Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Było super

Dobra organizacja, wszystko na czas, wiele ciekawych miejsc do odwiedzenia w pobliżu, no i rzeka... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 października 2020
wkww2020
Spływ Bugiem - październik 2020

Organizator z charyzmą i indywidualnym podejściem do „klienta”. Jestem bardzo zadowolona z usług... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 października 2020
D7845UHaleksandrap
Przeczytaj wszystkie recenzje (66)
  
Recenzje (66)
Filtruj recenzje
66 wyniki
Oceny podróżnych
64
2
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
64
2
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 66 recenzji
Zrecenzowano: 16 marca 2020

Sprzęt bardzo dobrej jakości. Fachowa obsługa i szeroka wiedza na temat terenu i warunków podczas spływu. Wszystko na czas i tak jak wcześniej ustalone.

Zdcydowanie Polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, fryderyk_almert
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 września 2019

Bardzo fajna i przyjemna trasa,mlodzież zadowolona,miła i profesjonalna obsługa.Wrócimy na pewno.Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, woiwona
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Spływy dla grup szkolnych są dla młodzieży nie lada przeżyciem i okazją do integracji z rówieśnikami. Fajnie, że licealiści mogą się realizować dzięki swoim nauczycielom. Do zobaczenia na kolejnych spływach po Bugu. Pozdrawiam serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Mega sprawa polecam wszystkim :) Dziękujemy za super spędzony czas i pełen profesjonalizm :) na tym odcinku rzeka Bug po prostu brak słów :)

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, AdrianR3254
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Kajakiem po Bugu pływa się bardzo przyjemnie i cieszę się, że ten komentarz też to potwierdza. Pozdrawiam serdecznie i do następnego kajakowania.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Pływaliśmy po różnych rzekach, tak profesjonalnego podejścia i miłej atmosfery nie mieliśmy na żadnym innym spływie. Polecam serdecznie Pana Marka. Na pewno jeszcze nie raz tu wrócimy.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, ravx128
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękuję za bardzo miłą recenzję. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam w sezonie kajakowym 2020 do naszej wypożyczalni nad Bug.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Marek jak zwykle trzyma poziom. Super przygoda zorganizowana w przemiłej atmosferze i bardzo profesjonalnie. Dziękujemy i na pewno jeszcze nie raz do Ciebie wrocimy. Zdecydowanie polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, SylwesterN59
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Bardzo dziękuję za poświęcony czas i podzielenie się opinią na temat mojej działalności związanej z organizacją spływów kajakowych w Dolinie Bugu. Bardzo się cieszę, że wszystko spełniło Wasze oczekiwania. Mam nadzieję, że zobaczymy się szybko nad Bugiem!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji