Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Sławatycze
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Wyróżnione recenzje
Plener :)

Mega sprawa polecam wszystkim :) Dziękujemy za super spędzony czas i pełen profesjonalizm :) na tym... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 1 września 2019
AdrianR3254
Spływy Bugiem

Pływaliśmy po różnych rzekach, tak profesjonalnego podejścia i miłej atmosfery nie mieliśmy na... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 1 września 2019
ravx128
Przeczytaj wszystkie recenzje (59)
  
Recenzje (59)
Filtruj recenzje
59 wyniki
Oceny podróżnych
57
2
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
57
2
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 59 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Mega sprawa polecam wszystkim :) Dziękujemy za super spędzony czas i pełen profesjonalizm :) na tym odcinku rzeka Bug po prostu brak słów :)

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, AdrianR3254
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny Wypoczynek - Spływy Kajakowe BugiemOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Kajakiem po Bugu pływa się bardzo przyjemnie i cieszę się, że ten komentarz też to potwierdza. Pozdrawiam serdecznie i do następnego kajakowania.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Pływaliśmy po różnych rzekach, tak profesjonalnego podejścia i miłej atmosfery nie mieliśmy na żadnym innym spływie. Polecam serdecznie Pana Marka. Na pewno jeszcze nie raz tu wrócimy.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, ravx128
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny Wypoczynek - Spływy Kajakowe BugiemOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękuję za bardzo miłą recenzję. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam w sezonie kajakowym 2020 do naszej wypożyczalni nad Bug.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Marek jak zwykle trzyma poziom. Super przygoda zorganizowana w przemiłej atmosferze i bardzo profesjonalnie. Dziękujemy i na pewno jeszcze nie raz do Ciebie wrocimy. Zdecydowanie polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, SylwesterN59
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny Wypoczynek - Spływy Kajakowe BugiemOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Bardzo dziękuję za poświęcony czas i podzielenie się opinią na temat mojej działalności związanej z organizacją spływów kajakowych w Dolinie Bugu. Bardzo się cieszę, że wszystko spełniło Wasze oczekiwania. Mam nadzieję, że zobaczymy się szybko nad Bugiem!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Było Suuuper! Kajaki wygodne organizacja na medal.. Bug i widoki wokół przepiękne...Dziękuję bardzo będę powracać

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny Wypoczynek - Spływy Kajakowe BugiemOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Spływ do Kodnia z pewnością na długo pozostanie w pamięci. Mamy lokalny skarb w postaci przepięknej rzeki i cieszę się, że coraz więcej osób to docenia. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia nad Bugiem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za organizację spływu. Szybko, konkretnie i przede wszystkim miło :)
Pozdrawiamy Klub 36 Minut

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, KatarzynaK5249
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny Wypoczynek - Spływy Kajakowe BugiemOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Dziękuję za opinię. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie nad Bug.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji