Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Było super

Dobra organizacja, wszystko na czas, wiele ciekawych miejsc do odwiedzenia w pobliżu, no i rzeka... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
wkww2020
Spływ Bugiem - październik 2020

Organizator z charyzmą i indywidualnym podejściem do „klienta”. Jestem bardzo zadowolona z usług... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 października 2020
D7845UHaleksandrap
Przeczytaj wszystkie recenzje (67)
  
Recenzje (67)
Filtruj recenzje
67 wyniki
Oceny podróżnych
65
2
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
65
2
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 67 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Mega sprawa polecam wszystkim :) Dziękujemy za super spędzony czas i pełen profesjonalizm :) na tym odcinku rzeka Bug po prostu brak słów :)

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, AdrianR3254
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Kajakiem po Bugu pływa się bardzo przyjemnie i cieszę się, że ten komentarz też to potwierdza. Pozdrawiam serdecznie i do następnego kajakowania.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Pływaliśmy po różnych rzekach, tak profesjonalnego podejścia i miłej atmosfery nie mieliśmy na żadnym innym spływie. Polecam serdecznie Pana Marka. Na pewno jeszcze nie raz tu wrócimy.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, ravx128
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Dziękuję za bardzo miłą recenzję. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam w sezonie kajakowym 2020 do naszej wypożyczalni nad Bug.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Marek jak zwykle trzyma poziom. Super przygoda zorganizowana w przemiłej atmosferze i bardzo profesjonalnie. Dziękujemy i na pewno jeszcze nie raz do Ciebie wrocimy. Zdecydowanie polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, SylwesterN59
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Bardzo dziękuję za poświęcony czas i podzielenie się opinią na temat mojej działalności związanej z organizacją spływów kajakowych w Dolinie Bugu. Bardzo się cieszę, że wszystko spełniło Wasze oczekiwania. Mam nadzieję, że zobaczymy się szybko nad Bugiem!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Było Suuuper! Kajaki wygodne organizacja na medal.. Bug i widoki wokół przepiękne...Dziękuję bardzo będę powracać

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
2  Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Spływ do Kodnia z pewnością na długo pozostanie w pamięci. Mamy lokalny skarb w postaci przepięknej rzeki i cieszę się, że coraz więcej osób to docenia. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia nad Bugiem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za organizację spływu. Szybko, konkretnie i przede wszystkim miło :)
Pozdrawiamy Klub 36 Minut

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, KatarzynaK5249
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Dziękuję za opinię. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie nad Bug.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji