Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Było super

Dobra organizacja, wszystko na czas, wiele ciekawych miejsc do odwiedzenia w pobliżu, no i rzeka... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 października 2020
wkww2020
Spływ Bugiem - październik 2020

Organizator z charyzmą i indywidualnym podejściem do „klienta”. Jestem bardzo zadowolona z usług... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 października 2020
D7845UHaleksandrap
Przeczytaj wszystkie recenzje (66)
  
Recenzje (66)
Filtruj recenzje
66 wyniki
Oceny podróżnych
64
2
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
64
2
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
62 z 66 wśród 66 recenzji
Zrecenzowano: 19 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 20 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 4 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 17 maja 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji