Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (737)
Filtruj recenzje
737 wyniki
Oceny podróżnych
420
176
59
44
38
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
420
176
59
44
38
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 737 recenzji
Zrecenzowano: 25 czerwca 2018

.....obsługa.
Bardzo wygodne łóżka, przestronne pokoje.....
Super widok z okna na piękne jezioro znajdujące się miedzy górami....
Dobre i urozmaicone jedzenie. Każdy powinien znaleźć coś dla siebie.
Dobre miejsce dla dzieci.

Termin pobytu: maj 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Jacek J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 5700grand, Leiter Öffentlichkeitsarbeit, Grand Hotel Zell am SeeOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Dear Jacek J, thank you for your great feedback. It was a pleasure to have you here and we would love to welcome you soon again. Kind regards from the entire GRAND HOTEL TEAM.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 marca 2018

Hotel pięknie usytuowany nad samym jeziorem. Śniadania bardzo dobre. Bardzo miła obsługa, nie ma problemu jeśli po śniadaniu weźmiesz sobie herbatę lub kawę do pokoju (ponieważ ja z żoną nie pijemy zaraz po jedzeniu). Rewelacyjny lobby bar z kominkiem na piętrze, świetne miejsce do wypoczynku po nartach. Parking z trzema poziomami, zawsze było miejsce. Busy hotelowe dowożą pod sam stok Cityexpress lub Trassexpress. Dojazd autem do hotelu lekko utrudniony, trzeba stanąć przed mijającym słupkiem i zadzwonić na recepcję, żeby go opuściła (mogłoby to być lepiej oznaczone). Basen mały dla dzieci, jacuzzi, i większy do kąpieli i pływania. Na samej hali basenowej trochę za niska temperatura - ale to odczucie względne. Dwie sauny suche. Jedna z szyba i widokiem na jezioro. Można też wyjść z sauny prosto na zewnątrz i natrzeć się śniegiem. Bardzo polecam ten hotel

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokój 711 z pięknym dużym tarasem i niesamowitym widokiem na jezioro.
Termin pobytu: luty 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, maciejdamian74
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 5700grand, Leiter Öffentlichkeitsarbeit, Grand Hotel Zell am SeeOdpowiedź udzielona 12 marca 2018
Tłumaczenie Google

Dear maciejdamian74, thank you for your kind feedback. It was a pleasure to have you here and we would love to welcome you soon again.
Regarding the bollard system we apologise for the inconvenience. Next time please let us know your license plate number in advance so on arrival the bollard will open automatically when you are in front with your car. Furthermore we can save you plate number the whole journey. When driving out the bollard opens automatically.
We send you kind regards from the entire GRAND HOTEL team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 stycznia 2018

Ponad stuletni hotel a trzyma klasę. Według mnie bardzo przychylna obsługa i ciekawa restauracja. Dania do wyboru, dobre podanie, estetyka i świetni kelnerzy. Czas urlopu zimowego tu spędzony jest wart wydanych pieniędzy.... Po prostu lubię tu przyjeżdzać !

Termin pobytu: styczeń 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Mat1379
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 5700grand, Leiter Öffentlichkeitsarbeit, Grand Hotel Zell am SeeOdpowiedź udzielona 5 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Dear Mati4949, great to hear you enjoyed your winter holiday in Zell am See - Kaprun and we look forward to welcoming you soon again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2017

jednym słowem pięknie i wspaniale pod każdym względem, piękne widoki, idealna wod, super miejsce dla całych rodzin na wypoczynek, super kuchnia, wspaniałe miasteczka do zwiedzania, jest i gdzie powędrować po górach

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, aihha
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 5700grand, Leiter Öffentlichkeitsarbeit, Grand Hotel Zell am SeeOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Dear aihha, thank you so much for your great feedback. Hopefully we can welcome you soon again here in Zell am See.
With kind regards the entire GRAND HOTEL Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2017

Dotarłem tu z grupą turystów którą przywiozłem na nocleg zarezerwowany , niestety okazało się że grupa ma pokoje a ja niestety nie . Personel nie próbował pomóc , zlekceważył problem i zostawił mnie samemu sobie .Pewnie dlatego że sezon turystyczny się rozpoczął na dobre . Ale powiem szczerze Personel z hoteli które odwiedziłem najgorszy !!! Pierwsza Pani przekazała mnie następnej , następna zabrała paszport i zniknęła na dobre 5 minut po czym wróciła i kazała czekać . Trzecia nie wniosła nic do sprawy informując że przeprasza ale nie ma zarezerwowanego pokoju dla mnie . Nie zaproponowała noclegu tylko odeszła bez słowa . Poniżej jakichkolwiek standardów .

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Obsługa
Dziękujemy, 987mariuszr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji