Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Było super

Dobra organizacja, wszystko na czas, wiele ciekawych miejsc do odwiedzenia w pobliżu, no i rzeka... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 października 2020
wkww2020
Spływ Bugiem - październik 2020

Organizator z charyzmą i indywidualnym podejściem do „klienta”. Jestem bardzo zadowolona z usług... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 października 2020
D7845UHaleksandrap
Przeczytaj wszystkie recenzje (66)
  
Recenzje (66)
Filtruj recenzje
66 wyniki
Oceny podróżnych
64
2
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
64
2
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 66 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

Marek jak zwykle trzyma poziom. Super przygoda zorganizowana w przemiłej atmosferze i bardzo profesjonalnie. Dziękujemy i na pewno jeszcze nie raz do Ciebie wrocimy. Zdecydowanie polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, SylwesterN59
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Bardzo dziękuję za poświęcony czas i podzielenie się opinią na temat mojej działalności związanej z organizacją spływów kajakowych w Dolinie Bugu. Bardzo się cieszę, że wszystko spełniło Wasze oczekiwania. Mam nadzieję, że zobaczymy się szybko nad Bugiem!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Było Suuuper! Kajaki wygodne organizacja na medal.. Bug i widoki wokół przepiękne...Dziękuję bardzo będę powracać

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
2  Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Spływ do Kodnia z pewnością na długo pozostanie w pamięci. Mamy lokalny skarb w postaci przepięknej rzeki i cieszę się, że coraz więcej osób to docenia. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia nad Bugiem.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za organizację spływu. Szybko, konkretnie i przede wszystkim miło :)
Pozdrawiamy Klub 36 Minut

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, KatarzynaK5249
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Dziękuję za opinię. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie nad Bug.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Bardzo przyjemna metoda spędzania czasu. Bug jest szeroki, malowniczy i leniwy. Kajaki czyste, w dobrym stanie, transport idealnie punktualny, obsługa profeska. Bardzo polecam.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, PaulinaK1656
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Bardzo dziękuję za napisanie opinii na temat mojej firmy i rzeki Bug. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Bardzo dziękuję za dobrą opiekę podczas spływu i zaraz po nim. Rewelacyjna przygoda. Miło spędzony czas. Bezproblemowy dojazd z miejsca dopłynięcia kajakiem. Było meeeegaaa! Bardzo dziękuję. Ewa

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, EwaL245
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarekPomietlo, Właściciel, Aktywny WypoczynekOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Bardzo miło mi jak czytam takie pozytywne opinie na temat mojej wypożyczalni kajaków w Sławatyczach. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji