Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 08:00 - 23:00
Wyróżnione recenzje
Bardzo miła wycieczka

Szczerze polecamy. Rejs bardzo dobrze zaplanowany. Powitalny drink i bardzo dobry obiad (smażona... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
K K
,
Karpacz, Polska
z urządzeń przenośnych
Wycieczka stateczkiem Sandra

Miła atrakcja. Spokojny rejs stateczkiem z widoczkami, kąpiel przy skałach, lunch na pokładzie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 21 lipca 2019
552anital
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (329)
  
Recenzje (329)
Filtruj recenzje
329 wyniki
Oceny podróżnych
230
57
28
7
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
230
57
28
7
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 329 recenzji
Zrecenzowano: 21 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Miła atrakcja. Spokojny rejs stateczkiem z widoczkami, kąpiel przy skałach, lunch na pokładzie ( ryba makrela lub kurczak ),napoje. Dwie godziny na plaży na miłej wysepce. Bardzo miła obsługa statku. Rejs trwa 12-17.00 fajnie spędzony czas.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
2  Dziękujemy, 552anital
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sini_am2014, Owner, Medulin ExcursionsOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 września 2014 z urządzeń przenośnych

Polecam każdemu! Za ok 90zł rejs który trwa ok. 2h, plażowanie 2h, smaczny lunch na statku (polecam makrelę), dziewczyna opowiada o okolicy i jak dla mnie najlepsze - nurkowanie do jaskini :-)

1  Dziękujemy, valerysnk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kristi K, Public Relations Manager, Medulin ExcursionsOdpowiedź udzielona 18 września 2014
Tłumaczenie Google

Thank you very much :)))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sinisa19801701, Owner, Medulin ExcursionsOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sinisa19801701, Owner, Medulin ExcursionsOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: sinisa19801701, Owner, Medulin ExcursionsOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji