Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Udane wakacje”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 5 dodatkowych witryn!
SENTIDO Vasia Resort & Spa
Miejsce nr 3 wśród 18 hoteli w Sissi
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 22 lipca 2017

Hotel dosc przyzwoity. Pokoje przestronne osobny pokoj dla dziecka,lozka bardzo wygodne. Mielismy opcje all inclusive. Jedzenie bardzo dobre duzo do wyboru kazdy cos dla siebie znajdzie. Obsluga bardzo mila pomocna. Pokoje codziennie sprzatane,jedyny minus to czesto brak mydla czy szamponu, a wlasciwie bardzo skapo dodawane do pokoi. Animacje, club dla dzieci przemile animatorki,moje dziecko bylo zachwycone.

  • Data pobytu: lipcu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, sylwusia52
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 996)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 1 996 recenzji

Zrecenzowano 5 marca 2017

Generalnie nie pisałem nigdy recenzji, jednak po tegorocznych wakacjach, które były tragiczne (Hotel Alexander w Laganas), wiem, że należy doceniać to co dobre.
Hotel był rewelacyjny mieliśmy ze znajomymi apartament dwupoziomowy, na powitanie otrzymaliśmy wino, owoce, kolację. Mimo, że było bardzo późno. Obsługa w Hotelu przemiła i bardzo pomocna. Cały wyjazd od rana do wieczora można było korzystać z animacji, również polskich animatorów.
Jeśli chodzi o wyżywienie to było rewelacyjne. Urozmaicone i na bardzo wysokim poziomie, do tego świeżo wyciskane soki, pyszna kawa, duży wybór wszystkiego od dodatków, po główne dania kończąc na oliwie, Dużo greckiej pysznej kuchni.
Choć byliśmy tam we wrześniu 2015 r. do dziś z rozrzewnieniem wspominam pobyt w Sissi. To jest pierwszy Hotel do którego chciałbym wrócić.

  • Data pobytu: wrześniu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, artbobrowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 listopada 2015

Fajny, czysty hotel, bardzo miła i pomocna obsługa (nawet wystarczyło im cierpliwości na moje kombinacje z pokojem , spasował mi trzeci ;)). Jedzenie dość dobre. Ciekawe animacje dla dzieci.Minus - brak plazy. ale za to deptak wzdłuż morza.

  • Data pobytu: kwietniu 2015, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Ewa S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vasia306, Guest Relations Manager, SENTIDO Vasia Resort & SpaOdpowiedź udzielona 26 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Dear guests,

Thank you for your review! Your kind comments are much appreciated!
Regarding your comment about the beach, Boufos beach is very nice & worth the visit, but I would also suggest the cosy sandy (organized) beach, which is located 200m. from the reception!
Once again thank you for your review!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 września 2015

Bardzo ładny zadbany hotel. Pokoje codziennie sprzatane, wymieniane ręczniki. Nasz pokój składał sie z sypialni i salonu w każdym pomieszczeniu była osobna klimatyzacja.
Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Obsługa bardzo miła sympatyczna wręcz rodzinna. Wspaniali kelnerzy i kelnerki ( Iwona zawsze służyła informacją oraz pomocą nawet w wyborze pamiątek ;) i barmani z klubu Cotton którzy mają świetny kontakt z gośćmi. Bardzo fajne przedstawienia oraz animacje: Aqua aerobik, siatkówka wodna... Świetni animatorzy Kate i Kacper którzy wprowadzali wakacyjna atmosferę na zajeciach.
Polecam wszystkim ten hotel

  • Data pobytu: wrześniu 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Lila B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vasia306, Guest Relations Manager, SENTIDO Vasia Resort & SpaOdpowiedź udzielona 17 września 2015
Tłumaczenie Google

Dear sir/madam,

I would like to thank you for all your kind comments! It’s gratifying for all of us at Vasia Hotels to receive such reviews.

We have made every effort to offer a warm holiday environment to all of our guests!

Thank you once again for your review! Looking forward to welcoming you back to Crete and to our hotel!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 maja 2015

Hotel o wysokim standardzie - jednak to standard grecki i lata świetności ma za sobą.

Mieliśmy dostać duży apartament z prywatnym basenem jednak pierwszą noc mieliśmy spędzić w małym pokoju (było to z góry wiadome - więc zgodnie z planem).
Niestety trafiliśmy do tych mniej przyjemnych pokoi na parterze kompleksu domków. Gdybym miał być tam cały pobyt to niefajnie. Więc też zależy na jaki pokój się trafi.

Apartament, 2 pokoje, 2 łazienki, 2 piętra i prywatny basen. Bardzo ciekawa opcja - najwięcej korzystało się z basenu, na którym się leży i drinki pije.

Atrakcje w hotelu są świetnie zorganizowane. Bardzo dobra ekipa animatorów (pzdr dla Rafała :) i świetny program. Nie ma się kiedy nudzić.
Kilka basenów w hotelu też pozwala znaleźć miejsce dla siebie (w zależności czy chcesz ciszy czy rozrywki).
Opcja all inclusive w porządku, wybór napoi i przekąsek między posiłkami OK.
Jednak jedzenie na stołówce po 3 dniach było monotonne (ale to problemy wielu hoteli).

Niestety pomimo 4-5 gwiazdek, wyposażenie pokoi, jest już przestarzałe albo bardzo słabej jakości.

Okolica spokojna, dostęp do plaży.

Ogólnie polecam, z chęcią wrócił bym drugi raz do hotelu (głównie chyba ze względu na ekipę animatorów od Rafała).

Wskazówka dotycząca pokojów: nie polecam pokoi, mieszczących się na parterze kompleksu szeregowego. Apartamenty z prywatnym ba...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: wrześniu 2014, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Grzesiek X
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vasia306, Holiday Concierge, SENTIDO Vasia Resort & SpaOdpowiedź udzielona 22 maja 2015

Bardzo dziękujemy za Państwa miły komentarz!
Jesteśmy wdzięczni za poświęcony czas i rekomendacje naszego hotelu.
Mamy nadzieję gościć Państwa ponownie!
Wszystkiego dobrego!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Sissi — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 0,4 km
Sensimar Minos Palace - Adults Only
Sensimar Minos Palace - Adults O...
Nr 5 z 95 w lokalizacji Agios Nikolaos
Liczba recenzji: 613
w odległości 22,2 km
Grecotel Meli Palace
Grecotel Meli Palace
Nr 5 z 18 w lokalizacji Sissi
Liczba recenzji: 258
w odległości 37,2 km
Stella Palace Resort & Spa
Stella Palace Resort & Spa
Nr 2 z 13 w lokalizacji Analipsi
Liczba recenzji: 1 892
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 114,3 km
Rimondi Boutique Hotel
Rimondi Boutique Hotel
Nr 1 z 175 w lokalizacji Retimno
Liczba recenzji: 656
w odległości 54,7 km
Lato Boutique Hotel
Lato Boutique Hotel
Nr 5 z 58 w lokalizacji Heraklion
Liczba recenzji: 1 839
w odległości 0,2 km
St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas
St. Nicolas Bay Resort Hotel & V...
Nr 2 z 95 w lokalizacji Agios Nikolaos
Liczba recenzji: 1 085
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w SENTIDO Vasia Resort & Spa? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

SENTIDO Vasia Resort & Spa — dodatkowe informacje

Adres: Lasithiou, Sissi, Kreta 724 00, Grecja
Lokalizacja: Grecja > Kreta > Lasithi Prefecture > Sissi
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Wybór napojów Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Spa Apartamenty Basen Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr2 wśród hoteli na plaży w miejscowości Sissi
Nr3 wśród hoteli spa w miejscowości Sissi
Nr4 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Sissi
Zakres cen: 384 zł–1 427 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3,5-gwiazdkowy — SENTIDO Vasia Resort & Spa 3.5*
Liczba pokoi: 250
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, 5viajes2012 S.L. i Booking.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: SENTIDO Vasia Resort & Spa. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Aquis Vasia Beach Sissi
Vasia Beach Hotel Crete
Vasia Beach Spa
Vasia Hotel
Vasia Beach Crete
Hotel Aquis Vasia Beach

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem