Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Doskonałość i perfekcja. Najlepsza baza nurkowa.

Przyjechałem do Chorwacji aby odpocząć i opiekować. Szukałem bazy nurkowej niedaleko Uwag... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 5 września 2016
Robino67
,
Międzybórz
z urządzeń przenośnych
profesjonalne centrum nurkowe, przyjazny personel, który sprawił, że czuliśmy się bardzo dobrze.

Wybraliśmy się na nurkowanie Discovery bo nigdy wcześniej tego nie próbowaliśmy, a cena była... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 lipca 2016
Nicola L
,
Warrington, Wielka Brytania
Przeczytaj wszystkie recenzje (58)
  
Recenzje (58)
Filtruj recenzje
58 wyniki
Oceny podróżnych
50
6
0
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
50
6
0
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 58 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 17 czerwca 2018

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SubaquaticDC, Owner, Subaquatic Dive CenterOdpowiedź udzielona 18 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2017

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SubaquaticDC, Owner, Subaquatic Dive CenterOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2017

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2017

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji