wymarzony na urlop z dziećmi, ale dla osób szukających odpoczynku i ciszy z pewnością jest dobry.
Przy wyborze pokoju trzeba zwracać uwagę na to aby nie dostać pokoju z klimatyzatorami za oknem. Dotyczy to pokoi dwupiętrowych - rodzinnych. Te pokoje w ogóle są niefunkcjonalne. To dwa poziomy połączone bardzo krętymi i wąskim schodami. Wniesienie walizki na górę to nie lada wyczyn. W takim właśnie pokoju za oknem łazienki miałem kilka klimatyzatorów, które dawały okropny hałas (na zdjęciu).
Oczywiście obsługa bez problemu zmienia pokój na inny na życzenie.
Hotel uważam za bardzo poprawny. Podczas tygodniowego pobytu nie było żadnych problemów a obsługa potrafi swoją obsługą przyćmić wszelkie "wpadki". Polecam

Wskazówka dotycząca pokojów: Należy zwrócić uwagę czy nie ma za oknem pokoju klimatyzatorów. Bardzo ciekawe pokoje nad samym morzem oraz te z własnym basenem.
  • Data pobytu: październik 2014, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Rafalisko
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji