Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smaczna steczarnia”
Abe & Louie's — recenzja

Abe & Louie's
Zarezerwuj stolik
2
śr., 17.07
20:00
Nr 55 wśród 3 644 Restauracje (Boston)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 31 USD - 80 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Scena barowa, Spotkania biznesowe, Duże grupy, Specjalne okazje
Opcje wyżywienia: Lunch, Po godzinach, Obiad, Śniadanie, Ogródek, Rezerwacje
Okolica: Back Bay
Zrecenzowano 20 marca 2016 z urządzeń przenośnych

To ponoc najlepsza restauracja ze stekami w Bostonie. Bylismy tam 2 razy podczas krotkiego pobytu i wszystko bylo na wysokim poziomie. Smacznie w ladnem lokalu.

Termin wizyty: marzec 2016
Dziękujemy, msszura
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 796)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 796 recenzji

Zrecenzowano 21 stycznia 2016

Restauracja fantastyczna, stylowe wnętrze, znakomita obsługa.
Rezerwacja miejsc konieczna.
Zjedliśmy tam wspaniałe steki z wołowiny sezonowanej, podsmażane w piecu opalanym drewnem. Dodatkowo ostry sos serowo - czosnkowy i pieczone ziemniaki. Wyśmienite.
Można by tam jadać codziennie - ale ceny są dość wysokie, warte jednak - otrzymując takie doznania smakowe.

Termin wizyty: styczeń 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Marek B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 19 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NickH4324, Manager, Abe & Louie'sOdpowiedź udzielona 20 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NickH4324, Manager, Abe & Louie'sOdpowiedź udzielona 15 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 kwietnia 2019

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NickH4324, Manager, Abe & Louie'sOdpowiedź udzielona 15 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Abe & Louie's — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Abe & Louie's? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem