Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetna pizzeria”
Picasso Pizza — recenzja

Picasso Pizza
Zamów online
Nr 3 071 wśród 16 326 Restauracje (Nowy Jork)
Zakres cen: 1 USD - 35 USD
Kuchnie: Pizza
Okolica: Battery Park City
Informacje o restauracji
Okolica: Battery Park City
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 10 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: styczeń 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Picasso P, Public Relations Manager, Picasso PizzaOdpowiedź udzielona 11 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (46)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 46 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 31 października 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: październik 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Picasso P, Guest Relations Manager, Picasso PizzaOdpowiedź udzielona 4 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 września 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: wrzesień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Picasso P, Public Relations Manager, Picasso PizzaOdpowiedź udzielona 4 września 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Picasso P, General Manager, Picasso PizzaOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lipca 2018

Termin wizyty: czerwiec 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mp S, Public Relations Manager, Picasso PizzaOdpowiedź udzielona 29 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Picasso Pizza — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Nowy Jork, Nowy Jork
Nowy Jork, Nowy Jork
 
Nowy Jork, Nowy Jork
 

Byłeś(-aś) w Picasso Pizza? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem